Забравен тампон

• 29 245
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Амелия явно има голям проблем. Изглежда страда от онова заболяване, как се казваше, при което хората не могат да се спрат да говорят вулгаризми и изпитват сексуално удоволствие от това. А, да - копролалия се казва.
Ех, жалко, че не е сложила тампона в устата си, вместо по предназначение. Поне нямаше да осмърди така личните ми с безумните си изблици.  Laughing
Амелия, мъж си, нали? Не ти стига само да ръсиш простотии, ще ти се и да четеш мръсотийки и пикантерийки, а?
Ех, няма да си първият чекиджия, разписал се в този форум.

# 31
# 32
в гр.Раковски не са ли католици???????- май е нещо подвеждащо,или сте нарушили католи4еските канони newsm78

# 33
Изтормозихте момичето.

# 34
  • Абсурдистан
Явно, нещата са още по-интересни в паралелното пространство - на лични.
Естествено, Сийка пак е с едни гърди пред нас.

# 35
На ГРИП да отговоря,че вече ми махнаха тампона,така че спокойно и да, няма нищо лошо и срамно според мен  да посетиш психиатър,аз ходя на такъв,помага ми и не се срамувам,защото вярввам,че всичко идва от главата,психиката на човека,дори и репродуктивните проблеми на хората

Май много проблеми ти се понатрупаха , не е лошо да посетиш онова място. Naughty
Да , всичко идва от сивака ,ако го имаш Joy

# 36
Сийке,Сийкеее,варви да работиш Камикадзе #2gunfire
Охо, вземи си валерианчето и пий едно винце!
Остави си конеца отвън да ти напомня за други извънредни ситуации!

# 37

Е, не мисля, че е чак толкова смешно!Просто се опитай да извадиш сама тампона.Преди време, бях чела някъде за една госпожа,чийто мъж имал малък член и усетила върховно удоволствие,(за пръв път от както била с мъжа си) след като правила секс,като теб със забравен тампон. LaughingИ от тогава все така... Mr. Green

# 38
шерше лафам авторката сподели,че вече са извадили тампона.
Казах,че не ми е дошло,а очаквах да ми дойде и понеже щяхме да излизаме си сложих тампон,но се случи този нелеп проблем,който вече е решен,вчера го извадиха и за мен е малко невероятно и безотговорно,но ми се случи,може да се случи на всеки,а за другата ми тема не те разбрах какво ме питаш,нещо за банята

# 39
  • в страната на чудесата
шерше лафам авторката сподели,че вече са извадили тампона.

ми нищо, нека да си знае за следващия път... Joy

# 40
Ако не го бях прочела от първа ръка нямаше да повярвам  ooooh!
Опитай да го напипаш сама - матката не е бездънна яма. Ако не успееш отиди в местната гинекология - има дежурен лекар!

# 41
  • Абсурдистан
Опитай да го напипаш сама - матката не е бездънна яма.

Е тя в матката малко трудно ще проникне......

П.С. Тампонът вече е изваден.

# 42
Уникални анатомични попадения има тук  Joy

# 43
  • до една звездичка
Опитай да го напипаш сама - матката не е бездънна яма....
Какво да търси чак в матката?
По тази логика бременните да започват сами да се проверяват за разкритие, викам аз. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 14:18 от ٠•● Dega ●•٠

# 44
  • Mediterraneo
Опитай да го напипаш сама - матката не е бездънна яма....
Какво да търси чак в матката?
По тази логика бременните да започват сами да се проверяват за разкритие, викам аз. Crossing Arms

Мхм, аз чакам съвети по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт