Отговори
# 195
  • Пловдив
Здравейте на всички HugПропуснала съм много страници, надали ще успея да наваксам, но няма нищо. Бъдете всички много здрави и щастливи през новата година.
На всички празнуващи - да сте живи и здрави /на патерици Embarassed/
При нас мерките и теглилките са средна работа - 82 см и 12 кг. Килцата са му много, ама какво да направя, като само хляб и бисквити иска - манджи не. Ама това да е. Има 14 зъба и сега ми се киселее пак, съответно чакам нови Whistling
За започването на работа, ми какво да ви кажа - много ми се почва, но при нас проблема е, че таткото не дава малкия да го пуснем на ясли, а баби-гледачки няма. Тоест ще съм си вкъщи още дъъъъълго време - до градината. Аз сега съм изтряскала, та до тогава мога да си представя Crazy
Лек ден ви пожелавам и много усмивки

# 196
Ох, какви сте красоти, пу-пу Heart Eyes

Мен лично самата работа не ми липсва, но ми липсват колегите и връзките. Напролет обаче сме 6 майки с 11 хлапета hahaha hahaha hahaha Като заседнем на любимата кръчмичка, голяма веселба ще пада.
Ето ви обещаната семейна снимчица, чакам вашите Hug

# 197
Честит имен ден Нина, да си жива и здрава  bouquet

# 198
Честит имен ден Нина, да си жива и здрава  bouquet

Rolling Eyes Embarassed Благодаря от сърце. Вярно, че е св.Нина днес, ама аз нали празнувам на НИкулден, забравих Grinning

# 199
 Grinning Ами аз какво да кажа, преди две години разбрах че имам имен ден CrazyСтавам аз една сутрин и получавам смс: Честит имен ден...дъръ бъръ  newsm78 и аз си викам некой се объркал, че в Македония никога никой не ми честитил имен ден Mr. Green.Както и да е, после цел ден се хвалих наоколо че имам имен ден Laughing

# 200
Лелеееее, зло да те забрави! Да си ми жива и здрава, миличка. Не знаех, че и ти си Нина Embarassed  bouquet

# 201
Здравейте мацки  bouquet
Благодаря ви за отговорите HugЗначи не съм съвсем сбъркана  Joy
Нинче,(нищо че празнуваш  на Никулден) ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!  love001Много хубаво семейство сте! Heart Eyes

Вики, нали се казваш Виктория? newsm78

# 202
Не съм Нина, Виктория се казвам Laughing Ставаше въпрос за април месец Crazy моя грешка Whistling

# 203
Не съм Нина, Виктория се казвам Laughing Ставаше въпрос за април месец Crazy моя грешка Whistling
Crazy Joy

# 204
Влюбена,ние сме с почти същите мерки- 83 см и 12кг.само със зъбите изоставаме-8бр.

Момичета,май се радваме напразно за безплатния Пентаксим- доки каза,че не важало за нас.Т.е. безплатните ваксини са за сега раждащите се.Нещо от сорта.

# 205
Здравейте! Нинче, Честит Имен Ден! Желая ти да си все така мила, любезна, обаятелна и невероятна във всяко отношение.

Много красиво семейство сте!  Peace

Момичета, относно ваксините. Аз още в началото на седмицата звънях в НЗОК (може да се повтарям, за което моля за извинение  Blush ). От там една мила дама ми отговори( след като й обясних, че досега сме си ги купували) , че биу трябвало и за нас да се отнася безплатната ваксина. Насочи ме към сайта им в секция новини да прочета. ето какво намерих: http://www.nhif.bg/downloads/prava_zad_2010.pdf Незнам, но няма изричен текст, че ваксините се отнасят за родени след 2010.  Пък и като въвеждането им ще е април, означава ли това че децата родени януари, февруари 2010 - ще си ги купуват (защото подлежат на имунизация 2месец). Незнам, но според мен трябва да се разучат нещата по обстойно.  Thinking

# 206
Благодаря, момичета

има тема за безплатните ваксини, само не знам къде беше. Embarassed

# 207
Хайде и аз да почерпя за имения си ден!

И семейната снимка:

http://nkir.snimka.bg/children/10-2009.433586.15510320

# 208
Честит имен ден на Мечка Малинарка и n_alex и на всички други които носят името Нина(моята свекърва също е Нина ама тя си празнува на Никулден и не съм и се обаждала днес-не че имам мерак де) Много са мили семейните ви снимки-изглеждате много щастливи
И сега да ви питам един въпрос-някой получил ли си е майчинството за декември-знам че зависи от осигуровките но май има забавяне и от НОИ.

# 209
Ниноче, прелест сте. А малката е като някоя кралица в плетения стол Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт