Мажете ли непосредствено около анусчето на бебо крема против подсичане?

• 9 006
  • 106
  •   1
Отговори
# 75
Четох в една книга за бебета, че наистина сапун - само веднъж на ден, от рода на Джонсън, но не мек! В книгата беше дадена идея след миене с вода да се обтрие с памучен тампон, напоен с вода, та сега комбинирам кърпи пл=с памука! А подсеченото се оправи (за ден-два), явно е било от това, че не съм мазала там досега, аи вече още по-стриктно държа на изсушаването след бърсане!

# 76
Раzбира се, няма проблеми, когато се наложи, се маже.. където се наложи  Wink Peace
точно така

# 77
Сега да цитирам какво пише на тубата "hair and body soap-free cleansing lotion" Peace
Затова в един мой пост съм написала,че с подходящите продукти и чувствителната бебешка кожа се чувства добре.
На някои им се вижда много миенето,на мен ми се струва отвратително триенето с мокри кърпички и къпането 3 пъти в седмицата.
Въпрос на лично виждане е.
А Mисис T.,теб май те помня.Поправи ме,ако греша,но ти беше тази,която си къпеше детето през няколко дни,като във водата за къпане добавяше кърма и ми излизаше с теорията,че е напълно нормално,понеже Клеопатра се била къпала във вана с мляко!!!И не ми размахвай пръст,please!!!

# 78
Мажа яко всичко но само когато е зачервено не постоянно.Според мен за сапуна е до кожа.

# 79
  • Пловдив
Да и аз мажа там,и отпред хубаво мажа,където има контакт на урина или ако се маже.

# 80
И аз си го мажа редовно там.Иначе много му се зачервява.Но го мажа един път на ден след банята.

# 81
  • Видин
Ирина, и според теб soap-free cleansing lotion е сапун?!
И момиче, моля те, не бъди толкова нервна.Нека спазваме добрия тон.Тук никой не е длъжен да ти чете възклицателните ...
Между другото, не знам дали аз се боря за титла редовен потребител, но ти определено се бориш за някаква  Rolling Eyes Като те гледам си навсякъде компетентна и раздаваш от нестихващата си реч  ooooh! Аман значи, само теб да чета....идва ми в повече.И особено препинателните знаци от сорта на  "!!!!!!!"  #Crazy

# 82
# 83
  • Видин
Ама неееееееее, аз държа да ми кажеш дали soap-free cleansing lotion е сапун  Crossing Arms

# 84
Писах ти на лични,понеже никой не е длъжен да чете тъпотии

# 85
  • Видин
Мда, особено твоите.
И за да не подвеждаме аудиторията - soap-free cleansing lotion НЕ Е, повтарям НЕ Е САПУН  Peace
Това е все едно да кажеш, че дъвките sugar-free съдържат захар  hahaha или може би...свободна захар?  Whistling
Или пък друго тълкование.Да не би да си решила, че тирето след soap е за пояснение, че сапуна е свободен почистващ лосион?
И изобщо - изводът е - ако не ви разбира много главата от английски, не се правете на супер интелигентни,че само ще се изложите  Joy
И не се заяждам. Филолог съм и такива тъпи изказвания ме побъркват  Tired

# 86
  • София
На някои им се вижда много миенето,на мен ми се струва отвратително триенето с мокри кърпички и къпането 3 пъти в седмицата.
Въпрос на лично виждане е.
Като майка на дете със сериозни кожни проблеми ще ти кажа, че ежедневното къпане с какъвто и да е продукт прави положението трагично. И преди да обвиняваш родителите за мърлячи може да се допиташ до дерматолог.

# 87
Да, мажа баш на дупето.
Мацвам една бяла точка със Судокрема и после разнасям и към ямката на опашката ...

# 88
да, мажа Peace

# 89
Когато съм мазала профилактично, там не съм. Иначе при зачервяване задължително.

Общи условия

Активация на акаунт