Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 506
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Плосък хляб с розмарин и лук.

# 706
Леля Ог,толкова апетитни изглеждат вс. панировки ,които си показала  Crazy
suni4ka,честити формички  Peace
Marieta ,ах тази торта ГАРАШ,ммммммммм страхотна е  Peace
megans ,питките и кифличките са ... newsm10
Не мога да изброя всички вкусотийки,но  на всички момичета-кулинарки много  Peace
labrex ,карт. слънчогледи са много оригинални.
Ти имаш страхотни рецепти и тези СЕКРЕТАРСКИ КЕКСЧЕТА, са оттам.
Използвах аеро шоколад МИЛКА/който никой в къщи не искаше да яде/ и затова сигурно ми се оцвети тестото.
Разтопиха се парченцата,но кексчетата станаха много вкусни,пухкави и със страхотен аромат от шоколада и маслото.

# 707
Поли, Мег, ето 1 и 2 рецепти, по които направих моята Hug.

Мег, отново си сготвила любимо мое ястие - грах, а баничката ти изглежда перфектно Peace.

Ммммм, и мусака Crazy. Ох, кога ли ще се наканя да си сготвя Rolling Eyes.

Мариетка, иначе пък изглежда много съблазнително тая тортичка Thinking.

suni4ka, честито за формичките, но дано не те разочароват, че тая марка са меко казано страшни Confused. Грабвам си една чинийка с пилешко Flutter.

Веси, пак си измайсторила нещо впечатляващо, браво Hug!

Лабрекс, същото важи и за теб с тези слънчогледи, страхотни са Peace.

# 708
Кажете сега какво да правя с 9 жълтъка  Confused?

# 709
За първи път пиша в тази тема, но най-редовно ви чета и се възхищавам на творенията ви. Страхотни сте! Някой ден и аз ще се престраша да публикувам снимки тук. Сега искам само да потърся рецептата за кренвиршките на suni4ka и кифличките по рецептата на Лабрех.

alena, дано megans се включи, видях хлебчетата и кифличките, много пухкави изглеждат, но не знам кое тесто е използвала. newsm78  bouquet

mery_poppins1, у нас друг шоколад може (рядко се случва) и да остане, но аеро - никога.  bouquet Нямаше да ги позная, че са секретарските и щях да питам за рецепта, направо супер изглеждат, как хубаво са се вдигнали само. Разкошни са!  chef  bouquet

# 710
  • ГОре на черешата...
Кажете сега какво да правя с 9 жълтъка  Confused?

Домашен сладолед или яйчен крем.

# 711
Кажете сега какво да правя с 9 жълтъка  Confused?

Домашен сладолед или яйчен крем.

Можеш да си ги замразиш в пакетчета, но леко разбъркани.
Целувки.
Крем брюле.
Имаше рецепти на панетоне и козунак само с жълтъци.

# 712
  • ГОре на черешата...

Rolling Eyes

Я кажи какви са тез яйчени цАлувки Grinning?

# 713

Rolling Eyes

Я кажи какви са тез яйчени цАлувки Grinning?

Ето ти темата,може и нещо друго да си харесаш. Целувките и те са там, на Биби са.

# 714
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 715
Честита нова година момичета, да сте живи и здрави, много мнгого щастливи и все така ентусиасти в кухнята! Навсякъде е било адски вкусно по нова година! Браво! Simple Smile   bouquet
Ето и моите манджички
Новогодишна торта

Дърпана баница

и ябълков пай

# 716
  • София
 Anuck ябълковият пай изглежда страхотно.В камерата имам около 1кг. замразени боровинки,дали ще стане с боровинки,като са замразени?
И моля те,напиши ми как правиш тестото за пая,много ти благодаря  bouquet

# 717
Как се прави този яйчен крем?

# 718
Момичета благодаря дано не ме разочароват формичките. Побликувате такива изкушения и като прочета формичка за торта и само въздишам.
Алена - ето моята рецепта за кифлички

КИФЛИЧКИ СЪС СИРЕНЕ

0,500 гр. брашно
0,250 гр. прясно мляко
1 пак. суха мая
2ч.л. захар
2ч.л. сол
Ако ще са сиренки повече сол, ако ще са сладки повече захар. На солените аз слагам две лъжички сол тези от антибиотиците и съвсем мъничко захар
10 с.л. олио
1 пак. масло /0,250 гр./
яйце за намазване
Захарта, маята и солта в брашното, също олиото и млякото. Замесва се тесто. Оставя се да втаса и тестото се разделя на четири части, които се режат на четири поставя се плънката и се навиват от вън но вътре,. Маслото се разтопява и се изсипва в тавичка, нареждат се кифличките и като втасат отново мажат се с яйце и се пекат в загрята фурна на 180-200 градуса в зависимост от фурната Ви. Имат вкус от маслото малко на многолистно тесто.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 19:18 от suni4ka

# 719
Мммм...колко вкусно е отново тук  Hug
Анук,чудесно представяне  Hug Едни прекрасни мъфинки видях и едно неустоимо хлебче.....

У дома днес само една баница.....в момента се пече тиквен кейк......да видим дали ще оцелее до сутрината,че какато ухае ...ммм...

Сочна празена баница със сирене и маслини

Общи условия

Активация на акаунт