Хората кашлят без да си слагат ръката пред устата

• 3 273
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Късметлийка си ти да пропуснеш това прекрасно преживяване  Grinning
Това за простака не беше директно към тебе, а по принцип, просто исках да обърна внимание, че не може да съдиш за човека по един единствен негов недостатък.

# 46
Хората ,ако само кашляха без да си слагат ръката....Непрекъснато когато пътувам сутрин виждам мъже който си ровят в носа ,все едно не знам какво ще извадят от него, кихат и пръскат лиги по стъклата ,целуват кучетата си ,не си мият ръцете след тоалетна и хиляди такива неща,най-уникалното е да си обърше някой носа и да подаде ръка за поздрав !

# 47
Тези, които кашлят и кихат без да си слагат ръка или кърпичка,да си сложат една маска и да не заразяват останалите около тях!!!

# 48
Тези, които кашлят и кихат без да си слагат ръка или кърпичка,да си сложат една маска и да не заразяват останалите около тях!!!

Това като лозунг ли да го разпространим или  като заповед newsm78 Как смяташ да накараме хората да го направят  Wink

# 49

Аз съм За. Не мога да се примиря с  нахалството и тоталната несъобразителност на тия, дето си позволяват да пръскат слюнки и сополи, като кашлят и кихат в лицето на околните, без изобщо да се интересуват какво им причиняват. Отврат!
Веднъж помолих една колежка да си сложи маска. Защото дойде грипава на работа и хич не се притесняваше, че ще изпозарази всички в офиса. Скъса се да кашля в стаята, но не ме послуша.
Не знам на какво се дължи това поведение - на манталитет ли, на липса на възпитание ли, на простотия ли... При всички случаи е много противно и гнусно.

Общи условия

Активация на акаунт