Разпадащи се семейства, да се преброим

• 37 398
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Алфира,с твоята дружка няма за какво да говориш. NaughtyТя е зрял човек и има глава на раменете.Аз имам една приятелка ,която много си обичам..и нейния приятел е такъв ....до тук  във времето(което е около 9 год някъде),тя знае за 6-7 момичета..с който той е имал връзка(по времето откакто са заедно) не само чук и чао...и все му прощава..той все нещо я забаламоса ooooh!.Колко съм приказвала преди...е няма и няма смисъл.Тя така си е решила и тва е.Та вече хич не и се бъркам,колкото и да ми е мъчно за нея Tired.Няма смисъл просто

# 121
  • Там, където ме обичат
аз стигнах дъното на драмите покрай раздялата и за първи път от месец насам спах спокойно и се събудих в чудесна форма. и с 5 кг. по-лека.
може би малко са ми позабавени и флегматични реакциите, но си мисля, че е нормално предвид, че не помня какво и кога съм яла в последно време, както и не помня кога за последно не съм била в стрес.
блажено спокойствие и тишина! Simple Smile
няма мъже, няма ядове.

мисля си - не е ли редно да има регистър с мъже, с които е крайно недобре да си имаме нещо общо. появява ти се някой, проверяваш го в регистъра и тогава се занимаваш с него. би спестило много.
Ау, че ми хареса, супер Joy
По темата - Беки, и аз съм в твоето положение с малки разминавания, не 5 а 10 кг по-лека. Но поне отвреме-навреме мога да спя. По-рано и това не можех.
Кураж, момичета, ще дойде ден и палачинката ще се обърне.

# 122
мисля си - не е ли редно да има регистър с мъже, с които е крайно недобре да си имаме нещо общо. появява ти се някой, проверяваш го в регистъра и тогава се занимаваш с него. би спестило много.

По-просто би  било да издириш предишната му приятелка и да я попиташ - срам не срам  Peace

# 123
  • Там, където ме обичат

По-просто би  било да издириш предишната му приятелка и да я попиташ - срам не срам  Peace
Не, не, регистър си е много добре. Като при покупка на жилище - харесваш нещо и проверяваш в регистъра на предприемачите. Ако намериш инфо, че е некоректен, мами клиенти, не изпълнява задълженията си - хоп, отказваш се от намерението си и започваш да търсиш нещо друго.
Поздравления Беки  bouquet

# 124
Не, не, регистър си е много добре.

И кой ще го попълва този регистър  newsm78 Злобни женички или разлигавени от мъжко внимание момиченца  Sick По същата логика и ние да направим регистър на неподходящите жени ..... на тая угода нЕма, тая все иска, а тая духа на комшиите ..... а ?!  Crossing Arms

Между другото още в началото на членството ми тук четейки подобни на тази теми пуснах тема 'критерии за подбор на партньор' или нещо подобно, която може би отдавна е в небитието. Същата беше приета повече на подбив отколкото насериозно, и започнаха да ме убеждават че трЕбвало само да има тръпка.  ooooh! После дълго ме базикаха че видите ли съм пишел рецепти за успешен брак - все едно това никак не е важно. Предполагам че никоя от базикащите не е била бъхтана от благоверния си  Confused Сега гледам и вие натам кристализирахте - регистри някакви ви се привиждат , а просто трябва да вложите малко разум в избора си  Thinking

# 125
Find NEMO, не ми спори  Laughing Joy Laughing
от едно нещо разбирам и това са провалените връзки, започнали многообещаващо.
превалентно се почва с голямата кошница и големите маски и се стига до разголване, което е меко казано грозно.
най-ценни на душата са ми отношенията, в които сме се разделили честно и доблестно. но те са много малко на фона от мизерници с тъпи номера.
после си мисля, леле следващата какво я чака. но кажи ми, когато някой ти каже в началото, дали ще му повярваш или ще си мислиш, че ти завижда?? Wink

# 126
Find NEMO, не ми спори  Laughing Joy Laughing
от едно нещо разбирам и това са провалените връзки, започнали многообещаващо.
.........., дали ще му повярваш или ще си мислиш, че ти завижда?? Wink

То спор няма и не мож да има - 'изръпне' ли една жена ..... т.е. тресне ли я тръпката - не вижда, че чува и не поема никакви чужди мисли и съждения .... докато не и влезне някой десен прав който да и отвори очите.  Confused
Някой ден ако съм на кеф ще пусна една тема за 'тръпката' - барем да си начешете езиците .... сефте  Whistling

# 127
Алфира,с твоята дружка няма за какво да говориш. NaughtyТя е зрял човек и има глава на раменете.Аз имам една приятелка ,която много си обичам..и нейния приятел е такъв ....до тук  във времето(което е около 9 год някъде),тя знае за 6-7 момичета..с който той е имал връзка(по времето откакто са заедно) не само чук и чао...и все му прощава..той все нещо я забаламоса ooooh!.Колко съм приказвала преди...е няма и няма смисъл.Тя така си е решила и тва е.Та вече хич не и се бъркам,колкото и да ми е мъчно за нея Tired.Няма смисъл просто

Мммм да ... ще си трая Sunglasses
Благодаря ти. Ако се замисля и аз не съм била идеална може би преди брака ни Embarassed но дали пък другата страна е била Thinking Яяяя да не мисля много - щом сме се взели значи не сме срещнали по-добро изкушение Flutter
Хубава вечер и честито на именяците днес и утре  bouquet

# 128
Когато пуснах темата не очаквах, че ще има толкова тъга в нея, по - скоро се надявах да се преброим онези от нас, които все още се опитват да поправят нещата....
И ние се оказахме много различни, той е темерут, не обича компании, егоист е, цялото ми ежедневие понякога се подчинява на него, освен това е избухлив и непредсказуем, и за най - малкото нещо може да направи проблем и то в най - неочакван момент... Тъжно ми е, защото другояче си представях нашата връзка и семейство, преди време си мислех, че е добър баща, но и тук имам големи съмнения...Докарва ми стрес, състарява ме преждевременно, но има, разбира се, като всеки човек и добри страни....Виновен ли е, че не ме обича вече? На сърцето си не можеш да заповядаш...Може пък аз да съм виновна, че нещата стоят така...Ето тези въпроси се въртят в главата ми вече от години....И не намирам отговор на тях ....Кратковременните изневери не помагат, и макар сексът да е проблем във връзката, не е там разковничето....Чувствам се понякога много нещастна и виновна, ще ми се да можех да оправя нещата, но просто не знам как...
Все едно прочетох собствения си пост.
След поредното му избухване ме нарани много,имам две  деца,объркана съм Cry
Все мен обвинява,че нещата не вървят,но аз о ден нешен не съм го обидила нито веднъж........май силите ми са на привършване Sad

# 129
  • в моя свят на мир и любов
Мъжете смятат, че като направят две деца на жената и вече край - тя завинаги се превръща в тяхна собственост и трябва безропотно да изпълнява ролята на  домашна прислужница без да се оплаква, без да полагат допълнителни грижи за нея, без да харчи пари и най-добре ако цялата й заплата отива за покриване на домашните сметки, храна, дрехи за децата и т.н.

В това време мъжете, сигурни че жена им няма къде да ходи, а ще си стои у дома при децата, свободно си развяват байрака насам-натам, обясняват на любовниците си колко са нещастни в брака и колко много ангажименти имат и така си живеят живота без да ги е грижа за нищо.

ПП: viktori  и Nightwish, моето положение беше абсолютно същото като при вас. Дори бях твърдо и непоколебимо убедена, че няма друга жена в живота на моя мъж, просто аз съм виновна, че не мога да го накарам да се държи отговорно и грижовно.
Тя, истината, си била съвсем друга и напълно прозаична, но трябваше първо да се разведа, за да я разбера.

# 130
А, и не се заблуждавайте, че мъжът щом не ви обича вече, не е длъжен за нищо.
Около себе си виждам толкова мъже, които в действителност не обичат вече жените си като жени, но продължават да се грижат за тях, за децата, за дома.

Просто ние не сме попаднали на мъже, на които може да се разчита.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 10:17 от luda

# 131
Мъжете смятат, че като направят две деца на жената и вече край - тя завинаги се превръща в тяхна собственост и трябва безропотно да изпълнява ролята на  домашна прислужница без да се оплаква, без да полагат допълнителни грижи за нея, без да харчи пари и най-добре ако цялата й заплата отива за покриване на домашните сметки, храна, дрехи за децата и т.н.

А защо тогава веднъж забременяла от някой една жена смята че е в правото си да иска от него всичко което и се мерне пред очите  newsm78 мммм  Confused

# 132
Бременността кара жените да полудяват и изпростяват. Казвам го от личен опит.

И ми се струва, че е доста по-лесно да угаждаш 1 година на жена, отколкото 12 години на мъж.

# 133

И ми се струва, че е доста по-лесно да угаждаш 1 година на жена, отколкото 12 години на мъж.

Лека поправка-не 1 година на жена,а 9 месеца.И не 12 години на мъж-а цял живот!
(luda,много си търпяла,ако ме питаш)

Find_NEMO,по принцип ми допадат постовете ти,но с това не мога да се съглася:

А защо тогава веднъж забременяла от някой една жена смята че е в правото си да иска от него всичко което и се мерне пред очите  newsm78 мммм  Confused

Не всички хора са еднакви.Както има различни мъже,така има и различни жени.Никога не съм искала всичко,което ми се мерне пред очите.Исках единствено и само неговото уважение и обич.На мнение съм,че най-хубавите неща не се купуват с пари.Но все пак да ти кажа какво получих от моето единствено искане-НИЩО,но от сърце!Така че,то си е до човека!

# 134
Бременността кара жените да полудяват и изпростяват. Казвам го от личен опит.

Исках да кажа че има жени, които връзват мъжете с деца  Peace което е доживотен ангажимент. Това по-добре ли е  Thinking Както казва в следващия пост Ирина_85 Както има различни мъже,така има и различни жени След като ние приемаме някак си съществуването на такива жени и ако е възможно стоим далеч от тях - приемете и вие че има и подобни мъже и ги зарязвайте   Crossing Arms  и само не ми казвайте т.е. споменавайте 'тръпка' .... че  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт