Разпадащи се семейства, да се преброим

• 37 422
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
и точно къде са тези грижовни, любвеобвилни, верни и себеотдадени мъже ?!?!?!?!??!  Joy

Викате им 'шматки', 'женчовци', 'меки мари' и т.н. и започвате да ги харесвате едва след като 'мачовците' и 'мъжкарите' ви поопухат 2-3 пъти  Crossing Arms

# 151
  • София
Find_NEMO  - според мен темата не е жени срещу мъже, а излъгани и лъжещи, предадени и предали(просто тук пишат само жени). Иначе никой не отрича, че има и такива жени.

# 152
Find_NEMO  - според мен темата не е жени срещу мъже, а излъгани и лъжещи, предадени и предали(просто тук пишат само жени). Иначе никой не отрича, че има и такива жени.

Просто се опитах да поставя още една гледна точка .... нали се чудите защо мъжете ви - кръшнали вече не ги е еня за вас ... ето - поставете се  на тяхно място  Peace

# 153
Това което мога да споделя от личен опит е , че възприемането на брака  за успешен или не е много относително понятие. Повечето жени така като ги чета едва ли биха били щастливи с мъж като моя, но аз смятам брака си за успешен поне до сега вече 14 год. живеем заедно -рано се запознахме.При моя номера с гъделичкане на самочувствието минава, ала бала -  секс щом има  Twisted Evil бракът за него е върха. Ако живеете с мъже  - женогонци Grinning ви е необходимо много голямо самочувствие и демонстриране на щастие. Много жени не могат да преглътнат обикновен флирт пък камо ли нещо повече.
За съжаление нямам рецепта за щастлив брак- може би малко повече манипулации, но и това е относително. То много зависи и от мъжът какъв е.Мъжлето  от рано трябва да се дресира - изпуснеш ли го.....

# 154
Ми ,на моя мъж му беше лесно да ми каже какво чувства.Не изпитвам нищо към теб,;Съжалявам че го приемаш така зле ,ама не мога да сложа маска и да те лъжа;Не мога да ти кажа че съжалявам като не е така;С теб съм заради децата;И в същото време аз тръгвам да го напускам ,той все ме спира

За съжаление трябвало е по-рано да ти светне лампичката, че нещо не е наред за да има време да реагираш или промениш нещо. И  сега не е късно ще му мине - накарай го той да те ревнува. Има начини ти си жена ще ги намериш.

# 155
Това което мога да споделя от личен опит е , че възприемането на брака  за успешен или не е много относително понятие. Повечето жени така като ги чета едва ли биха били щастливи с мъж като моя, но аз смятам брака си за успешен поне до сега вече 14 год. живеем заедно -рано се запознахме.При моя номера с гъделичкане на самочувствието минава, ала бала -  секс щом има  Twisted Evil бракът за него е върха. Ако живеете с мъже  - женогонци Grinning ви е необходимо много голямо самочувствие и демонстриране на щастие. Много жени не могат да преглътнат обикновен флирт пък камо ли нещо повече.
За съжаление нямам рецепта за щастлив брак- може би малко повече манипулации, но и това е относително. То много зависи и от мъжът какъв е.Мъжлето  от рано трябва да се дресира - изпуснеш ли го.....
Евалата, мацка, за поста!  Peace

# 156
То много зависи и от мъжът какъв е.Мъжлето  от рано трябва да се дресира - изпуснеш ли го.....

Това мама ли ти го каза  Whistling

# 157
и точно къде са тези грижовни, любвеобвилни, верни и себеотдадени мъже ?!?!?!?!??!  Joy

Викате им 'шматки', 'женчовци', 'меки мари' и т.н. и започвате да ги харесвате едва след като 'мачовците' и 'мъжкарите' ви поопухат 2-3 пъти  Crossing Arms
Mr. Green Хареса ми...
Макар и да не е на сто процента вярно.

# 158
Може би е въпрос на подходящ или не подходящ партньор. БНД е лош и неподходящ за мен ( макар че 10 г. живяхме заедно ) но за сегашната си жена по добър от него няма. Съпругът ми е ужасен за бившата си ( по едно време настояваше да ми отваря очите ), но за мен е "върхъ" макар, че отдавна свалих розовите очила. Такъв е живота - един път лъжем ние, друг път ни лъжат нас, факт е че има ли раздяла винаги единия е наранен и огорчен, а другия ................

# 159
  • Бургас
Като зрял човек, ще ми обясниш ли защо моят мъж едновременно се кълнеше че ме обожава и че не може да живее без мен, а в същото време пращаше любовни SMS-и на друга жена. Признавам че това доста ме обърква Thinking

А, и твоят ли? Преживях дежа вю hahaha

# 160
Мъжлето  от рано трябва да се дресира - изпуснеш ли го.....
той да не ти е животно в цирка, говориш за човека, когото обичаш все пак, или се лъжа

# 161
Като зрял човек, ще ми обясниш ли защо моят мъж едновременно се кълнеше че ме обожава и че не може да живее без мен, а в същото време пращаше любовни SMS-и на друга жена. Признавам че това доста ме обърква Thinking

Сигурно всички сме имали  връзка с един и същ Crazy

# 162
  • Видин
Цитат
И аз в кюпа...въпреки че смс-ите не бяха любовни.Той просто се криеше, че се вижда и с друга жена и като му звънеше телефона пред мен казваше "А, това е колегата, ама защо ми звъни на личния телефон"  Joy След няколко такива изцепки звъннах на въпросния номер и вдигна жена. Затворих. Вечерта питах какво става, защо аз бременна трябва да преживявам такива неща. Каза, че нищо нямало, просто бил пил кафе с нея  Thinking Започна да се моли и да се извинява.Защо му простих, още не знам.
И аз съм имала изцепки, не е като да съм нямала, но определено не бих си позволила да се виждам тайно с други мъже, да изневерявам и да лъжа. Не обичам тези неща.
Александър, може би си прав, но все пак не мога да го разбера. Ако обичаш една жена, не искаш ли да си само с нея? Или нея си я обичаш вкъщи покрай печката и да гледа дечурлигата, а другите са за секс?  Rolling Eyes

# 163
А, мен ме изместиха от трона.
Пфу, като бъркани яйца ли трябва да се чувствам?
А малката като Бьоф Строганоф.
Разбрах  Mr. Green
Добре че не ми пука вече за тях двамата Simple Smile

# 164
  • Бургас
Хубаво, съгласна съм - едната я искал за секс, па другата - за любов.
Ми да си прави секса 1,2,3 пъти, да допуснем, че си затворя очите. Ама връзки дето ми се влачат паралелни години наред? Или пак ще кажеш, че едната е за секс, па другата - за любов?
Бил по-силен инстинкта от глада и жаждата - айде де! Досега не съм видяла гладен и жаден мъж, въжделеещ за секс, любов или там както го наричаш. Много хубаво си се наяждат и напиват вкъщи, па после ходят да гонят разни лирически героини по сокаците. И се оправдават с "инстинкт". Па после пак се прибират вкъщи - да си удовлетворяват битовите "инстинкти".

Общи условия

Активация на акаунт