гъбички в устата при бебе на 40 дни

• 24 174
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • UK/София

Виждат се като малки бели точки.Аз така и не разбрах когато детето ми ги имаше, педиатърката ми ги показа.

# 31
  • BG
Ако имащ предвид т.н. млечница, устичката на бебето (особено езичето) става бяла. Бебето трудно яде- засмуква, ядосва се, плюе, пак засмуква и така до безкрай. Всъщност това го правеше моето бебе, не знам дали всяко бебе прави така.
А колко е голямо бебето?

Ние имахме на 2 месеца такава млечница.Дори покрая на устничките имаше бели точици.Използвахме Фунгостатин и се оправи за 2 дни.

# 32
  • Пловдив
На нас ни ги откриха още на 2 седмици като беше и с фунгостатин се оправи и повече сме нямали проблеми.Може след ядене малко водичка да си изплаква устичката.

# 33
Ако има гъбички, те се забелязват - бели точици. Томи имаше в началото, но минаха бързо. Мазах ги с Дактарин. Ако има бебето ти гъбички, ще му е дискомфортно като пие мляко, вода или смуче залагалката(поне при моето беше така). Ако пие вода можеш да му даваш малко след млякото, колкото да си изплакне устичката Peace

# 34
Водим на педиатър и той казва дали има и името на гелчето което даваме.

# 35
Побеляване на езика, венците, бузите- може на точки да е , а може и направо като афти да изглежда. Бебето е нервно, не може да яде нормално. Ако кърмиш, при теб също ще се усети- сърбеж и остри пробождания в зърната. Ако се съмняваш за млечница, заведи детето при педиатъра.

Общи условия

Активация на акаунт