СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
За много години! Момичета, пожелавам на вас и на себе си здраве за нас и семействата ни и много късмет и разбирателство!

Днес Аси става на 4 месеца, нека ви почерпя, макар и виртуално:

Честита месечинка и на Сами!
Соник, мерси за кафенцето, тъкмо го сервирах и ти ме изпревари, пъргавелка такава Mr. Green

# 511
  • До хладилника, който обичам
Относно нашето отучване от силиконовите зърна, явно ще е голям зор. Реве като разпран, сърди се, отваря широко уста докато реве, гърдата ми стои в устата му, кърмата пръска и той реве и не суче... направо се изтормозих. Днеска нямам сили да продължавам с упражнението, но незнам какво ще правя...  Tired Бу, дай съвет, моля те  Praynig
Янче, ще отнеме време Confused силиконовото зърно се усеща различно в устата, като форма и вкус, така че може да е по-трудно да свикне с него. Много майки отбелязват, че когато кърмят бебетата в сънено положение, сучат по-добре и по-малко се 'противят', отколкото когато са будни и активни. Може би си струва да опиташ така  Grinning
Истина е, че силиконовите зърна може да пречат на доброто кърмене и лактацията да намалее при недостатъчно стимулация - но ако малкия наддава добре и не забелязваш да има проблем, силиконовите зърна може да не са причина за притеснение   Grinning Не е задължително да са проблемни - има майки, които ги ползват продължително и не наблюдават проблем.

# 512
  • където има любов
Момичета,Честита нова Година и от нас.Пожелавам на всички ви от сърце здраве и любов!
Веси ,да ти е жив и здрав Аси!
И да си пожелаем още много топли зимни ! Wink

# 513
  • sofia
Самуил и Аси,честити месечинки!Добрутро на мамите,Соник,мерси за кафето!

# 514
Добро  утро и честита нова година и от нас!Да са ни живи и здрави децата и ние покрай тях!
Честити месечинки !

Онзи ден водих Марти на консултация  7 900 кг. и 69 см.,много пораснал .Другия месец ще му почвам зеленчукови пюренца.Иначе е само на кърма ,не ще вода ,не ще от шише да яде от няколко седмици и съм като вързана в къщи  Laughing,суче когато и колкото си иска ,та и режим нямаме и така.Доста кърма имам /ама то неспирам да ям ooooh!/,даже сутрин като се изцедя давам и на каката да пие ,тя не усеща ,че е по различна ,слагам мед вътре да е сладка.

# 515
Здравейте и от мене, Соник това вашето с цеденето и храненето ми се вижда още по голяма хамалогия... Ние имаме някакъв напредък в отучването, понеже първите две хранения са ни доста обилни, дето 12 часа имам пауза та има доста мляко и първо със силиконовото суче, после без и уж позасука така, но пак не захапва ареолата така добре навътре. Ще продължавам с упражнението. Не че съм забелязала някакъв проблем, но нали следобеда ми е по-малко млякото та се приеснявам да не би да почне да не му стига. А иначе сутрин направо изтича, през сутиена, през кърмаческата подплънка и тениската цялата мокра отпред.  Мерси за съветите и подкрепата  Hug

# 516
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА, МНОГО ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И КЪДМЕТ НА ВСИЧКИ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ.
Ние също си бяхме вкъщи с няколко приятели, малката спа без да се притесни или събуди от гърмежите в 00 часа, събуди се чак сутринта в 5 и 30 и у закарах малко при гостите и тя да попразнува  Laughing, ние откарахме до към 6 , пък татко ни стояли до 8 и сутринта когато ние естествено се бяхме наспали.

Иначе е само на кърма ,не ще вода ,не ще от шише да яде от няколко седмици и съм като вързана в къщи  Laughing,суче когато и колкото си иска ,та и режим нямаме и така.Доста кърма имам /ама то не спирам да ям
Това все едно аз съм го писала и при нас е така, малко е гадно ама няма начин ще се съобразяваме с децата  Simple Smile

# 517
# 518
  • София
Здравейте мацки!
ЧИД на патерица..
И ние снощи бяхме на татко на имен ден. При нас годината започна кофти. На снаха ми дядото внезапно почина вчера, и то беше едно празнуване...разправии с доктори и т.н.. Много гадно...
Иначе с Кати се пооправяме, още сме леко хремави...
Честити месечинки на Асен и Сами...Киара къде се изгуби бре...
Айде мацките дето са били по купони да разказват, та ние дето домашно сме празнували благородно да позавидим... Grinning

# 519
Честита 2010 година! Нека тази година е изпълнена със здраве, радост и късмет за всички ни!
Ние също празнувахме у дома с още едно семейство и мога да кажа, че добре се получи, като изключим реването на малката от 8 до към 9.30 ooooh!. Тя почти всяка вечер е така като не може да си направи дрямката преди сън. Crazy
Но като цяло ми хареса.... Grinning

# 520
  • Пазарджик
Нека не броим дните и много да са ни парите!
Нека да живеем лудо и всеки ден да бъде чудо!
Нека зло под камът спи и по вода да ни върви!
Честита Нова Година!

Здравейте и от нас , не съм ви чела скоро, поради липса на време! При нас нищо ново освен, веселите празници!

Лека вечер на всички! Hug

# 521
ЗДРАВЕЙТЕ И ЗА МНОГО ГОДИНИ!
ДА СТЕ ЗДРАВИ, ДА СТЕ ОБИЧАНИ, ДА СТЕ УСМИХНАТИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДНА СПОКОЙНА ГОДИНА, ПРЕКАРАНА С ТЕЗИ, КОИТО ОБИЧАТЕ!

# 522
  • sofia
Явно всички си имате по-интересни неща за правене от темичката ни...Но ми липсвате,момичета!Ние сме добре!Изкарах една ултра тъпа Нова Година!В 23.30 стигнахме до заветното "гости",не заради нас,а защото збърканото гадже на братчедка ми,което се беше натиснало да ни закара там,беше сложил няква пуйка да пече,та я чакал...Не знам в колко я е сложил...Та представете си-вечер,празник,а ние с бате седим на празна маса,храната опакована за купона,имаме само безалкохолни/щот друг купи алкохола/,нервни,оня с пуйката звъни и вика"ей ся ида,почти е готова и тн."...С бате се изпокарахме,заради тъпите ми кандидат роднини...Абе,все така става...Миналата година заради неговата рода се ядосвах/и по-миналата,де/,тамисля догодина-само тримата да си бъдем!

# 523
  • София
Ох момичета, чакайте да ви се оплача, не че можете да направите нещо, но поне да ми олекне... Никола става все по-зле, сега освен хремата започна и да киха и кашля много Cry Направо ми се реве като го гледам как се мъчи милото. Нослето му е все запушено, но не ми дава да му изтегля сополките - пищи та се къса като тръгна да ги тегля с Бейби Вак-а, а с другата помпичка нищо не става Rolling Eyes На всичко отгоре се е изринал страхотно незнайно от какво.
Направо ще се гръмна вече.

# 524
    За много години мамчета! Желая ви безкрайно много щастливи мигове през 2010г. Е, безкрайно, безкрайно, около 365 дни  Laughing

И ние си бяхме в къщи на Нова Година. Пълна скука  smile3507 А пък вчера около 3 часа бях в компанията на свекърва ми  ooooh! Дано не ми тръгне така цяла година  Praynig

Соник, много съжалявам за бебо. Наистина не мога да ти помогна със съвет. Стискам палци да се оправи по-бързо Никола!

Общи условия

Активация на акаунт