Покажете си детските стаи -10

• 113 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
ние с мъжът ми засега сме решили да направим две отделни легла,с повдигащ механизъм и някаква подматрачна рамка,но не знам какъв трябва да е матракът за дете на 5годинки,нашият е пенолатекс,но е скъп,а и малкия не тежи много,бих искала да е ортопедичен,но да е до 200лв най много,имате ли наблюдения,към коя марка и какъв модел да се ориентирам.Засега само на Тед съм гледала,но не мога да се спра на модела?

# 616
  • by the sea
Момичета, а някой би ли ме посъветвал, къде другаде освен в Матринели и Идеален дом бих могла да поръчам подобен тип легла?

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

...офф, нещо не ми наспоря ни с линка ни с фотото.  Отваря се все заглавната страница, но за който има търпение да разлисти по-нататък, говоря за типа легла, които са показани на стр.4-5-6-7-8-9 и т.н. от каталога.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 23:27 от Ciccia

# 617
  • Хасково
Момичета, а някой би ли ме посъветвал, къде другаде освен в Матринели и Идеален дом бих могла да поръчам подобен тип легла?

...офф, нещо не ми наспоря ни с линка ни с фотото.  Отваря се все заглавната страница, но за който има търпение да разлисти по-нататък, говоря за типа легла, които са показани на стр.4-5-6-7-8-9 и т.н. от каталога.
Да ти ги изработи някой майстор! Проблема е, че няма точно същите красиви механизми \дръжки за дърпане, колела в цвета на леглата, преградата за леглото\
А бюрата са най-голямата екстра! Имате ли идея какъв е механизма, чрез който се скриват?

# 618
Хора, някой  си беше  сложил в детската  (или мислеше да слага) легло-съндвич, на което долното легло с крачета можеше да се сложи до горното и да стане като спалня. Много ми трябва повече информация от къде да се купи или направи такова Praynig
  Като разгледах моето, което е такова, стигнах до извода, че на всички легла тип сандвич могат да се сложат подобни крачета и да стават на височината на другото. Крачетата се свиват и са с магнитчета към леглото, за да не падат-не е нищо особено като механизъм Peace

Десито, а купено или по поръчка е вашето? На мен ми трябва за София, но трябва някак дистанционно да се сдобием с него,така че като отидем за лятото да е готово. Затова искам или направо готово или майстор който вече е правил такова и му е ясно, че не мога да разчитам майка ми да обясни като хората за какво става въпрос Confused

# 619
  • София

Да ти ги изработи някой майстор! Проблема е, че няма точно същите красиви механизми \дръжки за дърпане, колела в цвета на леглата, преградата за леглото\
А бюрата са най-голямата екстра! Имате ли идея какъв е механизма, чрез който се скриват?
Може да се направи доста близко до тези легла, аз веднага си представям къде какво може да се използва като механизъм, колела, преграда... А бюрата според мен нямат механизъм, просто плоскост, която е с ширината на леглото, но не се издърпва цялата и част от нея остава вътре, за да е стабилна. Имат само една дръжка отдолу, вкопана, чрез която да се издърпват. Ако аз правя такова легло, бих направила бюрата със съчмени водачи монтирани под плота, но не по цялата му дължина, а само в задния край (сега като се замисля, най-вероятно и тук е така) така че да не се виждат, но да движат плота.

# 620
  • sofia
ние с мъжът ми засега сме решили да направим две отделни легла,с повдигащ механизъм и някаква подматрачна рамка,но не знам какъв трябва да е матракът за дете на 5годинки,нашият е пенолатекс,но е скъп,а и малкия не тежи много,бих искала да е ортопедичен,но да е до 200лв най много,имате ли наблюдения,към коя марка и какъв модел да се ориентирам.Засега само на Тед съм гледала,но не мога да се спра на модела?
Блян, модел Кокос Ето този модел на блян взехме за децата. Размер 82/200/20 - 204 лв. Средно твърди са. Само дунапренените ми се сториха много меки (по-лесно се деформират) и затова реших с кокос. Обиколихме по мебелните магазини и ги пробвахме на тед, ама нещо не ми харесаха и се спряхме на тези.
Почти година спят децата на тях.
Няма как да е ортопедичен и евтин.....

# 621
  • Някъде на път....
Ние взехме този - http://www.genomax.eu/brands.php?brand=1&cat=39&product=354.
Цената му е под 200 лева и лично аз го харесвам много повече от тези на Тед.
За ценовата си категория е отличен!  Peace

# 622
  • София
bissera, стаята е чудна. От какво са правени цветята?

# 623
Нашата детска е на "Ирим"  Peace

# 624
  • София
Здравейте,
виждала съм по снимките, че някои от вас имат тези килими на цветчетата. Искам да ви питам, виждали ли сте ги на друго място освен в Карпет Макс?
Аз съм си харесала зеления за дневната, размер 160x235 см., но цената му в Карпет Макс е 320 лв., в един магазин във Видин същия килим, същия размер струва 205 лв. Сигурна съм, че и тук в София трябва да го има на по-разумна цена и се опитвам да го намеря. Прерових доста сайтове за килими, но не го открих. Кажете ако сте го виждали по други магазини, ако не го открия тук, през май ще пътувам до Видин и ще си го купя от там. Но съм от нетърпеливите и го искам час по-скоро Simple Smile

# 625
Lo, единственото, което ми хрумва е на път за вкъщи да попитам в магазина, за който предполагам, че говориш откъде си доставят килимите и да се свържеш директно с търговеца на едро... Confused

# 626
Здравейте, ремонта при нас е към своя край, днес лепят тапетите и другата седмица ще поръчвам мебелите. но срещам големи затруднения с текстила  Confused. Много моля софиянки, ако са виждали в някое магазинче подобни разцветки :

или всичко подобно на цветя, капчици, сърчица, точки, карета и раета, изобщо свежи детски /момичешки  Mr. Green/ десени да дадат идея къде да търся. След  седмици ще ходим до София и мога да стигна до всяка точка на града, само дайте идеи  Praynig.

# 627
  • София
Ооо, 3ори, да вземеш да ми донесеш килима от Видин, аз ще се разровя за перденцата Wink

Curlicue, съмнявам се да кажат от къде ги доставят, то иначе всеки би искал дирекно от склада да купи, за да избегне надценките. Но щом във видинското магазинче ги продават на 205 лв., значи са му сложили надценка, та представи си на карпет макс колко отгоре са му сложили!!!

# 628
Ами нямаш проблем, но ме съмнява че може да се събере в лека кола ?!

# 629
  • София
 Hug пошегувах се за докарването  Laughing
Ние началото на май ще сме във Видин и ако до тогава не го открия тук, ще видя дали ще мога да го натъпча в колата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт