Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 746
  • 223
  •   1
Отговори
# 195
Собствениците знаят че няма да отнесат глоби и наказания затова го правят. Sick #Cussing out #2gunfire

# 196
  • Бургас
Страшно много ме дразни! Не само по улиците, а и по парковете и градинките #Cussing out, където невръстния ми син иска все да ходи да прегръща дърветата и да се любува на тревичките. И вместо да се кефим на природата, аз се вбесявам да го ръчкам да заобикаля мини, а той се ядосва, че му ограничавам свободата.
Разбирам да имаш куче, но да го гледаш в къща с двор Peace

# 197
Дразнят ме. Навсякъде са, по алеите, по тревата.  ooooh!

# 198
Тази сутрин минаваме с детето по пътечката от блока към градината - и хоп - едно такова ако. Е, кво, нито повърнах, нито нищо, заобиколихме си го. Как ви трогват подобни неща  Thinking

# 199
Трогват ме, защото са навсякъде. Тъкмо овардя единят да не стъпи върху такава находка и виждам другият как се е запътил към друго ако. В тревата пък е още по-голяма отврат. Вместо да играят децата там, аз дебна кой къде стъпва. Колкото и да се опитваме, някаква част от това си го носим и у нас.

# 200
Аз дебна не само кьде стъпва,а и какво лапа.

# 201
baibibi  Laughing така колоритно си описала всички,че за момент ми  стана гадно,а хич не съм от гнусливите. Mr. Green

То пък оставаше и да ти стане хубаво!
Ама какво да се прави, човещинка, хм, пардон, кучещинка си е.
В Хонг Конг например е забранено да се разхождат животни на каишка. Возят ги в едни специални колички, които приличат на бебешки, но са с голям гюрук на дупчици, покриващ изцяло коша на количката. Така ги превозват до специални места /оградени/ в парковете, където да потичат и поакат кученцата. През нощта тези площадки се почистват и на сутринта не можеш да познаеш, какво е имало там предния ден и какво ще им се случи в настоящия. Обаче в този град навсякъде ти се брещят едни огромни червени табели, които ти размахват пръст и те подсещат, че ако си много печен и решиш да се правиш на по-готин от останалите, ще те яхне яка глоба. Там не смеех дори да си тръсна пепелта от цигарата на улицата /за фасове изобщо не коментирам/, та си носех една празна кутия в чантата, в която да си тръскам.

# 202
  • София
За Хонг Конг и аз съм чувала подобни неща.Това лято шефът ми беше командировка там служебно,и ми каза,че относно пушенето 20 долара е глобата за хвърлен фас и не подлежи на обсъждане.Винаги има хора,които обикалят и контролират нещата.

# 203
Много ме дразнят. Навсякъде са.  ooooh!
Особено тези от големи кучета. Все едно човек се е   ..... Shocked

# 204
Имам и куче и малко детенце, и повече от акото на кучето, което след първия дъжд ще се разтвори, повече ме дразни, детската площадка зад блока на която всички майки си пият кафето и пушат цигарите, хранят децата със кроасанчета, солетки и др.и след тях остава кочина.Така, че не са ви виновни само кучетата-това е най-малкия проблем.

# 205
И в двата случая е въпрос на възпитание и лично самосъзнание. Както можеш да си хвърляш опаковките в коша за боклук, така можеш и да си събереш екскрементите на кученцето и пак да ги изхвърлиш, а не да чакаш пролетният дъжд да ги отмие  ooooh! Да не говорим, че от хартиите не се носят зарази........ Naughty

# 206
Дразни ме и още как !Очаквам Фандъкова с програма за бездомните кучета.Как в Пловдив решиха въпроса,а тук..  ....

# 207
  • софия
Много ме дразни.Особено като мина с количката през някое кучешко
а.. в парка полудявам просто. newsm61

# 208
Дразни ме и още как !Очаквам Фандъкова с програма за бездомните кучета.Как в Пловдив решиха въпроса,а тук..  ....
Изобщо не толкова "решен" въпроса - стои си все още на дневен ред. В парка, където играят децата има огромни табели на всеки един от входовете му, че е забранено за кучета вътре. Това обаче не трогва никой и в парка най-редовно се разхождат кучета от рода на динозаврите и плашат децата защото някои от тях дори са пуснати без каишки от стопаните си. А последните не се трогват от въпросите и забележките на майките там. Върви някакъв от общинска охрана и само ги моли - подчертавам моли - да не влизали в парка с кучетата си защото видите ли било забранено и пр. Нито глоба нито нищо!  #Cussing out

# 209
  • Plovdiv->Toronto
Божке, аз ги мислех за луди досега  Laughing,  има една-две баби в махалата които точно с такива колички си развеждат пуделите  Joy, не знаех че е нещо нормално в Хонг Конг  ooooh! ...
Иначе тук всеки си носи едно вързопче малки найлончета, продават ги по долар, като пликчета за сандвичи Grinning, като свърши работата кучето, смита се в найлончето и се хвърля в боклука. Независимо дали е в кучешкия парк или на тротоара, няма кой специално да чисти  Peace ...

Общи условия

Активация на акаунт