Покажете си детските стаи -10

• 113 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Абе казвах му аз на моя мъж като купува колата, че е по-добре ван, ама кой да слуша .... Joy.

# 631
  • София/Осло
 Я да се цопна във видинската раздумка и да предложа- ако ходите до магазинчето за килими и там го има в наличност , можете да го обърнете -обикновено на опакото на килима трябва да има инфо за вносител, материала от който е изработен и т.н....  Wink

# 632
Я да се цопна във видинската раздумка и да предложа- ако ходите до магазинчето за килими и там го има в наличност , можете да го обърнете -обикновено на опакото на килима трябва да има инфо за вносител, материала от който е изработен и т.н....  Wink

Така и ще направя.... Wink
Спомням си как един месец разглеждах модели и дамаски в един магазин под предлог, че ще купувам мебелите от тях и щом си уточних как ще изглеждат, ги поръчах от завода... Laughing

Ние имаме този : http://www.carpetmax.bg/?page=viewproduct&filter=9&subfi … &cp=11.000000 в детската стая. Цената му беше 205 лв. за размер 120/180...Ло, сигурна ли си за размера?! newsm78

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 16:22 от Curlicue

# 633
  • Русе
  Аз реших за детската да не слагам точно килим, ами различни мокетени орнаменти като големи цветя или нещо друго ако има такъм асортимент.

# 634
  • София
До сега не съм се интересувала кой е производителя. Преди година видях килима, харесах го и спрях да търся, не съм и допускала, че може толкова да варира цената. Случайно майка ми го видяла вчера и ми каза колко струва във Видин и аз  Shocked

# 635
Я да се цопна във видинската раздумка и да предложа- ако ходите до магазинчето за килими и там го има в наличност , можете да го обърнете -обикновено на опакото на килима трябва да има инфо за вносител, материала от който е изработен и т.н....  Wink

Ами аз мога да съдействам по този въпрос и утре да отскокна да проверя, стига lo80 да каже  Peace.

# 636
  • София

Ние имаме този : http://www.carpetmax.bg/?page=viewproduct&filter=9&subfi … &cp=11.000000 в детската стая. Цената му беше 205 лв. за размер 120/180...Ло, сигурна ли си за размера?! newsm78

Продавачката в магазинчето каза, че 205 лв. струва килима размер 160x235 см. Говорих с майка ми по телефона и тя на няколко пъти попита цената за този размер ли е! Тук размер 120x180 струва 180 лв. Така като казваш, много вероятно е продавачката да се е объркала!!!
Пак ще пратя майка ми до там , 3ори, не се разкарвай, имам агент  Joy

# 637
lo, не ти трябва ван.Килимчето ми в хола е същия размер и самичка  най-безпроблемно си го побрах и извозих до вкъщи в моята малка корсичка Wink Е- при теб е малко по-неудобно защото път те чака , а и не е ясно колко души ще се товарите, но , определено ще се побере Peace

# 638
  • София
Ако трябва по колата ще тичам, но за килима място ще намеря  Mr. Green

# 639
  • София
Момичета, разгадах мистерията с помощта на всички видински агенти, които впрегнах в търсенето Simple Smile
Curlicue, много благодаря  Hug

Килимите се оказаха различни. Онези в Карпет макс са немски от вълна и акрил, ето сайта на производителя http://www.atlantikhali.com.tr/en/urunler/listseries.asp?grup=At … ta&seri=fresh
Онези във Видин са сливенско производство и са копие, но са малко по-различни и са от изкуствена материя, за това е такава разликата и в цените.  Ето ги http://www.ekoltekstil.net/Panda.html

И да ги сравним:

Килима в Карпет макс

И сливенския:

Големи извинения на Карпет макс, че така ги набедих  Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 18:23 от lo80

# 640
  • София
    Гаднярки - това не е тема за килими  Mr. Green (вече си имам килим, но ще си купя още един)

Кажете сега къде в София да намеря сливенския вариант?!  Praynig

# 641
  • София
Здравейте, ремонта при нас е към своя край, днес лепят тапетите и другата седмица ще поръчвам мебелите. но срещам големи затруднения с текстила  Confused. Много моля софиянки, ако са виждали в някое магазинче подобни разцветки :

или всичко подобно на цветя, капчици, сърчица, точки, карета и раета, изобщо свежи детски /момичешки  Mr. Green/ десени да дадат идея къде да търся. След  седмици ще ходим до София и мога да стигна до всяка точка на града, само дайте идеи  Praynig.

Зори,
Ако под текстил разбираш пердета и дамаски, такива цветни има на Раковска към сточна гара, един дълъг магазин с пердета. от страната на тролей 9 в посока към Дондуков. Там има няколко магазина за пердета, този е доста е най-големия, с големи витрини, малко под пожарната е май.
Е, и в Икея има такива, но е далече.

Утре и в неделя ще ходя до СМГ и мога да видя точно как се казва магазина ако те интересува.

# 642
  • София
   Ето сайта на магазина (от там си купих плата на ретро коли, има и на цветя, много качествени, но не е евтино) http://textilebbr.com/blog/?cat=19

До пожарната в сградата имаше и магазин за платове на едро, но не знам дали още е там.

# 643
ЕйМиМи , katri  благодаря много за информацията. Ще го посетя непременно този магазин  Peace.
Перденца имам вече, но под прозореца ше имам пейка-шкаф и искам да сложа на нея възглавнички за сядане, за облягане, които също бих съчетала със шалтето на леглото. Не държа даже да е стандартната дебела тапицерия за дивани, а някакъв памучен плат тип хасе даже, но нещо по-цветно и свежо като разцветки. Масовите с меченца, патенца и жабчета детски мотиви нещо не ми допадат, пък и щерката вече е голяма за тях  Wink.
Сещам се че около Женски пазар имаше доста магазинчета със платове, ще взема и там да хвърля едно око.

Икеа за съжаление ми е недостъпна на този етап  Confused.

# 644
  • Gorni Bogrov
Момичета,моля ви за помощ Praynig,преди няколко дни ви писах,че започваме да правим детска стая на малчо и мислех ,че вече всичко е ок,но снощи ми звъннаха от фирмата от която бяхме избрали мебелите и такава сума ми обявиха за тях,че останах  Shocked.Категорично се отказах от тях и сега нямам на представа към коя фирма да се обърна,моля ви дайте адреси или телефони на фирми във София от който сте доволни. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт