Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 691
  • 223
  •   1
Отговори
# 180
Дразни ме, да не говоря, че съседите си разхождат кучетата в двора, който не е асфалитран и където паркираме колите. Е няма да казвам какъв лайнян килим виждам по пътя към колата всеки ден!  Sick  #2gunfire

# 181
  • София
За пишкането съм съгласна и моите деца като бяха малки....,но не съм видяла нито едно българче да ака на улицата.

Аз съм виждала и то доста пъти.

А по темата и мен ме дразнят и то много, особено периода на топящия се сняг като зейнат едни размекнали ....  Sick

# 182
Много ме дразнят!
А повече ме дразни отношнието на техните стопани - пресен примен от вчера - жена разхожда кучето си по улицата. Кучето спря до едно дърво на тротоара, изака се и продължиха по пътя си!  #Cussing out Дори не погледна какво е сътворило кучето й! Ако, обаче, някое от моите деца се изака до подобно дърво и аз отмина какво ще ми се случи и дали ще ме оставят да продължа необезпокоена?!  #2gunfire
Никаква култура!!!

# 183
Като се замисля - срещам повече човешки, отколкото животински.
Кучето не разбира, че не може навсякъде, но човекът знае и пак си го върши и затова ме дразни повече.
Да ти кажа съгласна съм с теб.
Значи първо искам да кажа, че стопаните на кучетата винаги трябва да носят найлонова торбичка като ходят на разходка и да прибират изпржненията. Не понасям да видя, как на някой кучето му се изтропва и стопанина му подминава.
За бездомните кучета и техните изпржнения е друг въпрос, но мисля, че лайната им трябва да се събират и част от тях да се даде на хората от парламента и да им ги набутат в устата на сила за да се събудят. Другата по голяма част от лайната ще е за стопаните които са си изритали животното. Трябва да се построят хубави приюти и да няма бездомни по улиците.
Що се късае за това дали ме е гнус от кучешки изпражнения, не не ме е гнус. Гнус ме е от зелено жълтите гъсти храчки които хората плюят на всякъде. Гнус ме е от хората най много. На една моя приятелка детето и беше в парка и една жълто зелена храчка беше му се залепила на ръкта. Аз също съм срещала по улиците стотици пъти храчки. Гнус ме е и от лайната в морето, доста често ми се случвало да изплуват лайна на повърхноста. Преди няколко години пътувах с рейс и един си изсекна носа в пердето на рейса. Е драги хора по гнусливо същество от човека няма. За съжаление. А и най многото убийства са от хора. Така, че най ме е гнус и страх от хората. Hug
Scream Rage hahaha

# 184
Преди няколко години пътувах с рейс и един си изсекна носа в пердето на рейса.

леле, защо не се е изсекнал поне в ръкавите си ами в тези гнусни перденца...
и мен като останалите 12 страници тема ми е гадно че осират улиците ни и че си пускат псетата на свободни разходки из най-големия парк в София та да си торят кучетата където им се прище без почистване- нали уж в цивилизация живеем...друг е въпроса и че по света за кучета си има специални безплатни торбички окачени по кофите на улицата

но друго ме безпокои в това - ами после как се разграждат тези торбички за кучешки акита? ами нали замърсяват не нашите улици, ама някое море, бунищата са все някъде там по света макар и не пред очите ни
изпражненията поне за органични и както казва нечия баба в темата като завали дъжд се измиват, ама тези торбички се разграждат по-трудно.. май

по-скоро бих казала така: да си разхождат собствениците подопечните кучета в специални кучешкоизакващи пространства и да се надяват да се разградят по-скоро преди да са се превърнали пространствата в селски кенеф Mr. Green

абе как не можахме в нашата държава да ги опитомим тия кучета и да ги гледаме като в западна Европа... хората из моловете си ходят с пуделите ние тук трябва да се страхуваме да не ни оака някой уличен пом.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 15:24 от SharenaSol

# 185
Има бездомни животни там, където има безотговорни хора.  Tired

# 186
Не само, че ме дразни, ми направо побеснявам, вече започвам да им правя забележки да си хвърлят кучешките лайна....егати и тъпанара дето трябва да си, да гледаш как кучето ти сере на улицата и да не му изчистиш.....
ми то по тая логика, дай всеки да кляка, където му се приходи....
вярно е, че ние разсъждаваме за разлика от кучетата, ама нали за това си имат стопани

# 187
Като се замисля - срещам повече човешки, отколкото животински.
Кучето не разбира, че не може навсякъде, но човекът знае и пак си го върши и затова ме дразни повече.
Да ти кажа съгласна съм с теб.
Значи първо искам да кажа, че стопаните на кучетата винаги трябва да носят найлонова торбичка като ходят на разходка и да прибират изпржненията. Не понасям да видя, как на някой кучето му се изтропва и стопанина му подминава.
За бездомните кучета и техните изпржнения е друг въпрос, но мисля, че лайната им трябва да се събират и част от тях да се даде на хората от парламента и да им ги набутат в устата на сила за да се събудят. Другата по голяма част от лайната ще е за стопаните които са си изритали животното. Трябва да се построят хубави приюти и да няма бездомни по улиците.
Що се късае за това дали ме е гнус от кучешки изпражнения, не не ме е гнус. Гнус ме е от зелено жълтите гъсти храчки които хората плюят на всякъде. Гнус ме е от хората най много. На една моя приятелка детето и беше в парка и една жълто зелена храчка беше му се залепила на ръкта. Аз също съм срещала по улиците стотици пъти храчки. Гнус ме е и от лайната в морето, доста често ми се случвало да изплуват лайна на повърхноста. Преди няколко години пътувах с рейс и един си изсекна носа в пердето на рейса. Е драги хора по гнусливо същество от човека няма. За съжаление. А и най многото убийства са от хора. Така, че най ме е гнус и страх от хората. Hug
Scream Rage hahaha

На мен пък ми се е случвало един яко надрусан да се насе.. в автобуса...а бях и бременнна, абе направо не ми се говори

# 188
 В Събота слизам до магазина,който ни е до входа и реших да си взема кафе от машината .Чакам да стане и на 2метра от мен се наака кучето на една,която седи ,пие кафе и пуши с продавачката .Поглеждам я и виждам,че и тя го гледа,но си седи и все едно нищо не е станало.Стана ми много гадно и взех лопатата ,която е на магазина и го хвърлих в кашона пред входа.Измрънках си ,че ми е писнало да газиме в лайна,а тази ми каза ,че се правя на интересна и да се прибирам по-бързо,че и лазя по нервите. #Crazy

# 189
Леле, какви истории  Joy

# 190
В Събота слизам до магазина,който ни е до входа и реших да си взема кафе от машината .Чакам да стане и на 2метра от мен се наака кучето на една,която седи ,пие кафе и пуши с продавачката .Поглеждам я и виждам,че и тя го гледа,но си седи и все едно нищо не е станало.Стана ми много гадно и взех лопатата ,която е на магазина и го хвърлих в кашона пред входа.Измрънках си ,че ми е писнало да газиме в лайна,а тази ми каза ,че се правя на интересна и да се прибирам по-бързо,че и лазя по нервите. #Crazy
             Ами в този случай да и го беше плеснала на челото. #Cussing out
             Щом и харесва да гази в кучешки л**на,да си прави маска от тях за кожата
             и лицето. Crossing Arms  hahahaБарем и по нервите никой няма да и ходи.
             Щот мат`ряла ще си го пази за разкрасителни процедури.  Joy Joy Joy
             Тези хора не разбират,колко е гнусно това.Все едно някой комшия ,вместо да си ползва
             тоалетната,да слезе и да се изсере пред блока. Sick
            И на мен вече ми писна да се карам със съседите,че си изсират кучетата точно пред /около
             входа и колите.Честно,все едно сме на минирано поле.Постоянно се оглеждам да не настъпя
            някоя бомбичка.Омръзна ми да мия обувките на децата от л**на, и да  Sick
             Вече съм обещала на всички,че ай отново трябва да мия или пера обувки / черги,ще ги нося
            на собствениците на кучетата във входа. Crossing Arms

# 191
Според мен разбират колко е гнусно,предполагам тях освен,че ги мързи да си носят торбички и да събират находките,също ги е гнус..иначе едва ли някой го прави просто за да дразни останалите.

# 192
  • София
Ако някой живее или се разхожда в района на ул.Мизия и цар Иван Асен ІІ,не знам дали му е направило впечатление,колко е минирана зоната.Ама много,като ходиш и все едни играеш на дама.
Била съм в почти всички квартали на София,ама признавам,че това е най-одрисканият квартал.

# 193
Ако някой живее или се разхожда в района на ул.Мизия и цар Иван Асен ІІ,не знам дали му е направило впечатление,колко е минирана зоната.Ама много,като ходиш и все едни играеш на дама.
Била съм в почти всички квартали на София,ама признавам,че това е най-одрисканият квартал.

Можем да поспорим на тая тема! Но съм сигурна, че ще се явят и други "претенденти" за палмата на първенството.
Ела да видиш ул. Крум Попов в Лозенец! Половината от площта на тротоара е осрана, а останалата половина е с отпечатъци на провлачени лайняни стъпки. Хората, като настъпят лайно и после си трият подметките по улицата, оставят дъъълги дрисливи дири, които свързват едно лайно с друго и така по цялото протежение на улицата.
То пък да е само тази улица!
Най са ми гадни едни огромни песове, като магарета. Стопаните им, с видима гордост, че отглежат такива динозаври, тържествено ги извеждат в градинката отсреща, където основно си разхождаме децата, и зверовете изтръскват от отвърстията си количество фекалии, които са достатъчни да затрупат и удавят пеленаче. Баси изродите. То за тия не пликче, ами цял чувал ще им е нужен, ако случайно решат да си приберат производството на любимците.
Колкото до найлоновите торбички, в които следва да се събира акото, вече има напълно разграждащи се такива. Но си мисля, че собствениците на кучета не точно от съображения да не замърсяват природата с найлонови торбички клинчат от задължението да си събират лайната.

# 194
  • София
baibibi  Laughing така колоритно си описала всички,че за момент ми  стана гадно,а хич не съм от гнусливите. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт