ПЛЕВЕН - 126

• 25 324
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Момичета , замислила съм се да пускам Боби на ясла. Как стои въпросът с майчинството . Спират ли го или го намаляват ?
А акакво е това за консултанта по кърмене , че съм изпуснала . Курс ли се води нещо....
Няма дя ти спрат майчинството ако не си тръгнала на работа. Няма връзка иначе.

Диди Проспан е билков продукт и не виждам защо те притеснява. Витамин це съм капала в носа на щерката и бих казала,
че има много добър ефект. Действа изсушаващо. Но пък като имаш Виброцил защо не пробваш.
Валенце това кукър какво му е различното от фурна за хляб?

# 541
Майчинството го спират, ако от яслата някой даде сигнал, че детето ходи или от работата, на която евентуално би тръгнала започнат да и внасят осигуровки и да отчитат, че и плащат заплата или пак при сигнал
Има и майки, които скатават и не ги хващат, но има и такива, които са били принудени да връщат парите със задна дата
Много тъпо
Даже уж щели да правят списъци от яслите и да ги носят в НОИ, но не ми се вярва много
Според закона майчинството се спира, друг е въпросът, че координация мжду институциите няма и я разберат, че детето ходи, я не

Дикси май беше питала в НАП едно време

# 542
  • Плевен
Може ли и на мен да ми пратите покана за сайта със снимките?Аз го гледах преди да заминем при майка ми,но не съм се задълбочавала.Явно обаче излиза доста изгодно.
Поздравявам всички,които са имали повод за празнуване през изминалата седмица.  bouquet
Да се похваля,че Миша е записана на ясла вече.Ще тръгва Юни.
И да ви питам с какво евентуално да и намажа бузите,защото има много ситен обрив,стоят зачервени и мазах судокрем,балсама на д-р Тайс, Бочко,преварен зехтин и не минава гадният обрив.
Див,на Миша съм пръскала Низита.Помогна и.

# 543
Ей сегинка ти пращам  Peace Ръцни се на скайпа да те видя Simple Smile В Плевен ли си?

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 20:22 от Atrakcia

# 544
Номадкова, притеснява ме Проспана,  защото пише да не се дава на деца под 1 година. Вит. Ц ме е страх. Нали ми е алергична Марчето Mr. Green, затова съм особено предпазлива.
В Канада, капки за нос на дете под 2 г. възраст няма да изпише никой. Сироп за кашлица за деца до 2 г. възраст също.
Пламси, на а-дерма - екзомега .  Simple Smile

Кукъра няма нищо общо с фурната за хляб. Той готви яденета, супи, десерти.

# 545
Значи може и да се мине между капките ? Макар ,че  обичам всичко да си ми е редовно  и едва ли ще пробвам номера , пък и момента с храненето малко ме задържа още от ясла .

ДеЩо пуснах мотивационно писмо , голямо желание , мале , а дано да ме одобрят, макар ,че желаещите са доста ....

# 546
  • Плевен
Див, ти имаше нещо такова, октопод помня, че си готвила. Сега прочетох като се разрових в нета, че има и само за приготвяне на ориз. В оризовите държави  сигурно го имат във всеки дом.

# 547
  • София

Валенце, ти ошантаве   Crazy как ще дадеш толкоз пара Money

Нищо ново под слънцето,по природа съм си шантава стане ли дума за домакински уреди,спестяващи труд,време и пари. GrinningЗа съжаление от Редут няма да го купя,посъветваха ме,че масово биват отказвани поръчки на техника с гаранция,теглят ти парите и ти пращат после ваучер.А това не ме устройва.
Номадка,както и Дивиана ти е писала,тази машина няма нищо общо с машината за хляб.В нея може да се готви почти всичко.има си голяма тема в Готварника,отделна тема и за рецепти и т.н.
Аз че ще го купя е ясно,само да видим откъде и как.Сега ще проверявам Амазона.

# 548
  • плевен
Здравейте момичета.
Стелче,една колежка сега се върна от майчинство и каза,че докато малкя стане на 2г. ще взима половиното майчинство.Той обаче не ходи на ясла.
Валка,намери ли си клубче за рожд. ден.Аз днес си резервирах в Мишолина.

# 549
Див, ти имаше нещо такова, октопод помня, че си готвила.
Имам това, което е показала Валенцето. Simple Smile Много неща съм готвила в него, много. Слагам си продуктите, включвам програматора и изчезвам. То си готви, изключва, поддържа топла храната. Идеално, просто.
Атракция, добра му е цената. Laughing Моят струва 600 евро. Crazy

# 550
Здравейте и от мен...))) Бяхме на рожден ден на майка ми, без нея самата (тя е в Германия), голяма веселба, голямо чудо. ) Калина през ден духа свещи...)))

От ларедут пуснах една съвсем скромна поръчка, отдавна ми мина мерака за сайта и се прехвърлих на ибей и разни английски сайтове. )))

За този уред за готвене.....нещо не схващам идеята да си купиш нещо подобно с цел да спестиш примерно 20мин от готвене....особено пък за хора, които не ходят на работа и са си в къщи. Какво толкова друго имаш да правиш, че да не можеш едно ядене да сготвиш....Може и да е вкусно де, ама не схващам как примерно ще сготви пилешка кавърма, или нещо подобно със сос. )

# 551
  • София
особено пък за хора, които не ходят на работа и са си в къщи. Какво толкова друго имаш да правиш, че да не можеш едно ядене да сготвиш....
LaughingТова за мен ли се отнасяше?
Да не ходиш на работа не е равносилно на това да си вкъщи,но това е друга тема и не е обект на разговора. Grinning
Мира,има си тема за кукърите,и на мен ми изглеждаше странно,заинтересувах се,прочетох доста и съм навита.

# 552
  • плевен
Валенце много ме заинтригува с тоя уред.Какви пари е и има ли го тук.Не бях чувала за такова нещо.

# 553
  • София
Валенце много ме заинтригува с тоя уред.Какви пари е и има ли го тук.Не бях чувала за такова нещо.
Ето това е темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435572.0
Не се продава свободно в Бг,цената е различна в зависимост от функциите,примерно към 200 евро.

# 554
  • плевен
Мерси Валенце ще я разгледам темата.

Общи условия

Активация на акаунт