Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 523
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
didibu, рецептата взех от сайта на Йоана:
Бонбони от моркови  Прибавих есенция ром и щипка лимонтузу. Да ви е сладко!

# 631
  Момичета,благодаря ви!  bouquet
  Леля Ог,снощи и аз много се впечатлих от морковените бонбони!В твоето изпълнение изглеждат прекрасно! Flutter Flutter Flutter
 Безкрайно уважам оригинални и идейни рецепти от достъпни продукти!  bouquet

# 632
Мерси за бързия отговор!  bouquet
Ще ги пробваме тези бонбони  chef......наистина много добре изглеждат и твоите и тези от блога

# 633
Селма, току що направих снимка на шоколадови мъфини със банан и портокалови корички ...... hahaha това не е първия път  в който правим почти едни и същи неща  Joy

# 634
  • София
краси.мира , може ли да кажеш как точно приготви бутчетата и ориза в микровълновата?Много апетитно изглеждат Heart Eyes.

Aredhel , много идеен начин за приготвянето на пица , у нас тестото "Верди" много се харесва Wink.

ri4ko , много вкусно ти изглежда тортата, аз като видя нещо шоколадово и онемявам Heart Eyes.Може ли рецептата?

Smiley*
, разбрах, че погачата ти е по рецепта на Лабрекс, сега ще ходя в любимите й да я издиря Crazy.

Вчера направих вкусните шоколадови квадрати на di-ani :

Може ли рецептата, изглеждат много вкусни шоколадовите квадрати.. newsm10

# 635
Селма, току що направих снимка на шоколадови мъфини със банан и портокалови корички ...... hahaha това не е първия път  в който правим почти едни и същи неща  Joy
  Ами......Давай я насам снимката! eat
   Устата ми е пълна с Панадолко,но аз дъвча бързо! Mr. Green Laughing

# 636
  • Пазарджик/Лондон
slavity , заповядай :

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1672.msg51719.html#msg51719

# 637
  • София
Хиляди благодарности за рецептата!

# 638
Неуморни кулинарки, както винаги прекрасни неща сте сътворили!

Вчера имахме гости. Ето някои от нещата, които успях да приготвя и снимам:

Масата с мезенцата, на която челно място заемаха тиквичките с кисело мляко и туршийката на Блонди  bouquet:

Питката:

Холандски ябълков сладкиш:

И парченце от него:

# 639

ri4ko , много вкусно ти изглежда тортата, аз като видя нещо шоколадово и онемявам Heart Eyes.Може ли рецептата?

Ето:
за блатовете-6 белтъка,12с.л.захар,6 с.л.брашно,1 ч.ч. смлени орехи(аз слагам повече)4 с.л.какао.Печеш три блата.

крема-6 жълтъка,1 ч.ч. п. захар бъркат се на водна баня 20 мин,да станат като кремче,добавя се пакетче масло от 125 гр. 1 пак.какао на Йоткер и есенция "ром"

глазурата е от разтопен на водна баня течен шоколад Финетти.
Да ти е сладко.И аз съм фенка на шоколада. #Crazy

# 640
yagodka , много вкусно!    Peace    Може ли рецептата за сладкиша?

Аелис , аз така съм го написала....че... Embarassed  само ориза е в микровълновата,а бутчетата са задушени на котлона.
Ето рецептата

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370148.msg13651060#msg13651060

Правила съм пилешко и на микровълновата .Имам книга с рецепти за микровълнова и от там ...
Селма , май сега Панадолкото е на ред...мъфините на Лабрекс ги правих вече три пъти...
Страхотно изглежда кекса...мекичък,пухкав...

# 641
Здравейте момичета  Grinning....може ли да се включа към вашата темичка...и аз отворих тема  Naughty...ама кой да види че има вече че да се включи в нея ooooh!

# 642
краси.мира, разбира се, заповядай: http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=214#p214

# 643
yagodka ,       bouquet     !   

# 644
За много годи момичета и момчета WinkHug Hug
Да сте много здрави и ентусиазма и вдъхновението да не ви напускат.

Ето малко снимки от менюто ни от коледа до нова година. Идват малко много, но нямах възможност да ги качвам по празниците.

Питка, пуйка, капама, торта, сладко от портокалови кори, сирене с подправки, ябълков сладкиш, плодов кекс.

Общи условия

Активация на акаунт