Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 74 035
  • 703
  •   1
Отговори
# 375
И аз я бях харесала. Mr. Green

# 376
За Ivet.bg - как се ориентирате за размерите? S,M,L са ми много различни...

# 377
  • Belgium
Е, точно тази рокля не е с S, M, L, а 38, 40, 42  Laughing

# 378
Аз по принцип питам, гледала съм им ризите, но не се ориентирам от 42-44 или M-L, тъй като на всяка марка са различни.

# 379
А нямахте си работа да пускате линкове нали  Crossing Arms ooooh! Mr. Green  .Аз си харесах това http://www.ivet.bg/zdjecia/458.jpg / блузката/

# 380
  • Belgium
Гагче и на мен ми е трудно да се ориентриам, защото аз на различни фирми съм била и 38, и 40, и 42  ooooh!

Та май няма да поръчвам.

# 381
  • София
Аз си бях дала мерките и те ме ориентираха като размер Wink
иначе и аз много се чудя за роклята , а и да дам 200 лв и да не се харесам в нея  Confused

# 382
Честно казано много ми харесват на мен там ризите,но за тези пари ,такава рокля, без да съм я пробвала не бих рискувала.

# 383
Аз от ivet.bg  съм си поръчвала пола, много съм доволна, тоест хареса ми как ми стои. Ина4е като материя.....нищо особено, а за номера рискувах...и взех, 4е уцелих Simple Smile

# 384
От сайта, който коментирате съм поръчвала веднъж.
Ето тази блузка:
http://ivet.bg/szczegoly/576/lucyna
Само, че дантелката и връзката са в сиво.
Размер М беше най-малкият и него взех.
Останах много доволна от качеството.
Поне за сега, тя не е и носена много де.
Помня, че пристигна за ден.

# 385
  • Belgium
Calathea а дали мога да те помоля за реална снимка, ако не те затруднявам?  Laughing

# 386
О, няма проблем!
Само, че ще е по-късно днес.
Изглежда като на снимката, отпред платката си е сатен.
Но със сиво изглежда много нежна.
Исках с черно като на снимката, но тогава нямаха в наличност и ми предложиха този вариант със сивото.
Сега съм по-доволна, че стана така.

# 387
  • Belgium
Много ти благодаря, когато можеш  Hug

# 388
  • USA, Steak State
Ауу якето е ужасно просто. Как ме е яд!  #Cussing out
От плат е и самия плат изглежда претъркан по шевовете. Пращам го обратно на ВС с 300, и самите подплънки изобщо не са това, което пишат в сайта или са ми ги объркали- не знам.
Разочарована съм.
Шала е много тънък, лятото в по- хладни вечери също може да се ползва. Блузката без ръкави е страхотна и изглежда точно като на снимката. материята не е дебела, перфектна за пролетта.

# 389
Ауу якето е ужасно просто. Как ме е яд!  #Cussing out
От плат е и самия плат изглежда претъркан по шевовете. Пращам го обратно на ВС с 300, и самите подплънки изобщо не са това, което пишат в сайта или са ми ги объркали- не знам.
Разочарована съм.
Шала е много тънък, лятото в по- хладни вечери също може да се ползва. Блузката без ръкави е страхотна и изглежда точно като на снимката. материята не е дебела, перфектна за пролетта.

Съжалявам за якето, но благодаря за информацията, тъй като и аз му бях хвърлила око. Мен ме спря това, че от снимките реших, че му се свалят ръкавите.

Общи условия

Активация на акаунт