Разпадащи се семейства, да се преброим

• 37 411
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Аааааааааааааааааааа,то от толкова тръпки,затова сме на тоя ред и през тема са тези със заглавие"разпадащи се семейства".
Кофти нещо са тръпките!

# 136
Хоп,хайде и аз при вас,от година мъжът ми има връзка с друга жена,от лятото аз знам (и той знае че знам),уж иска да се оправят нещата но все се чува и намира начин да се види с тая кифла #2gunfire,аз като разбера почвам със скандалите и виковете(за което съжалявам адски много)Ето за пореден път уж всичко беше КРАЙ с нея и на Нова година са били заедно и то при сестра му.Незнам какво да правя,постоянно ме лъже с този КРАЙ,като взема аз да го сложа вече #Cussing outнеиздържам

# 137
  • София
Когато пуснах темата не очаквах, че ще има толкова тъга в нея, по - скоро се надявах да се преброим онези от нас, които все още се опитват да поправят нещата....
И ние се оказахме много различни, той е темерут, не обича компании, егоист е, цялото ми ежедневие понякога се подчинява на него, освен това е избухлив и непредсказуем, и за най - малкото нещо може да направи проблем и то в най - неочакван момент... Тъжно ми е, защото другояче си представях нашата връзка и семейство, преди време си мислех, че е добър баща, но и тук имам големи съмнения...Докарва ми стрес, състарява ме преждевременно, но има, разбира се, като всеки човек и добри страни....Виновен ли е, че не ме обича вече? На сърцето си не можеш да заповядаш...Може пък аз да съм виновна, че нещата стоят така...Ето тези въпроси се въртят в главата ми вече от години....И не намирам отговор на тях ....Кратковременните изневери не помагат, и макар сексът да е проблем във връзката, не е там разковничето....Чувствам се понякога много нещастна и виновна, ще ми се да можех да оправя нещата, но просто не знам как...

Добре, де, не обича - не е виновен. Но ако не обичаш страстно някого вече, това означава ли непременно, че трябва да се държиш лошо с него?

# 138
Геомар,съжалявам,че ти се случва това.
Но за мен е по-добре да се разделиш с него.Освен,ако не си мазохистка.
Той няма да спре да се вижда с нея.
Казвам го от личен опит.

# 139
  • в моя свят на мир и любов
А най-интересното е, че мъжете си имат оправадание за безбройните лъжи, с които ни засипват: "Ами аз не искам да я нараня и затова я лъжа", т.е. от добри чувства го правят  Grinning

# 140
Има нещо вярно в това твърдение.
Когато с някого,имате дете,имали сте хубави и лоши моменти,преживяли сте не малко неща в съвместният ви живот.
Кой е безболезненият начин,да му съобщиш,че не означава нищо за теб.
Не е лесно,никак даже.

# 141
Ми ,на моя мъж му беше лесно да ми каже какво чувства.Не изпитвам нищо към теб,;Съжалявам че го приемаш така зле ,ама не мога да сложа маска и да те лъжа;Не мога да ти кажа че съжалявам като не е така;С теб съм заради децата;И в същото време аз тръгвам да го напускам ,той все ме спира

# 142
Именно,за това говоря.Не знам,какво е твоето държание спрямо него,но по-добре за теб е да го напуснеш.
Спира те,защото не знае как точно трябва да постъпи.
Все пак,ти си майка на децата му.

# 143
И аз искам да го напусна ,незнам дали временно или за постоянно,ще страдам много за него но мисля че ще ми е по-спокойно.А днес е рожденник и сме канени да празнуваме у сестра му,която миналата седмица е подслонила и кифлата.Чудя се дали да идем с детето newsm78

# 144
Ако не го отрежеш от раз,няма да го напуснеш никога.
И как ще се чувстваш,като отидеш в сестра му?
Няма да е мн.комфортно.

# 145
Абе момичета стига с тия "кифли","козунаци","баници" и всякви други епитети.Те не са виновни за нищо и вие много добре го знаете.Виновен е тоя дето трябва да си е вкъщи с жената и детето,не с нея.

# 146
  • София
Ми ,на моя мъж му беше лесно да ми каже какво чувства.Не изпитвам нищо към теб,;Съжалявам че го приемаш така зле ,ама не мога да сложа маска и да те лъжа;Не мога да ти кажа че съжалявам като не е така;С теб съм заради децата;И в същото време аз тръгвам да го напускам ,той все ме спира

И при мен беше същото. Той е лудо влюбен в оная , но седи с мен заради детето. А аз месеци наред се лъжех, че НЕЩО може да се промени; че той ще осъзнае, че е по-важно да запази семейството си, отколкото другата , с която е почти невъзможно да имат общо бъдеще ( тя има две деца и поне засега не иска да ги оставя без баща). Но...уви, това не стана - вече близо 1 година. Причини ми толкова много болка; толкова много лъжи ( дори жизнено важни), че ... не знам дали някой ден ще мога да забравя за всичко това. Не знам дали някой ден ще мога да имам доверие не само в някой мъж, но и в хората като цяло.

В момента  се развеждаме. Ако знаех преди месеци , че ще стане така , нямаше да изживея цялата тази болка, която съм сигурна, че и ти изпитваш. Затова от моя гледна точка е най-добре да го напуснеш, от раз - няма друг начин. Иначе ще се съсипеш.

Разбира се, това е само мое мнение. При теб нещата може да се развият по друг начин. Искрено ти го желая.   Hug

# 147
Въпрос касаещ последните няколко поста:

Да обърнем ситуацията наобратно !

Защо не изпитвате подобни терзания когато вие жените напускате един мъж ?  Thinking

Той ви е отдал част от живота си, грижел се е за вас, за детето ви ..... нищо не би ви трепнало към него и чувствата му ако вече не го обичате и сте се отдала на друг !?  Crossing Arms 

Или греша  newsm78

# 148
Не грешиш, Немо. Но доверието е двупосочен процес. Изневеряват и жени, и мъже.

# 149

Защо не изпитвате подобни терзания когато вие жените напускате един мъж ?  Thinking

Той ви е отдал част от живота си, грижел се е за вас, за детето ви ..... нищо не би ви трепнало към него и чувствата му ако вече не го обичате и сте се отдала на друг !?  Crossing Arms 

и точно къде са тези грижовни, любвеобвилни, верни и себеотдадени мъже ?!?!?!?!??!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт