Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 721
  • 223
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ами не ме дразни особено. Много повече ме дразнят невъзпитаните и грамогласни хулиганчета,боклуците по улиците,колите по тротоарите,разбитите улици и тротоари,хората,които храчат и си секнат носовете по улиците,вонята на тоалетна.........да изброявам ли още?  Sick
Изброй ги всичките. Може да открием още съвпадения. Като гледам кучешкото ако няма нищо общо с боклуците по улиците и миризмата (пардон, вонята) на тоалетна. Или то е специална категория?  ooooh!

# 166
О,нима нещата,които съм изброила виждам само аз? И да,ВОНЯТА която се носи от почти всеки ъгъл,спирка и подлез. Хайде моля,точно вие мъжете имате заслуга за това - е,не всички,но повечето мъже намират за по-лесно да се изходят в някой храст или в някое друго,изброено от мен място. Не,че не ме дразни кучешкото ако по улиците,но в сравнение с вече изброените неща,това е капка в морето. Лично мое мнение.  Peace

# 167
# 168
  • София
Вчера някой се беше изпикал в асансьора, и този някой не беше куче.  #Cussing out

# 169
Може би от коте  Crazy /отварт/...

# 170
  • София
Вчера някой се беше изпикал в асансьора, и този някой не беше куче.  #Cussing out
Как се разбира, че едно изпикаване не е на куче?  newsm78

# 171
  • София
Ако пикаещият се е прицелил на около метър височина по стената...те такова куче няма  Crazy

# 172
Сега се сетих,че не само кучетата акат по улиците,но това го правят и циганчетата/ромчета-ха-ха/.Клякат до някое дърво и си свършват рабитата,което е даже по гадно.

# 173
  • София
Сега се сетих,че не само кучетата акат по улиците,но това го правят и циганчетата/ромчета-ха-ха/.Клякат до някое дърво и си свършват рабитата,което е даже по гадно.
То това го правят и много българчета. Когато са много малки и не могат още сами, с активната помощ на родителското тяло.  И както при кучетата, така и при децата, има родители, които си почистват и такива, които не. Crazy
Ама това май е за друга тема.

# 174
За пишкането съм съгласна и моите деца като бяха малки....,но не съм видяла нито едно българче да ака на улицата.

# 175
За пишкането съм съгласна и моите деца като бяха малки....,но не съм видяла нито едно българче да ака на улицата.

Аз пък не съм съгласна. Какво значи малки или големи деца - навсякъде има заведения и магазини и никъде няма да откажат на едно детенце да ползва тоалетната. На морето ми се случи докато обядвам в заведението на плажа една майка да изпишка сина си почти под носа ми. Направих й забележка, че се храня все пак и че точно на три метра има тоалетна, а тя дори не се извини. След няколко дни докато се криех от вятъра в дюните друга майка пък изпрати няколко пъти малко  по-голямата си дъщеря да се скрие ей там в дюната и да си свърши работата.... Поредното доказателство, че простотията ни е обзела тотално и няма как родителите да дадат добро възпитание на децата си, при положение , че на тях самите първите седем години са доста мъгляви или са прекарани на място, където чудото на еволюцията, а именно the Water Colset не е било познато.

# 176
Ти имаш ли деца? Чудно ми е...

# 177
Цитат
Какво значи малки или големи деца - навсякъде има заведения и магазини и никъде няма да откажат на едно детенце да ползва тоалетната

Глупости,нямало да откажат...а пък 2-3 годишните и да ги пуснат сами някъде нали не мислиш,че ще оправят сами...Май си виждала  дете само на картинка и затова не правиш разлика между малко и голямо:)))

# 178
Като се замисля - срещам повече човешки, отколкото животински.
Кучето не разбира, че не може навсякъде, но човекът знае и пак си го върши и затова ме дразни повече.
Да ти кажа съгласна съм с теб.
Значи първо искам да кажа, че стопаните на кучетата винаги трябва да носят найлонова торбичка като ходят на разходка и да прибират изпржненията. Не понасям да видя, как на някой кучето му се изтропва и стопанина му подминава.
За бездомните кучета и техните изпржнения е друг въпрос, но мисля, че лайната им трябва да се събират и част от тях да се даде на хората от парламента и да им ги набутат в устата на сила за да се събудят. Другата по голяма част от лайната ще е за стопаните които са си изритали животното. Трябва да се построят хубави приюти и да няма бездомни по улиците.
Що се късае за това дали ме е гнус от кучешки изпражнения, не не ме е гнус. Гнус ме е от зелено жълтите гъсти храчки които хората плюят на всякъде. Гнус ме е от хората най много. На една моя приятелка детето и беше в парка и една жълто зелена храчка беше му се залепила на ръкта. Аз също съм срещала по улиците стотици пъти храчки. Гнус ме е и от лайната в морето, доста често ми се случвало да изплуват лайна на повърхноста. Преди няколко години пътувах с рейс и един си изсекна носа в пердето на рейса. Е драги хора по гнусливо същество от човека няма. За съжаление. А и най многото убийства са от хора. Така, че най ме е гнус и страх от хората. Hug

# 179
Дразни ме. Гнус ме е. Не мога да ходя нормално по улиците, защото през цялото време подскачам на слалом, за да заобикалям малки, големи и още по-големи лайна. Обикновено на ръцета ми са закачени две деца, за които също трябва да внимавам къде стъпват. Честно казано, колите, паркирани на тротоарите не ме дразнят толкова, колкото лайната. Колата все пак е голяма, забелязва се отдалеч, а понякога лайното е скрито под нападали листа, под снега, по тъмното пък изобщо не се виждат.
Покрай кучетата, които се разхождат в парковете и по детските площадки и техните екскременти, съм си съставила едно особено мнение за всички кучкари. Има нещо сбъркано в тези хора, мдам. И не само заради лайната на любимците им.

Общи условия

Активация на акаунт