Забравен тампон

• 29 166
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
  • Видин
 Joy Много яко!

# 76
   Не можах да се стърпя да не предложа една невероятна идея за вадене на забравен тампон. Дано не се приеме на сериозно.
   Просто вижте:
   http://w.vbox7.com/play:63730c1d&al=1&vid=
Напротив! Би било добре да се приеме на сериозно. Laughing

# 77
Казах,че не ми е дошло,а очаквах да ми дойде и понеже щяхме да излизаме си сложих тампон,но се случи този нелеп проблем,който вече е решен,вчера го извадиха и за мен е малко невероятно и безотговорно,но ми се случи,може да се случи на всеки,а за другата ми тема не те разбрах какво ме питаш,нещо за банята
Ами аз пък съм чела и лекар ми е казвал, че тампон докато не си в цикъл не е хубаво да поставяш.За това когато си мисиш, че ще ти дойде просто си слагай превръзка, дори и от малките превръзки ще ти звърши работа.Поне на мен в началото като ми дойде първият един час ми е слабо и като съм с ежедневна не се изцапвам, а и за 1 час осещам че ми е дошло и точно за това никога при мене не е имало гафове  Mr. Green

# 78
           Не мога да правя секс без да се измия. След като съм в банята и се мия, то значи и конецът стърчи мокър. Толкова е логично да се извади, чак крещи.

# 79
           Не мога да правя секс без да се измия. След като съм в банята и се мия, то значи и конецът стърчи мокър. Толкова е логично да се извади, чак крещи.
На мен пък ми крещи, че се вманиачаваш в чистотата си щом АБСОЛЮТНО всеки път като правиш секс първо ходиш до банята. Другия вариант е да не се миеш редовно, а само като се наложи при план за секс. Тъжно ми е за теб, че не можеш да изпиташ удоволствието от спонтанно зараждащия се секс, който продължава до естествения си завършек.  Mr. Green

# 80
                 Искам да кажа, че редовно си се измивам, но преди секс държа особено. Защото, ако не се измия, колкото и да се бърша с мокри кърпички не се чувствам удобно, когато главата горната му глава е там долу, нищо че сексът се води спонтанен...

# 81
                 Искам да кажа, че редовно си се измивам, но преди секс държа особено. Защото, ако не се измия, колкото и да се бърша с мокри кърпички не се чувствам удобно, когато главата горната му глава е там долу, нищо че сексът се води спонтанен...
никога ли не правиш секс без първо да те предразполагат с език????
на мен ми крещи, че липсата на секс, който се състои само от гледане, докосване, целуване (без долу) и проникване не е нещо обичайно.

Виж, всеки може да прави каквото си иска в живота си щом съблюдава закона и нарочно се заяждам с теб (въпреки че наистина ми е странен навика ти), но на мен ми писна в тази тема да чета подигравателни мнения и такива изразяващи превъзходство над авторката. Или помогнете или подминете, егати сеирджиите и чакалите, дето налитат на мърша.

# 82
 rotfImao rotfImbo няма такъв смях

# 83
пак се възроди тая тема  ooooh! Mr. Green

# 84
# 85
  • Видин
То не бяха тампони, то не беше секс, сега пък за разни услуги се говори  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт