Машина за хляб-23 част

• 51 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
ditsan,чудесен хляб,браво. Peace

За опаковането не знам дали е нужно , но мъжа ми занесе само контейнера в сервиза и го върнаха , поискаха цялата машина.

Искат уреда да е опакован,защото не носели отговорност,ако нещо стане.Преди две години си купихме елекроуреди за над 5 хил. лв. и ако трябваше да пазя на всичките кашони и найлоните,то трябваше да наема съседният апартамент.Нищо не съм пазила и не пазя,а когато се наложи(а се е налагало)опаковаме ги някакси.Единият път в магазина ни опаковаха уреда,не беше пролем.Ама и аз не си мълчах,де.
И ние така, преди година се нанесохме в нова къща, естествено със нови уреди, моя мъж нагъна всички кашони и в котелното седят нагънати newsm77

# 436
  • София
Здравейте,
имам спешно питане.Мога ли контейнера от машината за хляб да поставя във фурната и там да го изпека,че бухна извънредно много и няма да стане в машината Rolling Eyes.Мисълта ми е нали няма да повредя контейнера във фурната? Извинете за глупавия въпрос

# 437
  • Разград
Здравейте,
имам спешно питане.Мога ли контейнера от машината за хляб да поставя във фурната и там да го изпека,че бухна извънредно много и няма да стане в машината Rolling Eyes.Мисълта ми е нали няма да повредя контейнера във фурната? Извинете за глупавия въпрос

То и във фурната няма да стане тогава,ще прелее.Изсипи тестото,без да го пипаш,в намаслена тава или върху хартия и така го изпечи.Кажи после какво стана.

# 438
Здравейте,

То и във фурната няма да стане тогава,ще прелее.Изсипи тестото,без да го пипаш,в намаслена тава или върху хартия и така го изпечи.Кажи после какво стана.

О, ще стане. Даже и в машинката сигурно ще стане, но за по-сигурно загрей хубаво фурната и тикай вътре.

# 439
  • Разград
Полин,аз докалкото разбрах,тестото в момента втасва.Значи,като започне да се пече ще се надигне още и може да прелее.Ако се пече и много се е надигнало-да,печенето може да се довърши във фурната.

# 440
Ами да, зависи докъде е стигнала програмата. Абе то момичето ще си прецени, но това са вариантите Peace. Ако е малко преди печене, направо да мести във фурната.

# 441
  • София
Благодаря ви за отговорите  Hug .Ами точно свършваше времето на втасването,когато го видях,че е обхванало целия капак и извадих контейнера преди да е започнало печенето.Бутнах го във фурната директно с контейнера на машинката,ще пиша после за резултата.Рецептата е за бял хляб на мама Цоцоланка,правила съм го вече няколко пъти и въпреки,че машината ми е за по-малък грамаж хляб ,винаги до сега се е получавал,само леко опираше в капака ,но иначе ставаше супер!Сега единственото което смених беше маята ,преди го правех с мая Dama,а сега използвах на  Йоткер и просто бухна в пъти повече Rolling Eyes

# 442
Ще стане, спокойно Peace. Важното е фурната да е добре загрята.

# 443
момичета ,извинявам се за  датите ама тоя апарат ми върви на инат newsm78.Но най-после като не мога да я оправя я махнах напълно и това е,ще карам без дата.

# 444
момичета ,извинявам се за  датите ама тоя апарат ми върви на инат newsm78.Но най-после като не мога да я оправя я махнах напълно и това е,ще карам без дата.

Снимките без дата изглеждат по-естетично Peace.

# 445
Привет!
Днес си купих пекарна Аляска от Метро!Надявам се да  остана доволна и най-вече мъжО,че малко ми мрънка,а аз съм много хепи! Party
Сега чета упътването и се чудя за утре какво хлебче да "омеся" за закуска?Като за сефте трябва да е елементарно,да не се изложа.И програма не знам коя да ползвам...Абе нищо не ми е ясно,но се надявам да се науча бързо. Wink
 Hug

# 446
Привет!
Днес си купих пекарна Аляска от Метро!Надявам се да  остана доволна и най-вече мъжО,че малко ми мрънка,а аз съм много хепи! Party
Сега чета упътването и се чудя за утре какво хлебче да "омеся" за закуска?Като за сефте трябва да е елементарно,да не се изложа.И програма не знам коя да ползвам...Абе нищо не ми е ясно,но се надявам да се науча бързо. Wink
 Hug

Действай смело на основната програма Peace. И честито!  bouquet

# 447
  • София
Аз да се отчета за хлебчето-чудно стана! Simple Smile Пекох го на вентилатор.Ето снимки: http://tasia.snimka.bg/other/hlqb.460662.16792863

# 448
Липсва ми куката за месене! Shocked Sad Дали ще ми я сменят тия от Метро?Егати и каръка съм! ooooh!

# 449
  • Разград
Аз да се отчета за хлебчето-чудно стана! Simple Smile Пекох го на вентилатор.Ето снимки: http://tasia.snimka.bg/other/hlqb.460662.16792863

Браво,страхотно изглежда. Peace

Общи условия

Активация на акаунт