Отговори
# 450
  • София
ilik123, много хубава новина! Да се пазиш! Аз имам братя близнаци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
В коя седмица ги видяха, че са близнаци?

# 451
  • Пловдив
Vache ,
на първия преглед, в 5-та седмица се видя един плоден сак. На втория преглед, в 9-тата седмица, обаче, картинката беше друга и много ясна, с два ембриона -  newsm05. Сега в понеделник, в 11 седмица, бях на трети преглед, доктора потвърди, че и двата се развиват нормално, засега  Praynig Praynig Praynig !Дано всичко си е наред до края!

# 452
ilik123 честита ви двойна радост. Дано да прихванем от твоите вирусчета. Лека и безпроблемна бременност  Hug И се включвай по-честичко  Hug
spasdidi пожелавам ви скорошно оздравяване.
Моите резултати от контролните изследвания на ТСХ-то се повториха. Вчера ендокриноложката ми намали дозата на лекарствата. Дано този път влезна в релси  Praynig.
spasdidi още вчера съм ти пратила ЛС.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 17:29 от roslem

# 453
  • София
Vache ,
на първия преглед, в 5-та седмица се видя един плоден сак. На втория преглед, в 9-тата седмица, обаче, картинката беше друга и много ясна, с два ембриона -  newsm05. Сега в понеделник, в 11 седмица, бях на трети преглед, доктора потвърди, че и двата се развиват нормално, засега  Praynig Praynig Praynig !Дано всичко си е наред до края!

И аз ти го пожелавам от все сърце!!! Heart Eyes

# 454
ilik - честито двойно щастие!!!!!! Hug Hug Hug Лека бременност и още по-леко раждане!

Бъни - Ленка е написала много точно какво му трябва напърво време на бебо. Иначе ако става дума за разширени списъци можем да ги докараме до 2-3 листа  Joy Само наистина, незабравяйте още от началото за столчето за колата - това е от по-скъпите покупки, но е много важна за безопасното придвижване на бебока от болницата до вкъщи ( после по други дестинации)  Peace

# 455
Хъни-Бъни Hug Heart Eyes HugКакво пак си се ошашкало, бре зайче шарено Heart Eyes Къде сме ние с 4 седмици и нещо пред теб, ами на - и ние не сме купили нищичко на Мамутчето Heart Eyes И с лекаря като хората не сме говорили Rolling Eyes Човека може даже да е забравил, че съществуваме CrazyНяма да се кОсиш Mr. Green Има много време, а и вие зайците сте бързаци във всичко Hug Ще се справиш Heart Eyes

ilik Hug Heart Eyes HugТакива новини ни дай на нас Mr. Green Бъдете щастливи и усмихнати Hug Дано всичко продължава да се развива по най-добрия начин Praynig

# 456
ilik123  Hug Hug Hug Честито миличка! Успешно да е всичко до края!

Бъни,спокойно  Hug Hug Hug Както са казали 'хамериканците...."Дон'т шаш'"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рослемче радвам се че са ти намалили лекарствата...Дано се похвалиш скоро  Hug

Милетоо,край! Нагушкана си... Mr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ваче,как си?  Hug

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 457
Добро утро момичета!!!
Илик , присъединявам се към молитвата ти за здрави бебчета.... Praynig Ти ще си ни като символ на успеха.В темичката до сега не сме имали близначета  , затова много се вълнувам за теб ...разказвай как минават прегледите и шокира ли те новината за близначетата , когато чу за първи път ...
Мише, не го бях чувала това с шапка да се започва пазаруването , но много ми хареса... Heart Eyes падам си малко суеверна...
Бъни , твоите тревоги имат друго име - вълнение се казват...много мило ,че ни позволяваш да се вълнуваме с твоите преживявания...и все пак да знаеш ...всичко ще е на ред...на 100%...
Регенце , слънце много липсваш...
Грабвам си една прегръдка от Мастерчето...
Рослемче , мина ли прегледа  newsm78
Дали ще има някоя да подари двучертичков тест за 14.02 на любимия???

# 458
  • Пловдив
Добро утро, момичета Simple Smile !
Отново благодаря за милите пожелания и искрената радост, която струи от думите ви  lovekiss !
Danito , аз от малка съм си мечтала за 3 дечица! Надявах се още първия път да ме сполети това щастие за близнаци (защото и в двата рода имаме ), но тогава се роди прекрасната ни дъщеря. После някак си неусетно се изтъркулиха 10 години и може би не ни се искаше..., точно вече детето порасна и живота беше станал лесен и приятен Simple Smile Най-голяма заслуга за решението за второ бебоче има точно тя, дъщеря ни. Успя да ни убеди. То и на мен малко ми трябваше, де Simple Smile И така решихме. За наша радост и учудване се получи много бързо. Тайничко, отново си мечтаех за близнаци Simple Smile Когато доктора взирайки се в монитора каза, "имате ли в рода близнаци?", се зарадвах изключително много! Най-щастлива, разбира се , беше каката Simple Smile Таткото, след кратък шок, също много се зарадва Simple Smile
Само всичко да е наред  Praynig  Praynig  Praynig
Това от мен за днес Simple Smile Прекрасен ден на всички !!!

# 459
ilik123, много се радвам за теб!  bouquet Увеличаваме се пловдивските бременни! Ред е на Рослем! Praynig Praynig Praynig
И аз от дете мечтая за близнаци, но не ми стиска, иначе винаги се заглеждам като видя да ги разхождат. Лека бременност ти пожелавам! Hug
Нямам време да ви изброя всичките, но ви прегръщам и ви пожелавам приятен уикенд и празнувайте, независимо Трифон Зарезан или Св. Валентин, пък защо не и двата празника!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 460
Здравейте петъчно.
Бъни, как си зайо? Приказвате ли си със зайчето? Хайде, то още малко остана - тъкмо да се постопли времето, за да излизате по градинките.
Деми, аз по си уважавам Трифон Зарезан, защото си е наш и си има история и традиции. Свети Валентин малко ни го засенчи, но нищо, важното е младите да се обичат  Laughing. Хубав празник и за теб   bouquet.
ilik123, това с близнаците си е като приказка - с трудно начало и щастлив край - и заживели щастливо. Стискам палци!
Рослем, това с хормоните е тънка работа и знам, че става с напипване и проби. Дано  са те уцелили този път Praynig.
Мастер, я да си взема едно гуш и аз - ей тъй за кадем.
Хубава събота и неделя за всички!

# 461
Привет.
ИЛЧЕ,ДАНИ,ДЕМИ,ILIK 123,ROSLEM както и всички други прегръщам ви.
Напълно съм съгласна с МИШАНКА относно празниците.Празнувам св.Трифон.
ROSLEM успех при изчисляването на дозата на лекарството и всичко да е наред.
Моето момче ще бъде в отпуск през март месец,така че се надявам това да е нашият месец.
Приятни почивни дни.

# 462
Привет и от мен  Hug
И аз се надявам момичета дозата вече да сме я нацелили и да вляза в границите. 
kup74 за теб значи март месец ще е много  luvbed и се надяваме после и резултата да е  EFP
Приятни почивни дни и 14-ти кой както иска да го празнува. Важното е празник да има с много  cheers и  luvbed 
Много Hug  Hug  Hug на всички

# 463
  • София

Аз, момичета съм добре... Мислех да поизчакам до началото на март, но ще ви кажа, защото сърце не трае. Видях двете чертички сутринта след рожденния си ден. На самия РД не исках да взимам тест, за да не се разочаровам. Видяхме и плоден сак преди 2 дни. Надявам се всичко да мине нормално. Много ме е страх за всичко, но се опитвам да мисля позитивно!

Пожелавам на всички ви да видите положителни тестове! Целувам ви за късмет! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 464
Ваче, Илик123 , честито! Hug Hug Hug Hug
Страхотни новинки, успех и лека бременност!
И най-после близнаци .... smile3501

Общи условия

Активация на акаунт