подписка за лошото покритие на Мтел

• 5 833
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
  • при Arctic Monkeys
по-добре направете подписка срещу безобразно високите цени, с които и мтел и глобул ни дерат (ако няма вече такава, разбира се).

# 46
karmacoma добре казано, само дето и манифест  да направим, на операторите не им дреме особено. Няма къде да ходим, те са монополисти. Колкото до цените, Европейската регулация е подвигнала въпросът за цените на мобилните услуги у нас. Ще ги намалят в не много далечно бъдеще Mr. Green

# 47
    Странно...доскоро живях на 16-тия етаж и проблеми с обхвата не съм имала.  Rolling Eyes

# 48
  • БЪЛГАРИЯ
          Съвсем същият ни е проблемът !Даже си пуснах тема ,на която обаче не отговарят хора ,минали по този път ,и получили удовлетворение !За мен въпросът е принципен ,и такива лекомислени съвети като : смени си оператора ! ; вземи си по-добър апарат ! и т.н. ,са много нелепи на фона на "изядените" нерви на потърпевшите ,както и на сметките в края на отчетния период!За мен лично нещата стоят по този начин : щом предлагаш услуга или продукт ,трябва да носиш и отговорност за качествата му !А те се чувстват недосегаеми и ненаказуеми ,досущ като че са монополисти !Лично аз не смятам да ги оставям намира ,защото сме им клиенти почти от самото начало и мисля ,че ни се полага уважение ,дори само заради лоялността ни!

# 49
  • София
Аз живея в един от Витошките квартали и до преди 1 година обхвата беше много зле, трябва задължително да излезеш навън и евентуално да се свържеш...Така беше при всички наоколо, започнахме да мрънкаме, обаждахме се на Мтел по няколко пъти на ден и накрая ни обърнаха внимание и оправиха нещата, но беше след бая мрънкане от почти целия квартал. Сега положението е доста по-добре, пак има моменти, когато прекъсва връзката, но през 90% от времето е ок. Така че мрънкайте, но трябват повече хора и то от един регион/квартал/блок, а не обща петиция на хора от бгмама, живеещи в различни квартали...

По този повод едни малоумници в Драгалевци са разрешили да им поставят на покрива няколко антенки... ooooh!

Ами ето защо са се оправили нещата значи:)

# 50
Такива проблеми съм имал и в Париж и скоро в Хамбург. Даже там чак се впечатлих.

# 51

Не бих казала, че са се оправили нещата, но трябва да си пълен малоумник да се съгласиш да ти сложат няколко антени на покрива... А къщата е нова, не е някоя съборетина да кажеш, че човека се е съгласил заради пари.

# 52
Фатално е да се живее на 13-ти етаж. Даже и Мтел го знае явно.

# 53
  • София
Фатално е да се живее на 13-ти етаж. Даже и Мтел го знае явно.
абЦилютно си права хахха Grinning

# 54
Аз пък нямам проблеми с обхвата Crossing Arms

# 55
  • София
Проблема няма да се реши ако ви сложат антена на блока, т.к антените не излъчват в близката зона. Ако няма друга висока сграда в близост също е по-трудно да се "оправи" обхвата.
Според мен може да се ескалира проблема по всички възможни начини (имам впредвид *88, сайта - не с петиция) и ако е възможно да се пренастроят близките антени или да се постави нова.
И между другото антените са точно толкова вредни колкото и телефоните, но с разликата, че телефона си го носиш в джоба, слагаш го на ухото си и спиш с него, а антената е на десетки метри от теб.
Ако се притеснява човек от излъчванията най-ефикасно е да се откаже от услугите на GSM апарата си...

# 56
  • София

Не бих казала, че са се оправили нещата, но трябва да си пълен малоумник да се съгласиш да ти сложат няколко антени на покрива... А къщата е нова, не е някоя съборетина да кажеш, че човека се е съгласил заради пари.

В Драгалевци и Симеоново се оправи покритието, а с това че са луди да разрешат да им сложат антени на къщата, съм напълно съгласна  #Crazy

# 57
  • София
По лошо е ако сложат антена на съседната къща насочена към спалнята ти!!!

Общи условия

Активация на акаунт