Покажете си детските стаи -10

• 113 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде на път....
pebs, честито за придобивките от E-bay!  Peace
bisserina, много ми допада идеята за етажерките, много са красиви!  Hug
bissera, поздравления!!! Много е хубава стаята!  Peace

# 601
  • Хасково
Змейке сега чак забелязах, че имате и преграда на леглото!
От какво е направена и как е закрепена?
Имам  идея да сложа на леглото на малката, но така, че в последствие да се махне без да остават следи - дупки в леглото!

# 602
  • Пловдив
Без дупки е  Peace
Това е полукрът от ПДЧ, пъхнат е между матрака и кутията на леглото и се получи много стегнато и стабилно и няма нужда от дупки. Имаме още 1 полукръг, но засега не е необходим - в момента й е абсолютно безопасно  Peace

# 603
  • Хасково
Без дупки е  Peace
Това е полукрът от ПДЧ, пъхнат е между матрака и кутията на леглото и се получи много стегнато и стабилно и няма нужда от дупки. Имаме още 1 полукръг, но засега не е необходим - в момента й е абсолютно безопасно  Peace
Благодаря!

bisserina ето един каталог с етажерки http://www.moretticompact.com/complementi.php -може нещо да ти допадне и да вземеш като идея!

# 604
ето един каталог с етажерки http://www.moretticompact.com/complementi.php -може нещо да ти допадне и да вземеш като идея!

Страхотни идеи за детски легла, скринчета и етажерки! Благодаря, че ги сподели!  bouquet

# 605
pebs ,ибейските нещица са страхотни  Peace

# 606
  • Gorni Bogrov
Здравейте,най-сетне и ние стигнахме до направата на детска стая. newsm44
Сега обаче съм пред дилема какъв цвят да бъдат стените newsm78,като обзавеждането е зелено и жълто ,дайте идеи Praynig.

# 607
Благодаря ви! Hug
Днес ни изциклиха пода!Много добре стана.
Напредваме бавно и славно! Laughing

# 608
Здравейте,най-сетне и ние стигнахме до направата на детска стая. newsm44
Сега обаче съм пред дилема какъв цвят да бъдат стените newsm78,като обзавеждането е зелено и жълто ,дайте идеи Praynig.
Мебелите в детскта но са синюо и жълто и реших стените да са малко по-светло жълти от жълтото на мебелите.Добре стана.

Кьол, честита ти радост!  Heart Eyes

# 609
  • София

Търся парапет за детско легло, нещо такова -

Виждали ли сте някъде, момичета? Аз имах спомен, че в Комо-то има, но съм се заблудила - нямало  Rolling Eyes

# 610
  • Пловдив

bisserina, дали няма да е по-интересно, ако L-образните елементи ги монтирате като V?

Каква оригинална идея, изобщо не ми беше минало през ум.

Акси, много ти благодаря за предложението! А на Надя за линка!

Златни сте!  bouquet

# 611
Хора, някой  си беше  сложил в детската  (или мислеше да слага) легло-съндвич, на което долното легло с крачета можеше да се сложи до горното и да стане като спалня. Много ми трябва повече информация от къде да се купи или направи такова Praynig

# 612
  • София/Осло
Roroana-аз ето това съм си запазила в архивите
http://www.euromobil.it/eng/Zalf/Default.aspx
Отиваш на boys and girls area - melamin beds -7-8 снимка
 Peace

# 613
Хора, някой  си беше  сложил в детската  (или мислеше да слага) легло-съндвич, на което долното легло с крачета можеше да се сложи до горното и да стане като спалня. Много ми трябва повече информация от къде да се купи или направи такова Praynig
  Като разгледах моето, което е такова, стигнах до извода, че на всички легла тип сандвич могат да се сложат подобни крачета и да стават на височината на другото. Крачетата се свиват и са с магнитчета към леглото, за да не падат-не е нищо особено като механизъм Peace

# 614
  • в моя свят на мир и любов
  Като разгледах моето, което е такова, стигнах до извода, че на всички легла тип сандвич могат да се сложат подобни крачета и да стават на височината на другото. Крачетата се свиват и са с магнитчета към леглото, за да не падат-не е нищо особено като механизъм Peace

... затова пък как тежи, когато леглото е от ПДЧ или МДФ ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт