Отговори
# 90
Честита 2010 година! Усмивки палави да греят на лицата ви, от обич и нежност да преливат сърцата ви! Никога да не угасва пламъка в очите ви и до една да се сбъднат мечтите ви!

# 91
ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА!
НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, УСПЕХ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

# 92
  • Горна Оряховица
Другите баба и дядо отново не се обадиха  Thinking Confused

# 93
Миличка не се ядосвай Hug Тези хора не ви заслужават.Не разбирам, нямат ли сърца? Crossing Arms

# 94
  • Горна Оряховица
Миличка не се ядосвай Hug Тези хора не ви заслужават.Не разбирам, нямат ли сърца? Crossing Arms

Ох,вече и аз не знам,само те губят с това си отношение обаче.Не заслужават никакво уважение  Naughty

# 95

Галя, според мен тези хора не заслужават вашето уважение. Мисля, че в един момент може би нещата ще се променят и те ще поискат контакт поне с внучето си, дано не е прекалено късно...

# 96
  • Горна Оряховица
А,иначе искали да го видят,но нито веднъж от 3 месеца насам не се обадиха да попитат как е,здрав ли е,справяме ли се финансово(родителите ми са пенсионери вече),просто защото обичат да парадират с това,че имат внуче.Не знам какво да мисля вече за тях,но за мен това не са хора.Даже се оплаквали на разни техни селски как съм се била отговаряла на свекъра.Ами да,щом става дума за детето ми няма да си оставя магарето в калта я.Но ще дойде ден,когато всичко ще им се върне.Да не говоря,че за съжаление бащата на Иво е като тях,досега не е взел на Иво нищо като доиде,а можеше поне 1 бананче или все нещо дребно там.

# 97

Галя, чак  и аз се ядосах, ама ще дойде ден когато ще Ви търсят те...Нали знаеш че всичко се връща в живота и всеки заслужава това което трябва Wink Не се притеснявай, а гледай си детенцето...и кой знае може новата година да ти донесе и нова любов Praynig   bouquet

# 98
  • Горна Оряховица
И аз се  Praynig за това или както се казва Нова година-Нов късмет. Hug  Heart Eyes за всички вас

# 99
Честита нова година,мили мои.Нека ни донесе повече здраве,повече любов,повече щастие и да сме по-усмихнати.Нека не преставаме да мечтаем и да се борим за мечтите си Heart Eyes Hug Praynig
Галенце,н теб мила ти желая много здрави нерви и позитивизъм.Бъди оптимистка,колкото и да ти е трудно.Радвай се на своето златце и си го отглеждайте с вашите с мнгоо любов и грижовност.Бъди сигурна,че Господ вижда всичко и че ще дойде видов ден Hug Praynig
Да ви се поФаля на кой какво се падна от баницата с късмети:На Хриси здравето/дай Боже/,на Христо-парите/пак дай Боже/,а на мен-сватбата-за майтап Laughing Mr. Green
Майка ми ме шашка,че втората-третата седмица на месеца се очакват температури до - 27гр,а като знам,че в Плевен винаги е най-студено,май няма да си покажем носовете скоро навън #Crazy ooooh!

# 100
от нас с Рая

# 101
  Гале, я им бий шута на тия простаци!Детето да го вижда баща му когато ти прецениш!Ааааа, те на луда ли ще те правят!Ще им отговаряш и още как!Не са раждали те нали?!Не са самотни родители те нали?!Ама, ха!Накарай ги да разберат кой ще казва кое и кога да става!Много те прегръщам и ти желая Новата година да ти донесе много късмет, нови сили, позитивизъм и нова любов която да си струва!  Hug

Музе, и вие като нас само дето на мен кариера се падна!Ха дано! Hug

Нещо съм се разготвила ..до сега месих тесто за козуначени кифлички да не се изложа по Великден, че никога не бях месила.Дано да станат!Пишете де!Къде обикаляте в тоз студ?!

# 102
  • Горна Оряховица
Благодаря,Крисси  Heart Eyes Hug Много здраве,щастие,късмет и радостни мигове през цялата година и на вас Simple Smile

# 103
Ние сме си квъщи,Хриси не иска вече да се вози в количката и ми е ад.Сега се чуплези по мен и щше пиша после пак.

# 104
Честита Нова Година и от мен. Нека да е много по щастлива от старата.
Ние сме на почивка /на гости/ в Египет и никак не ми е студено , даже напротив. Laughing Дребчо обаче много ми липсва, но иначе си изкарваме страхотно. Целувки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт