Раздяла! Как да се справим, след като загубим всичко?

• 27 425
  • 107
  •   1
Отговори
# 90
Една връзка съществува, за да носи щастие на двама души... Всичко друго е извращение.... Sorry за силния израз, но така мисля аз!!!!

# 91
Добре луд ли е тоя или не?За психиатрията ли е?

# 92
# 93

Пие ли хапчета?Клиничен случай ли е?
Не мога да го повярвам...
а на сестра ти какъв и е проблема,извинявай,че така питам..
Не вижда ли,че е луд?Има ли приятели?Има ли връзка с родителите си?

# 94
там е проблема- той смята че се е излекувал и не пие хапчета- тя офцата и тя си мисли че е излекуван.

Приятели има, работи , излиза, родителите са ок- пред всички нас наоколо се държи все едно всичко е песен- но оставайки насаме я прави дива и щастлива- обиди, гонения и налудничави изказвания- и ако не беше изревала ония ден- ние нямаше и да разберем че нещо пак не е наред, че не пие хапчета и има такива изпълнения!!!!

Малко по малко ви разказвам цялата заплетена история не знам от къде да почна дори- че направо като се слушам от страни все едно разказвам на някой филм!!

# 95
а той от кво се е "депресирал"?ген ли?проблеми?ако е генно предразположен вече е страшно,не че другото не е Rolling Eyes

# 96
  • София
там е проблема- той смята че се е излекувал и не пие хапчета- тя офцата и тя си мисли че е излекуван.

Приятели има, работи , излиза, родителите са ок- пред всички нас наоколо се държи все едно всичко е песен- но оставайки насаме я прави дива и щастлива- обиди, гонения и налудничави изказвания- и ако не беше изревала ония ден- ние нямаше и да разберем че нещо пак не е наред, че не пие хапчета и има такива изпълнения!!!!

Да ти кажа, ама ми се струва, че описваш типичния мъж-насилник.Пред хората перфектен, слънчице, а у дома звяр.То вярно,че и депресията много променя човека, но повече на това ми прилича.Но щом е на хапчета, ако си ги пие колкото и както трябва, ще е най-добре.

# 97
незнам, вече и аз какво е- до март месец тая година всичко беше наред, живееха си нормално, без проблеми= поне това знаем.

И изведнъж отказа да се храни, да излиза, да общува-, внуши си че има здравословен проблем- лежа в клиника и се беше оправил уж.

в последствие лекува друг здравословен проблем и уж всичко беше наред- но я изгони пак след това/ т.е преди 3 месеца/Цирк страшен, пак уговорки и т.н но тогава нямаше обиди, а просто неразбирателство.

Сега нещата според нейните думи бяха вече напоени с агресия, и злоба към самата нея.Прибра се тук с рев и той почна да идва и да и се кълне в любов и съжаления и тя пак тръгна #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Наистина преди да се разболее/ има си диагноза дълбока депресия/ беше много добър, и не само навън а и при нея- то се виждаше и няма как да се скрие.

След тоя срив март месец нещата се обърнаха и да най лошото е че не пие лекарствата

# 98
...пред всички нас наоколо се държи все едно всичко е песен...
Абсолютно показателно за състоянието на тези хора! Никой не може, гледайки само това, което се случва навън от дома, да предположи какви чудовища са зад вратата...

# 99
  • София
Сега нещата според нейните думи бяха вече напоени с агресия, и злоба към самата нея.Прибра се тук с рев и той почна да идва и да и се кълне в любов и съжаления и тя пак тръгна #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Все едно описваш зет ми.Скандали, обиди, гонене, проклинане и после все едно нищо не е било. Започват извиненията, клетвите в любов, не може да живее без нея, щял да се поправи,повече нямало да прави така... докато му повярват. И после всичко отначало и така до безкрайност, само където злобата и обидите стават все по-силни и цветущи.

# 100
Просто незнам, хора- ще и кажа да чете тука , дано се осъзнае изхабих си устата да говоря и аз и майка и татко- всичко наред, осъзна за какво иде реч- появи се той на вратата и всичко наново #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Това са си нейните думи от началото на темата:
да обаче тожа не е за първи път. преди три месеца пак се разделихаме. после дойде и ме омая. станал е много раздразнителен и като се ядоса за нешо все мен изкарва виновна. и аз взех че му повярвах. чувствам се излъгана и ме е стах че пак ще дойде да ме търси и аз пак ще се вържа. ей от това ме е стах. объркана съм много, размиват ми се нещата. не мога да разбера кое е истина и кое заблуда?

аз съм на 27 години и от девет години съм с мено, нямаме деца.
ако се осъзнае и този път мога ли да му вярвам???
май не. незнам дали ще съжалява.
само знам че от 2 месеца съм на валерян всяка вечер, нервите са ми опънати  и немога вече.
нерви нямам...

ми крия всичко, защото натоварвам близките си. и затова само се опитвам да се справя и като си пийна хапчето и спира да ми пука. и така ден след ден...
2 месеца

ако мога да се отблагодаря за подкрепата...
ако знаех по рано...
но няма значение...
иво е вън от живота ми!!!

сега ще кажа всичко. март месец той се разболя (депресия), много тежко мина, но мина. колкото беше спокоен, стабилен толкова сега е ядосан, нервен нетърпим. всичко разбирам само не разбрах ЗАЩО се промени и озлоби към мен, като аз бях единствения човек който бвше плътно до него през всичките 9 години. как можа? не го ли е срам? напрво докато пиша ярост ме хваща...
ще ви занимавам цяла вечер с мойте работи и ще се чувствам зле?
и за кво?
неблагодарник smile3515

# 101
Petiofi, не искам да ти прозвучи зле, но дали няма да помогне, ако сестра ти потърси специализирана помощ? Тя трябва да добие самочувствие, да започне се съпротивлява срещу това промиване на мозъка... Прекалено млада е, за да ползва успокоителни, та дори и валериан. Не се борете със симптомите, явно мъжа й е такъв симптом, тя трябва сама да израсне, за да застане адекватно пред проблема си.

Успех ви желая, моята сестра е абсолютния ми гръб, дано и ти да можеш да й помогнеш.

# 102
Ами опитвам се, дали ще се справим е друг въпрос, само мее страх, след тоя случай- ако всичко почне да се повтаря, дали ще има смелост да каже  Rolling Eyes

# 103
  • София
Според мене този човек има циклофрения. Много удобна болест, трудно се диагностицира, не се лекува. докато си пие хапчетата ще е поносим, спре ли ги - може и да те убие. После няма да си спомня нищо. А и пред съда ще е невинен - болен е.
5 год. бях женена за такъв тип. Много добре се контролират пред хората, даже родителите ми не вярваха какъв е насаме.
Съвета ми е да се разделите окончателно, да прекъснеш всякакви връзки с него. Забрави какво е било, забрави хубавите моменти и бягай далече за да си жива. Все пак ти си най-важна за себе си.

# 104
Леле,щом има диагноза пупу Пази Боже...далеч от такива хора Confused

Малко тъп въпрос,но колко им е разликата,не знам защо си мисля,че е голяма?
И каква зодия са и двамата?
А да и той какво работи с тази диагноза?

Общи условия

Активация на акаунт