Раздяла! Как да се справим, след като загубим всичко?

• 27 421
  • 107
  •   1
Отговори
# 60
  • Най-красивата страна
Бъди силна и продължавай напред .След като не те е оценил ,той не те заслужава.
дори и да е болен ,ти нямаш вина затова .Няма смисъл да си пропиляваш живота заради него.Бъди доволна ,че си се отървала.
Дано родителите ти да те подкрепят в този момент.  bouquet  bouquet  bouquet
Горе главата мила newsm10 newsm10 newsm10

# 61
petiofi_1 нормално е да си объркана и уплашена.Като мине време ще се чудиш на себе си как си могла да мислиш че света свършва.Сега като не си с него не се ли чувстваш по-щастлива?

# 62
добро утро, цяла нощ съм мислила и премисляла. майка ми много ми помага, сестра ми също, но аз се чувствам не намясто...
искам да се махна, да изчезна за известно време... да ме няма, защото не издържам

# 63
...но аз се чувствам не намясто...
искам да се махна, да изчезна за известно време... да ме няма, защото не издържам
Направи го! Ще се почувстваш много по-добре!  Hug

# 64
отивам навън, на разходка...
самичка, но май е по добре

# 65
  • София
    Добре де, всички скочихте срещу мъжа, а аз смятам, че в една разпадаща се връзка, не може само единия да е виновен. Вина имат и двамата. petiofi_1, а ти какво направи или пък не направи в тази връзка? Защото все нещо е подействало така на този мъж, да се промени толкова. Не може до един момент да те гледа като "стъкло", а после да каже,че те мрази и да те гони.Все нещо се е случило или се е случвало доста дълго, докато се стигне до това. newsm78

# 66
  • София
    Добре де, всички скочихте срещу мъжа, а аз смятам, че в една разпадаща се връзка, не може само единия да е виновен. Вина имат и двамата. petiofi_1, а ти какво направи или пък не направи в тази връзка? Защото все нещо е подействало така на този мъж, да се промени толкова. Не може до един момент да те гледа като "стъкло", а после да каже,че те мрази и да те гони.Все нещо се е случило или се е случвало доста дълго, докато се стигне до това. newsm78

А това важно ли е в момента?
Когато детето ми се спъне и падне, аз го прегръщам и успокоявам, не му обяснявам какво е сбъркал.
Когато се успокои, тогава може да говорим по въпроса.
Но това в момента е да риташ паднал човек.

# 67
и аз имам грешки. но най голямата ми е че говоря малко повече, не мога да премълчавам...но се научих и в крайна сметка не помогна... Cry

# 68
  • Талант на 2012,2013 г.
Нещо не ми се връзват нещата при тебе. След като е болен, значи той не го иска . Нали така? А не искаш ли ти да се отървеш от него защото е болен??? Май това целиш а? И търсиш съжаление от другите...Ако е така  - не си права!!! smile3521

# 69
  • София

Но това в момента е да риташ паднал човек.
Боже мили  ooooh!, никога не съм и помисляла, че някой може да го приеме така. Честно ви казвам, че понякога ме шокирате с някои изказвания. А да, и ще ми бъде интересно да чуя и мнението за случващото се и от другата страна.

# 70
  • София
Тайна, а как би определила нездравото си любопитство в момента, освен ритане на паднал?
По какъв начин това би помогнало на авторката в момента? Освен, разбира се, че на теб ще ти е интересно.

# 71
  • София
Тайна, а как би определила нездравото си любопитство в момента, освен ритане на паднал?
По какъв начин това би помогнало на авторката в момента? Освен, разбира се, че на теб ще ти е интересно.

Както казах, вината никога не е само в единия. Ни най- малко не ме интересуват чуждите животи, но как се дава съвет, без да се знаят подробностите? Всички се юрнаха да я убеждават в един глас,че този мъж не я заслужава.Ми тя така няма да се опита да проумее къде е нейната грешка и да я поправи в следващата връзка, а ще си живее блаженно убедена,че е била права за всичко.И след време ще направи същата грешка. Не е ли по-добре сега да разбере къде сгрешила?

# 72
  • София
сега ще кажа всичко. март месец той се разболя (депресия), много тежко мина, но мина. колкото беше спокоен, стабилен толкова сега е ядосан, нервен нетърпим. всичко разбирам само не разбрах ЗАЩО се промени и озлоби към мен, като аз бях единствения човек който бвше плътно до него през всичките 9 години. как можа? не го ли е срам? напрво докато пиша ярост ме хваща...
ще ви занимавам цяла вечер с мойте работи и ще се чувствам зле?
и за кво?
неблагодарник smile3515
Според това, което описваш, той пак е в депресия, депресия не се лекува за няколко месеца, депресия се лекува с години.Човекът в депресия няма нищо общо с предишния човек и затова,не се чуди на реакциите му и приказките му. Най-добре ще го разбереш, като прочетеш малко за депресиите.

# 73
  • София
Тайна, имам чувството, че на радиото говоря, за последно опитвам, пък ако разбереш - разбереш.
Когато човек е наранен и го боли и плаче, той търси утеха.
Анализа как и с какво е сбъркал и какво да прави в следваща връзка идва по-късно, когато си спокоен и разсъдлив.
Казвам това като преминала през него, който иска да ме разбира, който иска, да анализира къде е стъпило накриво момичето.
За мен е грозно, но хората за това сме различни.

# 74
Не си единствена и при мен на там вървят нещата.Още не мога да си отговоря на въпроса защо за всички мои познати и колеги съм добър човек,а само на него не можах да се харесам.И аз искам само уважение,но каквото и да направя съм все лошата,няма угодия и това е.Какъв е извода-повредата не е в моя телевизор!
Боже, това аз ли съм го писала .Със сигурност това са моите мисли.
Към авторката: Много по-добре е ч,е нямате деца ,иначе става супер сложно. А съм убедена,че ще срещнеш човека , който ще те цени и уважава Hug
Не си видяла добре,това е мой пост,а не на авторката.И аз имам две деца и както казваш наистина е супер сложно,защото променям и тяхната съдба.Може и към добро,но сега не мога да преценя,страшно съм объркана.Явно не си чела темата ми,малко по надолу е:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456956.0

Общи условия

Активация на акаунт