ЯНУАРИ наближава вече, нетърпеливо е малкото човече - 29

• 28 011
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
опс, защо не ми се отваря картинката newsm78

нов опит:

# 46
Момичета, минавам на бързо само да кажа,че съм си в Русе сама при родителите ми...но си забравих лаптопа в София... Големи перипетии докато дойда сама с влака снощи в това време, как не се пребих в поледиците на тая ЖП гара след като ме заблудиха за коловоза и търчах като изоглавена по заледени стълби с куфар надолу нагоре, ама така става като съм луда глава....но мисля,че успях да убедя мъжа ми да прекараме празниците както си е традицията, дори очакавам и братовчедка ми с двете си деца да пристигне тук при родителите ми тези дни и ще станем като дядовата ръкавичка...е е това е Коледа! Очаквам мъжа ми и детето да дойдат при мен в сряда.... Днес бях на офталмолог, гледа ми очните дъна и ми написа препоръка, исках да отида и на рентген за контузения крак и джипито ми даде направление, но докторката там ми отказа да ме снима като ме видя толквоа бременна и каза да си помисля добре  Shocked Още ме наболява крака, върху който ми падна радиатор, но не мисля,че има счупено, и все пак....утре съм на ЖК, но днес по моя настояване при друг гинеколог гледаха бебето на ехограф и е добре- води и плацента са ОК, отговаря на си на 33 г.с. и 2-3 дни, обърнато с главата надолу, но пак не ми казаха колко тежи newsm78 или някои гинеколози не могат да направят това изчисление или техниката им не го прави вместо тях, не знам вече какво да си мисля.... Отказаха да ми слушат  и тонове, нито пък да ми вземат влагалищен секрет, утре ме пращат само за анален секрет, урина и кръв само...и за 45-дневния болничен. Вече не знам какви да ги говоря и суча, за да ме прегледат поне веднъж като хората на тая ЖК  #Cussing out. Ще си взема документите и ще реша къде да раждам! Моя приятелка настоява да се обадя на д-р Димитров от Майчин дом/МЦ Фемина, който ми прави ФМ и я е израждал нея по ЗК и не й е взел пари....

# 47
  • Варна
Аз докато се наканя да пиша, вие нова тема сте пуснали  Laughing Онзи ден пробвах на два пъти да пусна пост, но и двата пъти стана нещо и ми се затри поста, та трети път вече ме домързя да пиша. А и бях и още съм настинала покрай малкия и хич не бях в настроение.
Та по темите, които сте разисквали, макар че 100% ще пропусна нещо  Simple Smile
Памперси съм купила на Либеро от 3 до 6 кг, голям пакет, имаше и малки пакети май за новородено и от 3 до 6 кг. Там, където ще раждам, не искат памперси, та тези са ми за у нас. Доволна съм от Либеро, в началото със сина ми ползвах само тях. По едно време пробвах и на Памперс, но нещо не бях очарована, а чувам че сега доста ги развалили, не знам. Като поотрасне детето, ще мина на по-евтина марка памперси, с Вики ползвах на Молфикс и бях много доволна от тях.
Козметика съм взела на Себамед и крем против подсичане на Бочко.
В този студ най-после изсъхнаха дрешките на беба, изгладих ги и ги прибрах в шкафа. Бая гладене си беше, но исках да свърша с всичките дрешки за един ден. После всичко ме болеше  Tired
Имах един проблем с болничен, бях писала тук, шефа ми загубил болничния преди този който е 45-дневния, и беше голямо разкарване за него. Той ми вика: счетоводителката ни ти го е загубила, тя ми е приятелка и ми каза че той пък въобще не и го е занесъл. Та не знам кой крив, кой прав, но от цялата работа трябваше аз да ходя да си оправям нещата. От болницата ми искаха служебна бележка от фирмата, че е загубен болничен лист. Писах и молба за издаване на дубликат за този болничен. Утре в клиниката ще има комисия и ще решат дали да ми издадат този дубликат. Дано не ми направят спънка, че не са малко пари, а и аз нямам грам вина за това. На всичкото отгоре ще трябва да се плаща някаква глоба и познайте дали шефа ми ще иска да я плати  nono
Моя корем не ми тежи още, качила съм 11 кг. Майка ми вчера като ме видя каза, че и се струва, че малко ми се е смъкнал корема, пък аз дори не бях забелязала  Laughing Аз за раждането съм спокойна и мисля, че като сме с положителна нагласа, то ще бъде по-леко.
little rabbit, честит шезлонг  Grinning Моя е същия и нямам търпение да го използвам  Simple Smile
Моят мъж след раждането на Вики си останал у нас, тогава нямаше много познати и приятели във Варна (нали е от Бургас) и нямало с кой да се черпи. Та си останал трезвеник  Laughing Може за това сега да чакаме момиче, знам ли  Laughing
Ама ние януарки верно сме много сериозни, почти няма родили момичета този месец  Simple Smile
Извинявайте за дългия ферман, ама така е като не съм писала скоро  Simple Smile

# 48
dimka  Blush  тази последната ми снимка в общото албумче е от 30-та седмица.Утре ще си направя нова снимка.Но така като се гледам няма кой знае каква разлика.

Момичета нормално ли е бебче да хълца всеки ден?Даже днес хълца 2 пъти.А между отделните хълцания така се усещаше ,че все едно се мъчи да си поеме въздух.... ooooh! Как да ви го обясня-хълцане,два-три пъти бързо дишане,издишане,хълцане и пак така.Опитайте се да го направите и ще разберете какво чувствам.Та това нормално ли е....?От 1 седмица става така.Ох ,само да не се е усукала пъпната връв,че ще полудея.Нямам търпение до утре.

И да ви кажа моя мъж какво се изцепи днес.Обсъждаме дрешките на малката за изписването и наравно с това аз се чудя с какво ще съм.А той-Ама и теб ли ще изписват?!Аз си мислих ,да ми дадат малката и да си ходя.А аз  Shocked
И той-Ми какво,давам голямо-взимам малко.Раздавам се много ,пък искам малко.Не съм ли с голямо сърце.... #2gunfire
Ей сега ще го пусна и в една друга подходяща  тема...

# 49
Здравейте момичета Grinning
Аз както си карах най-спокойната и банална бременност, един вид...,както си се радвах ,че дори не успях да настина камо ли грип да ме хване и нито едно хапченце, за нищо не бях изпила..... изведнъж миналия понеделник се събудих и ужас Shocked усетих лицето си странно...,веднага на невролог ,оказа се възпаление на лицев нерв  Shocked Най- вероятно провокирано от бременноста. Случвало се в 8-9 месец. Приеха ме в болница, системи кортикостероиди, невробекс и някакво съдоразширяващо, а аз рев-рев Cry Докторите ме успокояват, че тези медикаменти на бебчо не могат да навредят обаче аз една седмица ревах. Сега съм си в къщи , но сърцето ми се е свило Cry Само на Red Tree се оплаках на лични....., ама сега реших да споделя  с Вас. Дано не съм Ви отегчила
На Вас само положителни емоции пожелавам Hug

# 50
Nia, не се шашкай, щом лекарите са ти казали, че не е опасно за бебето, най-вероятно е така Hug Опитай се да си изкараш последните седмици и дни до раждането на бебо колкото се може по-спокойно, това е най-доброто, което можеш да направиш и за него и за себе си.

# 51
Хайде честита нова темичка и само хубави новини в нея  Praynig
Ниа успокой се, всичко лощо минава, стискай зъби, малко остана до най-хубавия момент  Hug

# 52
Засега само ще се запиша  Peace

Благодаря за хубавата темичка и аз  Hug

Евка наистина ти е паднал корема, но той като гледам напред си върви. И моя тази бременноста върви напред, а миналата се бях разляла навсякъде  Blush

# 53
  • Варна
Nia, вярвай на лекарите, щом ти казват че лекарствата не са били вредни за бебето  Peace Не вярвам да са рискували да ти дават опасни лекарства. Опитай се да се успокоиш, всичко с бебчето ще бъде наред  Simple Smile

# 54
Aма пишете по-малко де-немате изчитане... Joy

Nia1 Shocked как възпаление на лицев нерв провокиран от бременност Rolling Eyes...от студ-да, ама бремеността да е провокатор, мн странно ми звучи..добре, че вече е минало де Peace

Тани` споко Hug, Тити ми хълцаше в корема след всяко хранене; сега беб е същия-редовен с хълцането Peace

Rosi79 представи "сметката" на шефа си, без да ти мигне окото-който бърка, трябва да има доблестта да си понесе отговорността за действията Crossing Arms

Mis-Demeanor
след тоз маратон-едва ли ще си със счупен крак Joy, ама вземи се поспри Hug

Зуи зависи дали болницата иска..вземи си за всеки случай една Wink

Вчера дребния така ме ядоса, че ме сви яко корема..мислех че требе да се запътвам към аг-то..добре, че 2бр но-шпа оправиха дереджето Laughing Случката обаче ме стимулира, да си поподготвя сака-вече е наполовина пълен Mr. Green..мисля да си го взема на панината, че току-виж ми притрябвал /за НГ ще сме на вила /.

# 55
  • Пловдив
ехо,здр-те от мен
В петък ми се развали компа,а предният ден продадохме другият и чак днес ми го върнаха.Взех да пооздравявам вече,но не на 100%-утре отивам при джи-пи то да ми види дробовете...ама уттре ще пиша дано всичкое наред
В сряда съм на ЖК.Доки подозираше е до 20-ти ще родя,ама няма бебе.Толкова е пораснал  бебока,че като ме рита е болезнено,а вече и якето не мога да си закопчая.Да се похваля,че в сайта на НОИ са ми превели болничкните за ноември.Кофтито е,че са само за 11дена,ама здраве да е
Ами това е от мен

# 56
MTV и аз така като тебе гледах Shocked, ама ми обясниха, че при бременност, диабет и т.н. органзма отслабва и тогава и малко да те духне вятър или да стоиш на течение може да се получи Sad просто организма на бременната жена е по -податлив ..., това е връзката с бременността. Sad

# 57
ехо,здр-те от мен
В петък ми се развали компа,а предният ден продадохме другият и чак днес ми го върнаха.Взех да пооздравявам вече,но не на 100%-утре отивам при джи-пи то да ми види дробовете...ама уттре ще пиша дано всичкое наред
В сряда съм на ЖК.Доки подозираше е до 20-ти ще родя,ама няма бебе.Толкова е пораснал  бебока,че като ме рита е болезнено

И при мен ритниците, то даже не са ритници ами едни издутини гигантски....та те тия работи дето ми ги прави дребното човече са по скоро болзени  Rolling Eyes Особенно снощи от де събра тая сила не знам ама такива издутини правеше че чак се рапъшках от болка, но и аз като MTV поне взех че постегнах половината багаж  Laughing

# 58
Момичета,имам нужда от помощ.Вече от няколко дни ,може би 4-5 имам хрема,болки в  гърлото и липса на обоняние.Това нямаше да ме притеснява много,ако не наближава секциото ми на 29.12.Че въпроса ми е,трябва ли да бъда напълно здрава при операцията?Утре е последното ми виждане с доктора ,който ще ме оперира и ще го питам,но място не мога да си намеря тази вечер. Hug

# 59
goris, ooooh!  сега виждам, че чакаш трето дете, че ще имаш и породени Hug

Ilinди4ка, ние се оженихме на 50-тия ден след запознанството ни  Mr. Green и на следващия месец започнахме с опитите за бебе и то стана веднага tooth
Аз винаги съм искала деца с малка разлика, с брат ми имаме година и два месеца и мисля, че въпреки трудностите за родителите в началото, за децата е по-добре, а по-натам и за родителите.
Понеже бях родила със секцио и нямаше как да докараме по-малка разлика Blush изчакахме да минат поне девет месеца след раждането и започнахме пак с опитите....и пак стана от веднъж Mr. Green....та така се получи при нас. А и аз исках да не прекъсвам и се връщам хиляда пъти на работа (това за мен е голям стрес), а и така докато съм в майчинство с второто ще си изгледам първото и тъкмо няма да се налага да я давам на ясла......така веднъж за винаги ще приклююча с бебеките истории, а ако си стъпим здраво на краката след време може и трето Mr. Green

dimka, ние изчислявахме пола по метода на смяната на кръвта, в един руски сайт, много рядко дава отклонения Sunglasses

Стефанийка, и аз мисля, че един пакет не е достатъчен, аз ще взема 3-4 от най-малките и един от следващия номер (аз пазарувам за цял месец). Поне 7 памперса се сменят на ден Peace

Общи условия

Активация на акаунт