Дразни ли ви кучешкото ако по улиците?

• 9 743
  • 223
  •   1
Отговори
# 75
 smile3532 Кефиш ме. А "маме" викаш ли му?

# 76
викам му:" простак, що пак си разстроен" и го целувам и го мачкам като плюшена играчка и той се разтапя от кеф а аз от любов и въобще...Вива льа говна!!!!

# 77
викам му:" простак, що пак си разстроен" и го целувам и го мачкам като плюшена играчка и той се разтапя от кеф а аз от любов и въобще...Вива льа говна!!!!

Aахахахах  : Joy ,аз пък му викам на моето куче-Мами Simple Smile

# 78

Joy Ей най - накрая нещо свежо в тая тема

# 79
Специално за опазване на детските площадки, решението е много лесно - заграждат се с ограда. Би било върховна наглост собственик на куче да отвори вратата и да го пусне да се облекчи вътре.
В Будапеща почти всички детски площадки са оградени, не само заради кучетата, но и за да предпазят децата от внезапно излизане на улицата. На места в центъра има заградени места, които се водят кучешки тоалетни, но за съжаление са много малко. Пак си е гнусно да минеш покрай такова нещо, но поне изпражненията са на едно място и няма как да ги настъпиш. Laughing
Любимият ми парк също е заграден, има пазач и работно време, след което се заключва. Joy Забранен е за кучета и само там спокойно можеш да си разстелеш одеялото за пикник.

Това са малко идеи в случай, че някой реши да направи петиция.

П.П. Не мразя кучета. Мразя да чистя кучешки л....на, без да имам куче.

# 80
  • на брега на морето
еми, вие питате - ние отговаряме...Впрочем...аз имам хъски и понеже ме мързи да го извеждам сутрин то се изхожда на терасата и аз вземам  тоалетна хартия и с нея взамам акото и минавам през 3 врати и го пускам в тоалетната . Искам да кажа че вече не ми прави впечатление  и го имам като ...се едно че дъвча дъвка. Е, верно понякога мирише но ако се изчака да засъхна добре ....примерно след 8 часа то се е отмирисало ...Обаче има друг проблем....дрябма после да търкам плочките на терасата с тел щото засъхва... На лошо става когато го хване разстройство и изгабявам цял топ тоалетна хартия за да хигиенизирам пайнера. Понякога се случва да ми потече по пръстите щото е рядко нали разбираате и се налага слад това да семия с доместос..
Joy
Гадни са кучешките изпражнения, но два пъти по-гадни са боклуците, които клошарите изкарват извън контейнерите и разпръскват наоколо.
И аз викам на моето животинче мамин син сладък, на мама любовта, целувам го, мачкам го. И отглеждам две деца. При това звера ги хапе Mr. Green

# 81
Градинката пред нас е нова .Направиха я преди две години,сложиха хубава ограда.Вече почти нищо не е останало от оградата.Имаше две портички за влизане ,но и те заминаха вече.Няколко пьти сьм виждала младежи,които кьртят пейките и оградата.Никой не пази,само се руши.Още когато имаше ограда всички си влизаха с любимците през портата и си сядаха на пейките с кафенцето. Кучето си вьрши работата и си заминават.После децата играят там ,а по- малките, лижат и лапат.

# 82
Като самосъзнанието на човек е сбъркано, нито огради, нито стени могат да го спрат. В Швейцария детската градинка в парка не е оградена. Има знак, обозначаващ, че това място е забранено за кучета. Никой не си и помисля да си разхожда кучето там.
В Бг изпражненията по детските площадки са не само от домашни любимци. Пълно е с бездомни, шляещи се наоколо кучета, които умрат да си вършат работата в пясъчниците.

# 83
Ванилия Канелска примера с оградените детски плщадки е много хубав,но малко НЕприложим за България.shefcheto е написала какво става-чупи се оградата,краде се.Като чета  rapunzel че хората в Швейцария се съобразяват със знак тоест без глоби и т.н. и вече почвам да се отчайвам.
Като чета за осраните детски площадки си мисля че единственото спасение е майките в къщи да си построят площадка за лично ползване. Crazy

# 84
Дразни ме много!
Омръзна ми да се чувствам като в градски кенеф, дори и в парка, където, уж, трябва да е достатъчно чисто - за да поседнеш на тревата, да се разходиш спокойно, без да заобикаляш оглеждайки се като на минно поле.
Но, явно никой друг не се трогва от картинката, а още по-малко собствениците на кучета, които ги изчакват чинно или до някое дърво, или на средата на алеята, или в детския пясъчник, или до детската пързалка и т.н.
Оставам с впечатлението, че тези хора, просто обичат да си живуркат с лайната край тях.

# 85
  • до една звездичка
... а още по-малко собствениците на кучета, които ги изчакват чинно или до някое дърво, или на средата на алеята, или в детския пясъчник, или до детската пързалка и т.н.
Оставам с впечатлението, че тези хора, просто обичат да си живуркат с лайната край тях.
Там е работата, че не ТЕ, а НИЕ сме длъжни да живеем с лайната около нас. Sick
Защото те излизат, извеждат си породистата мастия, и*****т я в парка, и си я прибират доволни и щастливи в чистичкия дом. Crossing Arms

# 86
  • София
По улицата не ме дразнят чак толкова. Повече ме дразни купчинката с кучешки изпражнения на стълбищната площадка на входа на блока ни  ooooh! Заканила съм се, че в момента, в който разбера на чие куче са, ще ги завия в нещо и ще омажа цялата врата на собствениците му, без капчица угризение!!!

# 87
  • София
Леле, Тонка! Много гадно. Можеш и по колата му да ги размажеш.

# 88
Много бих искала да видя тема с анкета''Събирате ли л....та на кучетата си?Ама честно.''
Какъв ще  е процента на събиращите и несъбиращите?

# 89
  • Пловдив
По улицата не ме дразнят чак толкова. Повече ме дразни купчинката с кучешки изпражнения на стълбищната площадка на входа на блока ни  ooooh!
Еееее, това пък не го проумявам Shocked Как е възможно подобно нещо, що за хора са това ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт