Годишни музикални награди на Планета

• 9 153
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
 Joy Винаги съм бил убеден, че българите са доста културен народ, с богата обща култура... Разбирам национализма и любовта към българското, но така и не проумявам как последните години пошлостта и простотията се превърнаха в "проява на вкус"  newsm78 Не че ми пука дали има поп-фолк или не и колко се множат феновете му, но ми е някак раздразнително да слушам как някой който може да ти каже всичко за всяка селска пръчка пееща по кръчмите (известна обикновено с първото си име или кръстена с псевдоним като от сапунен сериал) да не знае нищо за друг музикален стил освен поп-фолка... и в същото време да претендира, че е интелигентен  #2gunfire Какво има да й коментираме на чалгата не знам... интересно ми е защо не се обръща толкова внимание на джаз или рок-фестивалите у нас... И как така на никой не му се коментира "Церемонията на Оскарите" или "Грами" а за простотии се скъсваме да спорим.   bouquet Хубава си татковино, ти - юнайтед стейтс ъф БГ (Бай Ганьо)   Peace

# 31
Гласувах за Джена, само заради една песен, която в колата много обичам да си слушам - "Кой си ти"...иначе другите не знам напоследък какви песни имат, нещо откакто родих и не бръмча по чалга-клубовете, хич не съм в час...нищо, детето ще порасне, ще изгрее слънце и на моята улица   Joy
аа,питай,ако те интересува нещо,някоя песен на някоя певица,с удоволствие ще те информирам Crazy Crazy

# 32
"ПЛАНЕТА" ЩЕ ВРЪЧИ НАГРАДА "ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО", НОМИНИРАНИ СА 7

Телевизия "Планета" ще връчи награда за Изпълнител на десетилетието, стана ясно днес.
Както знаете, на 23 февруари 2010 г., на официална церемония в зала 1 на НДК-София, телевизия "Планета" за осми път ще връчи своите Годишни музикални награди, с които ще отличи най-добрите песни, видеоклипове и изпълнители през 2009 година.

За първи път от медиата са решили да обявят и Специална награда на журналистите в България, която да връчат на "Изпълнител на десетилетието – 2000 – 2009".
В журналистическото допитване ще се включат 25 водещи български медии – ежедневници, списания, радиостанции, телевизии и интернет сайтове. Така, благодарение на техния вот, ще бъде определен носителят на статуетката "Изпълнител на десетилетието".

Номинираните изпълнители, от които журналистите ще трябва да изберат своя фаворит, са:

1. Глория
2. Емилия
3. Ивана
4. Камелия
5. Мария
6. Нелина
7. Тони Дачева

# 33
  • somewhere over the rainbow
 smile3544
Пулих се над темата, но след като забелязах кой е авторът, съм спокойна. Всичко е ОК.

# 34
smile3544
Пулих се над темата, но след като забелязах кой е авторът, съм спокойна. Всичко е ОК.
Автора е шегаджия нали хахаха,иначе не мога да си обясня дебилното му поведение Joy

# 35
smile3544
Оуу,чалгарката под прикритие,която се кефи,че я сравняват с "хубавката" Алисия,се прави,че се "пули" над темата,като естествено не пропусна да гласува в анкетата за преслава

# 36
  • somewhere over the rainbow

Автора е шегаджия нали хахаха,иначе не мога да си обясня дебилното му поведение Joy
Не е шегаджия, вЕрвай ми. Simple Smile

# 37
Nennnke,тази преслава наистина е ужасна във всяко отношение,не знам какво й харесват толкова.Не виждат ли,че Емилия е най-талантливата ,най красивата, най ерудираната и тн. Heart Eyes

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Стига майтапи

# 38
  • София
Сори ама темата за наградите на Планета ли е или за Емилия и Андреа.Между другото и двете са много глупави.

# 39
Гласувах за Галена . Прави много хубави песни и видеоклипове.Гласът и е  уникален. 

# 40
Мария и Райна заслужаваха по-големи награди!

# 41
Мария и Райна заслужаваха по-големи награди!
Съгласен.И Галена нищо не взе,а заслужаваше.
Гадната преслава пак взе най-важните награди/с изключение на песен на годината/

# 42
БАЛАДИЧЕН ХИТ НА 2009

"Кой си ти" - Джена

ДИСКОТЕЧЕН ХИТ НА 2009

"Още" - Елена

ПОП ХИТ НА 2009

"Обичам те" - Анелия

ДУЕТНА ПЕСЕН НА 2009

"Не ми пречи" - Преслава и Константин

ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОРМАЦИЯ НА 2009

Пепи Христозова

НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ МЛАД ИЗПЪЛНИТЕЛ НА 2009

Андреа

АРТИСТИЧНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВИДЕОКЛИП

"Харесва ми" - Емилия ft. Сакис Кукос & Kesaras - режисьор: Николай Скерлев

ВИДЕОКЛИП НА 2009

"Оргазъм" - Камелия - режисьор:Николай Нанков

АЛБУМ НА 2009

"Пази се от приятелки" - Преслава

ФОЛКЛОРЕН АЛБУМ НА 2009

"Пъстра плетеница" - Росица Пейчева

ПЕСЕН НА 2009

"За да те забравя" - Милко Калайджиев

ПЕВЕЦ НА 2009

Илиян

ПЕВИЦА НА 2009

Преслава

ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО 2000 - 2009

Ивана

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА НАЙ-УСПЕШНА 15-ГОДИШНА МУЗИКАЛНА КАРИЕРА

Глория

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ

DJ ХИТ В "ПЛАНЕТА ПАЙНЕР КЛУБ" ПРЕЗ 2009

"Тупалка" - Илиян

ХИТ НА ЛЯТО 2009

"А-у" - Константин

ФОЛКЛОРЕН ХИТ НА 2009 НА РАДИО "СИГНАЛ ПЛЮС"

"Намислил Стоян" - Нелина

ТРАДИЦИЯ И НОВАТОРСТВО

"Леле, Яно" - Есил Дюран

ПОСЛАНИК НА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА ЗАД ГРАНИЦА ПРЕЗ 2009

Бони

ПЕСЕН СЪС СОЦИАЛНО ПОСЛАНИЕ ПРЕЗ 2009

"Изгубени души" - Яница

ОРИГИНАЛНО МЕДИЙНО ПРИСЪСТВИЕ ПРЕЗ 2009

Мария и Райна - за участието им в MUSIC IDOL 3 и VIP DANCE

РИНГТОН НА 2009

"За последно" - Галена

ЛЮБОВНА ДУЕТНА ПЕСЕН НА 2009 - НА РАДИО РОМАНТИКА

"Три минути" Цветелина Янева и "032"

# 43
Не знам какво и е артистичното на Камелия...?? ooooh!

# 44
Не знам какво и е артистичното на Камелия...?? ooooh!
Че имитира Андреа

Общи условия

Активация на акаунт