Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 528
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
labrex- по назад в темата видях една чудна пудингова торта  Flutter моля те за рецептата.

bliznacite2004, заповядай -  ПУДИНГОВА ТОРТА (Puddingtorte)  bouquet

labrex, държах, гледах снимки на пити и погачи, държах,  ooooh! накрая не издържах - замесих и аз - ето снимка:
Обаче имам оправдание  Mr. Green - да има за детето утре за училище /нищо, че половината свърши  Embarassed/

Smiley*, много е важно човек да си има оправдание, ама като гледам апетитните форми на питката, не ти трябва оправдание! Heart Eyes  bouquet

# 616
  • Bulgaria-Italia
Pep-4o ,рецептата за оссо буко я знам от една италианка ,много е лесна за изпълнение. На нас много ни допадна .

Подсушавам си много добре парчетата месо,панирам в брашно . В тенджера ,в която ще се задушават слагам 8 с.л зехтин , пръжвам съвсем леко  много на ситно нарязани лук и магданоз ,добавям месото и запържвам от двете страни ,добавям кубче зеленчуков бульон.След това заливам с две чаши бяло вино и задушавам до готвност на много бавен огън.,приблизително за 2 часа .Сервирам върху ориз със заферано и щипка накълцан магданоз върху костта .

Пропуснала съм и два червени , обелени домата ,изчистени от семките,нарязани на ситни кубчета ,прибавят се заедно с бялото вино  ooooh!

# 617
  • На брега на реката
За много години на всички!

Хайде, и аз тук , че ми липсвахте   

Обричам се доброволно на неустоимите ви кулинарни изкушения.

След толкова месо по празниците, скромни зеленчуци и яйца на пара и домашно кьопоолу.

# 618
labrex- Благодаря ти  Hug

За вечеря хапнахме- пилешки месца с арпа  и зеленчуци.

# 619
Цитат

Да покажа и разреза на тортата - мнооого вкусна, кремът ще ни бъде фаворит май:

Може ли рецептичката за тортата  Praynig

# 620
kloi,семпло и много вкусно!Обожавам! Crazy Hug

# 621
Ето и моята снощна вечеря...
Задушени пилешки бутчета по китайски с ориз Басмати на микровълновата

# 622
  • Пазарджик/Лондон
краси.мира , може ли да кажеш как точно приготви бутчетата и ориза в микровълновата?Много апетитно изглеждат Heart Eyes.

Aredhel , много идеен начин за приготвянето на пица , у нас тестото "Верди" много се харесва Wink.

ri4ko , много вкусно ти изглежда тортата, аз като видя нещо шоколадово и онемявам Heart Eyes.Може ли рецептата?

Smiley*
, разбрах, че погачата ти е по рецепта на Лабрекс, сега ще ходя в любимите й да я издиря Crazy.

Вчера направих вкусните шоколадови квадрати на di-ani :

# 623
Аелис, направих я по тази рецепта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181298.msg8906908#msg8906908

Подобна е на Короната на готвачката на labrex:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg7586948#msg7586948

Hug

# 624
    Малко разрези на "Панадолкото".Този път му сложих повече банан,добавих стафиди и сини сливи(последните страхотно се съчетават с шоколадовия вкус на сладкиша).

# 625
  • Пазарджик/Лондон
Smiley*, благодаря ти, то като гледам и двете рецепти ще пробвам, а в твоите и един Наполеон видях smile3508.

Селма , чудесно изглежда Панадолко Hug.

# 626
  • забравих си мисълта...
ммм Селма, разкошен панадолко   bouquet.

# 627
  • Варна
Написах си рецептата на Панадолко, пък и имам продуктите. Laughing
Но довечера като се върна от работа. Joy
Ох ,момичета ама днес ден за работа ли  е ooooh!

# 628
Леле, момичета, какво правите вие! От вчера след обяд не съм писала, не е минал и ден, а днес не мога да ви изредя всичките! Коя от коя по-вкусно е сготвила! Поздравления за всички! И пак ми събрахте очите с тези питки, баници, сладкиши и торти!

ri4ko, да ви е жив и здрав таткото, много да ви обича и вие него! nbirthday

Krische, ilrai78, много се радвам, че харесахте толкова пържените ми плодове! Благодаря!
пеп-4o, стават много вкусни тези бонбони, особено ако не казваш, че са от моркови. А ти колко неща си сготвила...  #Crazy  Не само да не снимам кафето, ами и съвем да го пропусна, пак няма да успея да наготвя такова количество!
req, поздравления за дъщеря ти! Чудесна баница! За теб също, че си я научила!   bouquet
Селма, много апетитни неща си показала! Ще опитам разядката с кашкавал задължително!
svetlane, много вкусни неща си приготвила и много красиви! Слага ли нещо в сиренцата (като желатин, например) или само формичка е достатъчна, за да стоят в този вид? Или така си ги купила?

От мен една салатка от пиле, ябълки и целина и гъбки и морковки в масло

Хубав ден на всички и успешна работна седмица!

# 629
Леля Ог, може ли рецептата за морковените бобонки, че се заинтригувах   chef.....драсни когато имаш време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт