Отговори
# 465
VACHE това е много хубава новина.Искрено се зарадвах и развълнувах.Честито!Желая ти безпроблемна бременност,всичко да е наред и на финала здраво и живо бебче.

# 466
  • Варна
Браво, Vache! Успех и само позитивни мисли!
 Heart Eyes  Grinning

# 467
VACHE честито и мисли само хубави неща всичко ще е наред стискам палци лека и безпроблемнна да е бременноста ти.

# 468
  • София
Благодаря ви, момичета!
Аз някак още не успявам да го осъзная  Grinning Има моменти, в които дори забравям  Wink
Пожелавам късмет на всички вас! Стискам палци на тези, на които предстои да родят и на тези, които бебеправят! Heart Eyes

# 469
Vache, честито!    bouquet

Я кажи,с тестове ли стана, или без? Wink Тия дни попаднах случайно на раговора ни за тестовете за овулация през пролетта и се замислих, я виж ти, май съм усетила нещо!  Grinning

# 470
  • София
Vache, честито!    bouquet

Я кажи,с тестове ли стана, или без? Wink Тия дни попаднах случайно на раговора ни за тестовете за овулация през пролетта и се замислих, я виж ти, май съм усетила нещо!  Grinning

Ами аз тогава правих тестове и накрая се отказах щото не се получаваше нещо. В същото време се колебаех много дали да продължаваме или не с опитите и пропуснахме декември. Бах си на профилактичните прегледи есента и лекарката ми каза, че всичко ми е ОК и фоликул видя дори. Каза щом теста отичта и я виж какъв фоликул... щом е станало предния път от раз и сега ще стане. Та пропуснахме декември и през януари просто си сметнах в кои дни е благоприятно и така.. получи се  Wink без тестове и температури
Сега дано и всичко да е наред  Grinning

# 471
Ехааааааааа Вачеее,   bouquet  bouquet  bouquet
Честито и тук вече официално миличка  Hug Hug Hug безпроблемно, леко и приятно бременеене и пухкав   ylinfant  ylinfant  ylinfant мушмурок накрая Hug Hug Hug
Като знам каква красавица е Саш, се изкушавам да ти пожелая пак девойка, но нека е каквото ви кефи вас!!! И най-вече живичко и здравичко!

# 472
  • София
Благодаря ти Лени! Не само се изкушавай, ами пожелавай направо! Grinning Grinning Grinning

Абе каквото и да е само да е живо и здраво и да мине нормално. На Сашата не сме казали още. Рано ми се струва. като мине прегледът в 8-9 седмица тогава ще й кажем. Дано да е наред всичко. Тя ще е много щастлива, защото беше основното мрънкало, което ме нави  Grinning

# 473
  • На планетата Земя
Vache, много се радвам за теб! Желая ти лека бременност и само хубави емоции!  Heart Eyes Hug  bouquet

Мастерче, как е хаЛвата, скицо?  Mr. Green Последните дни надничам по-честичко е хлебната темичка. Много идейки от теб взех там. Че нещо им се ядосах на моите, че все купешки хляб ядат и подпалих наново машинката,

# 474
Ех, че хубавоооооооооооо! Vache, честито и с гордост да разнасяш коремчето! Това е един от най-хубавите периоди за бременост!  Sunglasses  Аз с първото дете забременях през януари!  bowuu   В студеното време още не си наясно  Wink , пролетта ти иде да литнеш, защото навсякъде се заражда нов живот и усещането в теб става направо двойно  Grinning , лятото пъчиш коремче с удобни дрехи насам-натам  Laughing и есента . . . ах, държиш в ръцете си най-голямото вълшебство на света!  newsm32
Пожелавам ти от сърце да изпиташ всички радости по начина, по който ти си мечтаеш и очакваш! Наслаждавай се на всеки миг!  Grinning

roslem, стискам палци сега всичко да е наред! Давай, че аз съм решила да съм след теб!  hahaha

kup74, март е месецът! Почивката е доста важен детайл от това, с което сме се заели!  Wink Ако заминете и някъде да се поразходите - грешка няма как да стане! Стискам палци!

Хайде и другите девойки! Като гледам доста народ се наредихме за март!

Аз да ви се оплача малко, че милото даде нещо заден ход!  Sad Иска да се отказва от трети наследник! Изскочиха най-разнообразни причини - как ще се справим, ще имаме ли сили, годинките  Rolling Eyes, и т.н. да не изреждам, та да не ви развалям празничното настроение, всички се досещате!  ooooh! И сега какво да правя - няма да спорим я, нещо ще го лъжа  hahaha Не бих отказала някой съвет!  Crazy
Весело празнуване на всеки, кой каквото празнува!  newsm18
Аз ще си наточа една бутилка винце, да я изпием влюбено!  1dating

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 01:24 от spasdidi

# 475
  • София
Благодаря, spasdidi!
Много ми стана хубаво как си описала бременността през този период  Wink

# 476
Ваче едно голямо честито и от мен. Лека бременност до край ти желая  Hug
Вижте как една бомба раздвижи редиците. Дай боже повече такива хубави новини да се чуват  Praynig
spasdidi стискам ти и на теб палци. А пък и да ме изпревариш няма да ти се сърдя. Важното е всички да успеем  Hug.

# 477
Браво...честито Ваче...много се радвам за вас... Hug Hug Hug
Значи уговаряте се дружно бременеене през март...не бързайте де има още време за някоя скрита бомбичка феврурска...
 Hug Wink Hug

# 478
Ей Ваче ама и тебе ли треска те затресе.Сега ако кажа не се страхувай другите ще изпадат от смях като знаят кой ти го казва точно hahaha.
Но голямо честито от мен Hug Hug Hug и лека и без никакви проблеми бременност.
Вярно раздвижиха се редиците малко след твоята новина.
Каритас Hug радвам се да те видя.Как са нещата при теб?
Мишанке говорим си ама още не ми отговарят.То като съм сама в къщи с кого да си говоря друг Joy.Малко съм като....приказвам си сама hahaha

# 479
  • София
Хъни, ми как няма да ме тресе! УжасТ!  Rolling Eyes Предния път не ме беше страх, сегаааа... ааааа...
Много се радвам, че редиците се раздвижиха. Стискам палци на всички момичета. Не знам.. тоя път някак като че ми беше все тая. просто си се отдадох на удоволствието без изобщо да седя и да мисля кой ден, как, защо и т.н. Е, не си кривя душата, че не пресметнах все пак благоприятните дни, но не трънах с мисълта сега ще правим бебе. И не съм очаквала да съм бременна дори. Е, имах си едно наум като се разболях примерно да не пия някои лекарства, но като цяло не се надявах. Взе, че се получи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт