Отговори
# 135
  • Пловдив
Какво става момичета? Оставате напрежението и дрязгите.

Честит празник! Много здраве и късмет. Празнувайте и бъдете щастливи в днешния ден!
[/color][/size]

# 136
Веси, шефа си е почивка днеска... Отиде да си гледа хвърлянето на кръста... И цех са почевка...
Само аз съм на линия... Mr. Green Дискриминация... Mr. Green
А аз горката се измъчих цяла сетрин да...чатя в скайп... Blush

# 137
Здравейте и честит празник!
Сисче, ти работи понеделник, вторник, ми време е вече за почивка! Joy
От снощи си мисля, както си седнала с тоя делови вид, да вземеш калема и да направиш един списък с всички другарчета, дето тотално ги е хванала липсата. bowuu
Като начало да започнем с другарката Кана.Тя щеше да пътува за изследвания.Някой има ли инфо?
Да не говорим за Йовчето,Ени, Криси... Хайде допълвай списъка и да ги порицаем дружно hahaha

# 138
  • София
Добър да е деня ви мили момичета!
Честит празник! Бог да ни пази всички!
Сиско всичко е наред миличка! Нали знаеш, че бабите обичаме да поучаваме, ако съм прекалила моля за извинение!
Много ви обичам всичките!  love001
Хубав ден и на работещите и на почиващите!

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:51 от margi4

# 139
Имам херцептинннннннннн newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 140
Сиско всичко е наред миличка! Нали знаеш, че бабите обичаме да поучаваме, ако съм прекалила моля за извинение!

Марги,мила моя,ти си сладуранка и много те обичам!  bouquet
Не в твоите,а в едни други по-предни постове усетих ,че прехвърчат искри и затова се развилнях... Crossing Arms
Та всички да си опичат акъла и да внимават в картинката... Naughty
Искам МИР да е... PEACE... Peace Peace Peace

# 141
Сис и аз усетих искрите,затова няма да ви дразня повече,очевидно наистина имаме различно чувство за хумор.

# 142
Лалева, ха да ти е честит херцептина! Със здраве да си го ползваш!  love001

# 143
Днес моя малък мъж има  , Имен Ден . Да е жив и здрав

# 144
Лалева, ха да ти е честит херцептина! Със здраве да си го ползваш!  love001
Благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Във вторник ще пътувам за  , София  ..................в сряда ми е вливането  Simple Smile  .

# 145
Е, ти пък сервираш добрите новини на час по лъжичка!
Хайде да му е живо и здраво именцето на детенце! Много усмивки и весели игри! smile3525

Аз другата седмица ще съм пияна, иначе да бях скокнала да те видя! Mr. Green

# 146

Трикси, това с хистеректомията е предмет на безкрайна дискусия. Ето виж, че и лекарите не са на единодушно мнение. С риск да ми скочите, за себе си  веднага бих избрала «тоталното орязване», друг е въпроса, че при моя проблем никой не се наема да оперира и ще си карам на безкрайни терапии.
Всеки орган, щом е създаден, е необходим, но ако има нарушаване във функциите и създава проблеми, може би е по-добре да се махне. 
В САЩ например, а и в други страни,  има практика, след 40-годишна възраст, ако жената реши, че няма да ражда повече, дори да е абсолютно здрава,  да се подлага на хистеректомия с превантивна цел.
Всеки организъм си има слабо местенце, при мен например гърдите са ми слабото място. Винаги съм имала най-различни проблеми там. След раждания – запушени канали, после кисти, мастопатии разни, преглеждах се редовно всяка година, но... пак стигнах до РМЖ.
Така че, след като имаш проблеми с кръвоизливи и т.н.   прави си редовно прегледи и  си  следи състоянието. А решението явно трябва ти да  го вземеш. Каквото и да е то – дано е правилното!
Честит празник на всички, които празнуват!  bouquet

# 147
Е,не вярвах,че някой ще се сети за мен.
Трикси,благодаря ти.
На всички момичета да Ви е честита Новата 2010 година.Желя Ви най-вече здраве,защото всичко останало можем да си осигурим или купим.Бъдете здрави,усмихнати,щастливи и нека само хубави неща да ни се случват през годината.
Лалева много се радвам за теб.Честит имен ден на малкия сладур Дани,а и честит ти Херцептин.

# 148
Май трябва да се извиня, сигурно празничия махмурлук ми е дошъл в повече!
Честит Йорданов ден на именниците!

# 149
Криси, е ха добре дошла! Хапка-пивка и ни забрави!    bouquet

Наде ,с риск да стана досадна на всички, да ти кажа пак по темата. Всъщност до сега не е имало нито един гинеколог, който да е бил против. Аз това не съм си го измислила, лекар ми го каза и то моят, който ме следи от 15 години. Още преди РМЖ-то двама гинеколози, независимо един от друг,ми предлагаха да се орежа. Може би ако го бях направила, сега нямаше да пиша тук, а в една съседна тема.Не съм и скокнала до 2-3 мес. Ако всичко е наред ще се върна малко да поработя и тогава.Но...човек предполага, Господ разполага!

Общи условия

Активация на акаунт