ПЛЕВЕН - 126

• 24 945
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Плевен
Дикси, ако намериш рецептата за баницата, сподели я.

# 736
момичета, малко хелп. )
как се казваше винарната, която направиха в една пещера в Кайлъка....трябва ми, а не мога да се сетя, искам да видя сайт, или нещо подобно.

редактирам се, открих го. )

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:50 от Mirama

# 737
  • София
Атракция,дано Бужи скоро оздравее,а на бебето да му се размине.
Нади,и на теб скорошно оздравяване!
Днес си поръчах кукъра,ето този ще е
http://www.amazon.com/Sanyo-ECJ-HC100S-10-Cup-Micro-Computerized … 737143&sr=1-1
Чакам си го с нетърпение сега. Grinning

# 738
Здравейте и от мен Simple Smile
Включвам се в края на темата Simple Smile Съчуствам на всички болни,защото и ние сме на същото дередже - Ивайла и Здравко с конюктивит и възпалени ушета и със хубава кашлица,аз на антибиотик, втриса ме и всичко ме боли,сщо като Нади.Красота направо. Sick
Валка,жив и здрав да ви е рожденника Hug А кога ви беше рожденния ден? Правихме пици за един рожден ден в Дребосъци преди няколко дена,да не сте били вие?
Аз исках пак да питам някой дали няма да пуска ларедутска поръчка днес,че нямам достатъчно пари в картата,а и нямам за над 10 евро.

# 739
  • Плевен
Ayyy, Валенце , да идва по-бързо,че да дадеш отзиви Hug !

# 740
  • Плевен
Джина, вчера беше РД - на датата. Laughing Нашите пици (Хам) дойдоха снощи от пицария току-що излезли от фурната, но  не знам коя.

# 741
Валенце, а не те ли притесява, че няма да има гаранция?
Ако нещо се повреди, какво правиш?
Иначе изглежда супер де...)

# 742
Ми Валенце трупай рецепти и продукти сега! Също така си направи списък на местата, които не си посещавала скоро, а ти се ходи, като дойде кукъра да можеш на спокойствие да излизаш. Иначе от сега те виждам как ще седиш над капака и гледаш какво прави вътре от любопитство. Grinning
Дикси ето линк от сайта на нова - http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2254/, пуснали са на части предаването. Толкова отдавна не съм гледала тая телевизия, че чак ще взема да се разровя из видеата до понаваксам. Grinning Аз пък се загледах по циганията при Ути ама направо не се трае вече тоя човек! Close
Стана ми интересно за винарната дето пита Мира, ако някой пусне инфо да не го прави само на лични да сподели. Аз нали като чуя за вино, винарни и прочие и се разтрепервам. Laughing Laughing Laughing Мира освен ако в моята регистрация не ми стигнат 50 броя да те хвана да ми поръчаш от твоя допълнително, м? Днес ме предупредиха изрично от оня сайт че до 22-ри ми е срока за поръчка! Grinning Малко мразя да ме пришпорват ама в тоя случай ще затрая! Laughing Laughing Laughing Ау и аз се редактирам - Мира дай адреса и на мен да видя!
Ани Дани ние излизахме, времето е неутрално. Студено, но не много, но поне не е вали и не е мъгливо. Става. Simple Smile

# 743
nomadka, ето сайт на винарната, открих го. ) Просто се казва Музей на виното. ))))
http://winemuseum-bg.com/flash/bgopit.swf
Може да се организираме една дружна дегустация. )))))

# 744
# 745
  • София
Валенце, а не те ли притесява, че няма да има гаранция?
Ако нещо се повреди, какво правиш?
Иначе изглежда супер де...)
Не ме притеснява,като се счупи,ако се счупи,ще го дам на сервиз.Санио все пак не е куча марка.И да е в гаранция ползата е почти никаква.Но ,Мира,надявам се да нямам проблеми.Нямам друг избор.Кукъри в Бг не се продават.
Номадка,Нади,направо нямам търпение да дойде,много ми се иска вече да започвам да изпробвам.

# 746
Абе аз първо за него си помислих ама ти писа за винарна и се зачудих. Еми то сега е много модерно да се ходи на дегустации, освен това е и интересно. Не е и скъпо в зависимост от броят вина обаче, които искаш да се дегустират. Аз се абонирах във фейсбук за бюлетина на българско винено общество и направо ми призлява като им откажа някоя покана за дегустация. Но като порасне чавето у чудо ще се видят - все някой път ще ги посетя.  Laughing LaughingМога да ви предложа и у нас да дегустираме, но имаме само един вид! Laughing Laughing Laughing
Мира, твойта пералня като бе в гаранция та кво стана? Макар че за някои неща наистина си има полза от гаранциите. Например в Мултидрама както им казва фталл, ни смениха твърдия диск, а най-вероятно ако не бе в гаранция щеше да ни коства 200-300лв. Нямам идея даже какви са точните цени. Обаче пък язък им за рекламите, два месеца ги чакахме да го направят! Close
Ей да се стягате и да оздравявате!

# 747
nomadka, хубаво е да и интересно. ) Но така или иначе повече от 5-6вина едва ли е умесно да дегустираш....имам предвид, че ще ти се омешат вкусовете и накрая нищо няма да разбереш. ))) Така че според мен, по-често ходене и дегустиране на 4-5вина. )))

А за пералнята, не, тя и беше изтекла гаранцията така или иначе....естествено че се чупят 1месец след като изтече. ))))

# 748
Тони, благодаря ти за координатите.
Какви са тези работи с тези вируси, бързо да се оправят всики болнички! Heart Eyes

# 749
Номадка, мерси за линка. Аз го отварях, но явно още не бяха качили нищо.
Лошо е, че не мога да превъртя напред, ми трябва да си изгледам цялото видео, за да стигна до майката, а тя беше минути преди края на предаването.
Аз пък почти никога не го гледам. Сега обаче докато хранех Калин, той си играеше с дистанционното (предполагам, че баща му не чете  Mr. Green), натисна копчето и хоп, чудна и интересна баницааа  Laughing Още в събота ще я направя.
Нади, ще си я запиша и ще ти я метна на ЛС.

Валенце, дано скоро ти дойде поръчката и да останеш много доволна.  Hug

Тръпка си е да чакаш някаква поръчка  Mr. Green Ей ме на, вече нямам търпение да ми дойдат снимките. Даже подкокоросана от Мира, зарязах детето в креватчето (оп, продължавам с надеждата, че баща му седи далеч от този форум  Laughing) и слизах до долу , но пощата ми е празнааааа.... Tired не, че кой знае какво, но любопитството ми е на макс  Crazy

Вино като не пия, не ме влече дегустацията. И по време на дегустация по колко глътки ти отпускат от божествената течност?

На мен Дребосъци, не ми харесва. Много ми е тясно, много  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт