ПЛЕВЕН - 126

• 25 324
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Момичета , замислила съм се да пускам Боби на ясла. Как стои въпросът с майчинството . Спират ли го или го намаляват ?
А акакво е това за консултанта по кърмене , че съм изпуснала . Курс ли се води нещо....

# 526
Тина, не го ли храниш това дете ...  smile3534

... някой да не си е поръчал в повече от ларедут-а от онези чаршафи по 1 Э???  ако знаете как ме е яд, че ги изпуснаааахх... ама пусто от работа нямаше как да ги пусна и докато се прибера в къщи - и те свършили ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 527
  • София
Пък аз вероятно ще поръчам от редута кукър,много съм се наточила,да видим...мисля,че ще остана доволна.

# 528
Тина, честит ви Никола! Здрав и силен мъж да порасте!  bouquet
Момичета, кажете какво е подходящо като лечение на задна хрема при малко бебе?
Преди малко бяхме при личната, но нещата които изписа, хич не ми се връзват... Confused
Каза ми да капя вит. Ц в носа, да й давам сироп Проспан и да й пръскам Куикс. За Проспана пише да не се дава на деца под 1 г., за куикса - подходящ е за деца над 6 м.
Вит. Ц също не мисля, че е добра идея. Rolling Eyes

# 529
Дивиана пробвай със Стеримар.Много е ефикасно и безвредно за деца.

# 530
  • София
Дивиана,аз може и да се повтарям,обаче вземи си тази помпичка за прахосмукачката.Първо пръскаш физ разтвор и след това дърпаш.

# 531
Валенце, тя няма сополи, т.е. няма какво да изсмуквам. Има запушен нос и силна задна хрема.
ИНаче с физ.разтвор пръскам.

# 532
Див, аз Коризалия стривах и давах на Свил-в млякото, по 7-8 на ден, промивах със Стеримар/Тонимер/физ. р/р, Низита. За кашлица Синекод (на 2 месеца беше, 4*15 капки), за носа също разреден Воброцил с физ.р/р. Да минава Hug

... някой да не си е поръчал в повече от ларедут-а от онези чаршафи по 1 Э???  ако знаете как ме е яд, че ги изпуснаааахх... ама пусто от работа нямаше как да ги пусна и докато се прибера в къщи - и те свършили ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Аз, и не само един  Mr. Green
Валенце, видя ли кучегона?

# 533
  • София
Даа,мерси ти,видях го и ще си взема...два. Laughing
Дивиана,да,знам,и Бубка имаше задна хрема и като сложа физ разтвор и после смуча,излизаше невероятно количество сополи.А носа и бе празен.Същото и с племенника ми,който е на 6 месеца.

# 534
И при моите деца винаги задната хрема се влачи по-дълго, много е досадна, кашлят от нея и все се чудиш от нея ли е, не е ли
Аз си капя традиционните неща де, но на толкова малко бебе не знам, на Ели са и изписвали коралгол и виброцил като беше под 6 месеца

Какво е кукър? Нещо, което готви, но как?

Тина, честит нов Никола!

Стелче, това е темата, от която може да прочетеш за обучението за консултанти, ако искаш се пробвай, не знам има ли ограничение в бройката http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454243.0

# 535
Див, аз Коризалия стривах и давах на Свил-в млякото, по 7-8 на ден, промивах със Стеримар/Тонимер/физ. р/р, Низита. За кашлица Синекод (на 2 месеца беше, 4*15 капки), за носа също разреден Воброцил с физ.р/р. Да минава Hug

Коризалията откъде се купува?
Низита какво е? Нещо като Стеримар-а ли?
Синекод съм го чувала, но не съм го давала.

Аз за момента ползвам само ампули физ.р-р.
Ще пратя Вили за Коризалия и Синекод.
Виброцил имам, ама недолюбвам капките за нос и никога не ги употребявам при дете.
Сега се сетих, че на Велина съм слагала капки за очи в нослето, когато беше бебе.

Дещо, такава си е тя задната хрема - влачи се дълго, та чак досадно.
Благодаря, момичета!

# 536
  • Плевен
Тина, честит Никола 2!
Четох темата за консултанти и ми стана интересно как се доказват 9-те месеца кърмачески стаж.

# 537
  • София
Деси,кукър е ето това
http://www.laredoute.fr/vente-multicuiseur-delicook.aspx?product … &numberpage=1
Според момичетата,които вече го имат,е много практичен,удобен и икономичен  уред.Как готви ще ти кажа ако си го купя. Laughing

# 538
  • Плевен
Аз пък си харесах това, ако има и рецепти ще е чудесно.
http://www.laredoute.fr/vente-doonuts-maker.aspx?productid=32412 … &numberpage=1
Да сте виждали някъде тиган за палачинки, но не обикновен плитък тиган като на тефал? Прилича на изпъкала плоча, която е с нагревател. Това нещо се топи в сместа за палачинки и полепва колкото трябва смес. Изпича се и се отлепва.

# 539
Коризалията откъде се купува?
Низита какво е? Нещо като Стеримар-а ли?
Синекод съм го чувала, но не съм го давала.
Коризалията е хомеопатично-от аптеката.
Низитата е мехлемче,от рода на стеримара и физ.р/р, напълно безвредно.

Валенце, ти ошантаве   Crazy как ще дадеш толкоз пара Money

Тина,да не забравя и сега-честит ви втори Никола  bouquet

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 19:40 от Atrakcia

Общи условия

Активация на акаунт