Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 500
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
.........отново сладките капучино на labrex   bouquet много ни харесват .  Heart Eyes

bliznacite2004, радвам се! И аз смятам, че са добро попадение, чудесно изглеждат твоите на снимката!  chef  bouquet

# 691
у нас сме на супи и на дояждане каквото останало от празничните трапези  Mr. Green

една баница с плънката от новогодишната гъска (и боровинки, да е празнично), кoято поляхме с боровинков сос (с добавено желе от червен касис и портокалова коричка) - нямам снимка на порцията защото беше излапано моменталически  Laughing

и пудинг удавен в сметана и кисело мляко (за намаляване на калориите  Laughing )

# 692
Аелис ,мерси мила, Hugа за шоколада,то аз ако не сложа шоколад върху кекс или мъфини,значи не съм аз,мноооого я обичам тая пуста сладост ooooh!

краси.мира,прави я баклавата,доволна ш'Ъ останеш   chef

оооо Полуадашке,ей сега ще разцъкам да видя рецептата и на твоята вкусотийка Wink

Лабрекс,още веднъж голям   bouquet за вкусните мъфинки,гледам у вас сте на рибено меню  Heart Eyes

Леля Ог ми разбунтува стомаха с тия панирани вкусотийки  Crazy

Селма,погледнах сега рецептата на Габи,почти същата е,само че в моята липсва канелата,и преди да излея разтопеното масло,нарязвам баклавата на 16 парченца.И сиропа ми е 3ч.ч вода + 3ч.ч захар и 2 ванилии. Peace

# 693
Много вкусно и приятно е тук благодарение на всички вас "магьосници в кулинарията".Браво newsm51

От мен едни питки и кифлички по рецептата на Лабрех   newsm51много мекички и вкусни,късчета месо с грах и една баничка с корите на сач.

/Тутулина ти поне се търкаляш по пътя...а ние дали ще можем до великден да излезем от входа/
Леля Ог превъзходно Hug
Поли страхотна пита...много я харесваме/а може ли рецептата/ Hug
Лабрех рибата ти е трепач Hug

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 14:14 от megans

# 694
Отново всички сте много"вкусни" Simple Smile

Мусака

Кьопоолу

# 695
  Ммммммммммм! Flutter Flutter Flutter Кьополу! Crazy

# 696
краси.мира,прави я баклавата,доволна ш'Ъ останеш   chef
Хич не ми трябва много подкокоросване....    Mr. Green   Опече се вече,сега я чакам да изстине хубаво и да я залея със сиропа!

# 697
Черпя те виртуално  Hug

# 698
 О,благодаря! Hug Гълк... eat

# 699
Така ми се ядеше торта Гараш, че снощи направих, обаче по някаква рецепта, където кремът е със заквасена сметана и познайте какво стана. Кремът ми киселее, направо съсипах продуктите:

# 700
Честита нова година, дано да е по-добра.
Нямах достъп до компютър, после до форум и колко мноого чудеса сте сътворили през това време.
Аз пък да се похваля какво ми донесе Дядо Коледа  Mr. Green форми за тортички и съм мноого щастлива фук фук  bowuu

веднага направих бисквитена тортичка
ето я украсена
и парче
Торта крем а ля крем с ягодов пудинг
кренвиршки
пиле с гъбен сос и гарнитура ориз + грах

# 701
Както винаги тук е страшно вкусно   bouquet
Аз само ще се запиша, довечера в къщи ще ви разглеждам подробно, но то от пръв поглед се вижда, че тук е от вкусно по вкусно  Hug

От мен Пилешко бутче с гъбки в торбичка от тесто

Wink

# 702

От мен Пилешко бутче с гъбки в торбичка от тесто

Страхотни са! Hug Рецептата да не е от някой руски форум? Simple Smile

# 703

suni4ka, много вкусотии! Коледният подарък да ти върши работи все за подобни красоти!  bouquet

vesi_nn , ти както винаги, си перфектна!   chef  bouquet

У нас за довечера картофени "слънчогледи"

# 704
За първи път пиша в тази тема, но най-редовно ви чета и се възхищавам на творенията ви. Страхотни сте! Някой ден и аз ще се престраша да публикувам снимки тук. Сега искам само да потърся рецептата за кренвиршките на suni4ka и кифличките по рецептата на Лабрех.

Общи условия

Активация на акаунт