Отговори
# 585
Честито Инспектор Гаджет !!!  Two Hearts nbirthday
Много много не се замисляй за годините по скоро за доброто им прекарване и щастието в тях което те съпътства  Peace

tufituri честито ти племенничета много да са здрави и щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

# 586
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Женка!!!   newsm51  Gift newsm59  party023  party006 happy bd lovekiss

# 587
  • София
Честит рожден ден, Жени!
Много весел празник още веднъж и не му мисли за годините...
Живот и здраве да е и дълги щастливи години да са пред теб
и семейството!

# 588
Здравейте,

След търсене в интернет на детска кухня в Дружба 2 и противоречива информация относно адресът й, попаднах на вашата тема. Сигурно сте го предъвкали този въпрос много пъти, но ще ми бъде много полезно ако имате актуална информация и впечатления.

Предварително ви благодаря.

# 589
megan77 аз за кухните не мога да помогна, но да те питам вие ли бяхте на чиста молитва в храмчето на езерото вчера

# 590
Здравейте момичета, аз се завърнах най-сетне.
Моля да ми помогнете със съвет, искам да си вкарам интеренет вкъщи, но незнам от коя фирма.
Много ще съм ви благодарна ако споделите впечатленията си с мен. Благодаря!
Става въпрос за Дружба 2 , 4 част

# 591
Здравейте момичета, аз се завърнах най-сетне.
Моля да ми помогнете със съвет, искам да си вкарам интеренет вкъщи, но незнам от коя фирма.
Много ще съм ви благодарна ако споделите впечатленията си с мен. Благодаря!
Става въпрос за Дружба 2 , 4 част

Аз съм на НЕТ 1, много съм доволна, плащам 25 лв. за интернет и кабелна общо. Ако при вас имат покритие, ти ги препоръчвам с две ръце.

# 592
  • София
и аз съм на Нет 1. Плащам 17 лв само за нет. Доволна съм от скоростта, но преди известно време имахме проблем с тях - някакъв суич им правеше проблеми и само забиваше, та почти всеки ден се обаждахме и идваха. Иначе реагират бързо, само ме издразниха с този суич - не го смениха на време, а го оставиха така Peace

# 593
Много ти благодаря инсп. Гаджет. Мисля, че има, виждала съм май кутии във входа на НЕТ 1.
Само да те питам за кабелната, колко програми има?
До сега не ми трябваше интернет вкъщи докато работех, но  другата седмица излизам в болничен (45 дневния по майчинство)
и ще е голяма скука, така че ще си ми много нужен Simple Smile
NellyR - благодаря, аз се чудя дали с кабелна или без, ние по принцип имаме кабелна към Евроком, но май е безмислено да плащаме и за кабелна и за интернет отделно, доста скъпичко идва.

# 594
  • София
Ами аз съм на Булсатком и съм доволна. Не им знам кабелната на тия, но наистина излиза по-скъпо ако са на различни доставчици Peace

# 595
  • ул. "Мечтание"
Много ти благодаря инсп. Гаджет. Мисля, че има, виждала съм май кутии във входа на НЕТ 1.
Само да те питам за кабелната, колко програми има?

80 програми. Ние бяхме на тях, доволна съм!

# 596
Много ви благодаря момичета!!!
Другата седмица ще ги извикам да ни включат. До колкото разбрах от прочетеното среща май не е имало?
Хайде сега и аз съм си тук и като изляза в болнични пък съвсем ще съм на разположение. Аз ще тренирам с вашите сладурковци а вие ще пиете кафе Simple Smile)) Само да не ги уплаша децата че съм като китайската стена  Laughing

# 597
  • София
Здравейте и от мен.И аз отдавна не съм писала, защото нещо е станало с профила ми  и изчезна полето с новите отговори на публикациите и лс.  Ще трябва да се поразровя  по темите и да питам, явно няма да се оправи от само себе си #Cussing out. Е изнамерих ви, оплаках ви се, мога да си ходя вече Mr. Green.

# 598
Здравейте и от мен.И аз отдавна не съм писала, защото нещо е станало с профила ми  и изчезна полето с новите отговори на публикациите и лс.  Ще трябва да се поразровя  по темите и да питам, явно няма да се оправи от само себе си #Cussing out. Е изнамерих ви, оплаках ви се, мога да си ходя вече Mr. Green.

ЕЕЕЕ, само така ли? Я малко повече, как сте? Къде ще ходите на почивка и пр. И въобще, айде всички да минат на отчет, че съвсем замря темата...

# 599
  • София
аз си оправих публикациите, с четене и ровене всичко става. Ели още ходи на детска, така че няма какво да се похвалим. Края на август ще сме на море, лошото е че точно тогава ще ми дойде по закона на Мърфи и трябва да пия нещо  да го изместя цикъла #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт