, тая вечер и ние ще разтоварваме.
, та ние си ходим по принцип с тях, стига да не е нещо с много хора, да не е много задимено, а и да са поканени и те разбира се
дано да е здрава. Ники и Ради карат ли се кой да си играе с нея или играят заедно? Мариса и Никола много се караха за играчките тези дни. Мариса по-голямо бебе от него, грам не отстъпва, че и му прави фасони, а той като я види сърдита, всичко й дава, забравя колко го иска
.

- да видим до кога ще е тоз мерак да помага
.
- аз и сестра ми - на около 2,5 - 3 години са ни водели по концерти и т.н. с тях си. Ние Сашо го водим с нас като излизаме, като гледаме да ходим на места подходящи за деца (да не е задимено и т.н.) или се редуваме с баща му. Та мисля си - този, който казва че сега требе да си гледаме децата и да не ходим нагоре-надолу - да си гледа работата - млади сме и ние имаме нужда от социален живот различен от това да ходим по паркове и градинки и да търсим забавления на хлапетата.
здравейте, четях ви ,но нямах време да пиша 

Свири и пее по цял ден, освен това успя да счупи дръжката на микрофона.Много се зарадва и на маймунката ан Плейдо, сега вкъщи пластелина е на голям почит- играе доста с него 

Какво ще кажете за някоя пицария - Уго, Дон Домат?? 
Препоръчани теми