Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 527
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
За днес пиле със зеле.

# 46
Аз днес сутринта набързо спретнах един много лесен ябълков сладкиш. Снимах го, но за съжаление с мобилния не стана много представителна снимка и не прилича на нищо Tired

# 47
  • ВАРНА морето сините вълни
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ ОТ НАЙ-ВКУСНАТА ТЕМА   МНОГО ОТДАВНА НЕ СЪМ СЕ ЗАПИСВАЛА НО ПЪК ТАЙНИЧКО ВИ СЛЕДЯ
И СЕГА ВЛИЗАМ НАБЪРЗИЧКО ЗА ДА ВИ ПОЗДРАВЯ И ПОЖЕЛАЯ
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ -НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НЕКА КОЛЕДНИЯ ДУХ  ДОНЕСЕ МНОГО ТОПЛИНА В ДОМА ВИ И ПОМОГНЕ ВСЕКИ ДА НАМЕРИ ФОРМУЛАТА НА КЪСМЕТА И ТАКА ДА ПОЛУЧИТЕ ВСИЧКО ЗА КОЕТО МЕЧТАЕТЕ         ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА

# 48
Да се запиша в най-вкусната тема. За сега нямам за показване, но като свърши поста и аз ще се включа.

# 49
  • Варна
От известно време ви следя и много ме ентусиазирате да готвя. Горкият ми мъж, май ще трябва да минава на диета. Макар че преди малко ми съобщи, че може всяка вечер да яде погача след предпразничния ми опит за направа на погача, която не успях да снимам:
Макарони с пиле и сметана

А мъжът ми сготви
Макарони с морски дарове

Пиле с ориз и гъби:

Весели празници на всички!

# 50
Esy,джоланчето изглежда страхотно!Но не става ли малко тежичко от майонезата?  bouquet

Не, но пък става мноого крехко и го предпазва от изсушаване!  Hug

# 51
  • София
Може ли рецептата за локумките. Изглеждат изкушаващо.

# 52
  • София
Здравейте и от мен!!!

Пепика, благодаря за празничната тема   bouquet  bouquet  bouquet

Записвам се с моите последни Коледни сладки:
Меденки с пълнеж

И вечерята от снощи:
Пилешки дробчета с лук на фурна

И порция:

# 53
  • ВАРНА
Основното сега се пече,но поне десерта е готов
   Шоколадови бонбони Трюфел.Два вида-с ядки и портокалови корички.

# 54
С големи благодарности за Пеп-чо за рецептата -
Джолан в гювеч , маринован със соев сос и мед :

# 55
  • Бургас
Не мога да не се похваля.Благодарности на милата ми Дуци за чудесната и лесна рецепта Hug

# 56
  • София
Здравейте дами!

Да ви покажа коледните сладки, които украсявах днес.

Първите са в 'точков' стил Simple Smile

Вторите са 'кокосово и натрошен' стил:

и меденките :

Сега пека така наречения 'божествен' тиквеник.  По-късно може и с него да се похваля.
Лека вечер.

# 57
Търся рецептата на Крисче за сладък салам, но не я намирам - бихте ли ми помогнали.

# 58
  • София

Здравейте, момичета!
Сега моля рени55 за рецептата за содената питка, защото изглежда много добре, а нали утре трябва да присъства на трапезата. Аз не обичам миризмата на сода, но се надявам да не е натрапчива.Успешен ден!

С удоволствие  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454530.msg13564763#msg13564763

Днес сме на пиле сладко кисел сос от китайския. За утре и другиден си помогнах днес - 3 тави баклава; 1 тава баница с халва и посни лозови сарми и чушки с ориз. Толкова съм уморена, че не ми се снима.....

ВЕСЕЛИ  ПРАЗНИЦИ!!!  На всички пожелавам много здраве, късмет и любов !

# 59

1 тава баница с халва .............Толкова съм уморена, че не ми се снима.....

Рени, съвестно ми е, но ако погледнеш пак в темата, дай рецептата на баницата с халва, моля те. Ще я потърся още, може пък да взема да я намеря, нещо днес хич не ми върви с търсенето.......

У нас едно чушчено менююю - пълнени чушки на фурна и млечна салата с печени чушки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт