СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
И ние бяхме със силиконови зърна в началото, но след месец и половина някъде почнахме да се кърмим без тях. В началото и Ана Мария не искаше без тях, но всеки път й предлагах първо гърда без силикон, ако не искаше чак тогава ги слагах. И след няколко опита (може би в рамките на една седмица) се научи без тях и оттогава все така се кърмим  Peace
При мен тези дни много намаля кърмата обаче, явно има връзка с МЦ  Cry Ще видим дали ще се възстановява след като свърши МЦ, ако не...не знам...не ми се ще да спирам кърмата след толкова усилия, ама за 20-30 мл на ядене няма смисъл  Rolling Eyes

# 496
  • Испания и Стара Загора
Андреа от 2-3 дни не иска  да яде. SadИзяжда по 30-40мл на ядене и не иска повече.А пюре и каша яде по 130-150гр.Не знам какво да правя.На 11.01. сме на консултация за теглото и сигурно пак нищо няма да е качила.Дано само да не е свалила. PraynigМоже би заради кашлицата не иска да яде,не знам. newsm78

# 497
Анита дано се оправи малката по-бързо  Hug пуу този гаден сезон с тези болести. Аз да ви се оплача с нашето отучване от силиконовите зърна, нищо не става, реве та се къса, гърдата седи в устата му, а той дори не проявява никакво желание да засуче. Поизстиквам малко кърма да потече, и да се намокри зърното да усети вкуса и от което имам чуството че още повече се ядосва и не засуква въобще, само се дере. Като сложа силикона и засмуква като че ли някой ще му го вземе, толкова е настървен. Незнам какво да правя и как да процедирам  Confused

# 498
  • София
Честита Нова година, мили момичета Hug Дано да е успешна, късметлийска и щастлива за всички ни!
Честит празник на всички именници  bouquet

И Никола не яде много от няколко дни, да не кажа че е почти наполовина от преди Sad Надявам се, че ще отмине като оздравее... Другата седмица сме на консултация и ще видим какъв е случаят.
Yan4e, и Никола не си отваря широко устата като му давам да суче, но пък прави страхотен вакуум и явно така успява да засмуче и част от ареолата. Дано и при вас да проработи.
Ние си изкарахме много весело снощи и по този повод сега едвам гледам smile3507 Малкият въобще не се впечатли от гърмежите и си спа като пън Simple Smile

# 499
Соник, дано се оправи и Никола по-бързо. И вие ли сте със силиконови зърна?? Той и Алекс засмуква яко, но четох в кърмаческия че силиконовите зърна пречели за стимулация на лактацията. И аз сега незнам какво да правя. Нали сме с една голяма пауза от 12 часа в храненето и сутрин в 9 и после в 12 яде само от 1 гърда, а после в 3,6 и 9 като че ли от 1 гърда не му стига и в 9 задължително го храня от двете. Просто не съм сигурна дали му стига, вечния въпрос. Може и напразни да са ми притесненията, но наистина искам да се кърмим колкото може по-дълго, и ако може хич да не давам АМ. За това ми е цялото притеснение. Мерси за подкрепата и съветите момичета  Hug И бързо да оздравяват всички, че ми писна да чета, този имал сополи, онзи имал Т, гаден сезон!

# 500
А Здравейте и от мен !!!
Честита да Вие Новата 2010! Много Здраве Щастие и Късмет на Всички!
Честит имен да Имениците! Да им е живо и здраво имете,само щастие да им носи!

Бързо оздравяване на всички! дано през новата година понарядко да са болестите!

Намам време да ви прочета,ще бъде утре.
Хайде лека вечер!

# 501
  • Бургас
Честита Нова Година!
Много здрав и късмет.

# 502
  • Бургас
Здраве
Корегирам се

# 503
  • Karlovo
Честита Нова Година!
Много здрав и късмет.

така е по оригинално  smile3521 (особено за такива като мен които още са на сухо  Whistling ) .
Честита нова година и от нас с Ицо .
Именниците много успехи през новата година .

# 504
Честита Нова Година на шсички маминки татковци и бебковци
Много здраве щастие късмет и успехи в живота и любовта
И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на всички именници

# 505
  • Габрово
Обичам огънят в камината да свети,
 дъха на баница с късмети,
на старо вино, сини сливи
и искам вий да сте щастливи!
И всички да живеем дружно
 повече не ни е нужно!
Честита Нова 2010 година ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ !!!
Честито на именниците днес!

# 506
  • София
yan4e, не сме на силиконови зърна, аз рядко го кърмя от гърда, през повечето време е на изцедена кърма. Просто се роди много малък и въобще не можеше да засуче хубаво, захапваше само зърното, без ареолата. С времето като порастна започна да си засуква добре. И той има моменти, когато не ще да захапе и пищи като побъркан, но когато кандиса прави страхотен вакуум и успява да издърпа и част от ареолата.
Ох, дано не се буди тази нощ, че вече едвам гледам Tired

# 507
Честита нова година Simple Smile
Много здраве на всички бебчета и техните майчета. Нека новата 2010 бъде по-добра и по-успешна за всички!
Нека лошото остане в 2009 година !

Ние посрещнахме новата година у дома. Малкият посрещна с нас, стоя буден до 1 часа Simple Smile.
За кърменето и при нас наблюдавам, че малкият се храни по-малко. Аз си имам кантар и го меря преди и след хранене и забелязвам, че напоследък му стигат по 70 мл. , а после иска по начесто да се храни. Явно е някакъв период.

# 508
  • Варна

Когато най хубавите празници потропат на вратат ви -
посрещнете ги с вяра и красива усмивка,
а тяхната отплата ще бъде
Здраве, Щастие и много късмет
през цялата 2010 година!

http://www.youtube.com/watch?v=L14CWa4ctuI

# 509
  • София
Добро утро!

Голем сте поспалани бре Mr. Green Или пък махмурлии smile3506