Отговори
# 120
Малей, как искам нови мебели, ама няма! Криза, вика мъжо, мечтай си- не ми пречиш.

# 121
Здравейте, здрава, спорна и щастлива нова годинана всички! Simple Smile
Трикси, не се притеснявай излишно - при всеки е различно. При някои цикъла спира още при химиотерапията. Едновременно със Золадекса взимаш ли Тамоксифен. Ако да,  зацапването може да се дължи на него - пише го в листовката. Аз от почти 2 години съм спряла тамоксифена, но това цапане не е изчезнало. Гинеколожката каза, че не не би трябвало да го има, но в тази област "нямам раци" и аз спрях да го мисля, и без това си имам толкова други проблеми. Споко, не психясвай толкова. #Crazy Като започнеш работа, няма да имаш време да се вглеждаш да се вглеждаш във всичко. Вярвай ми - работата е най-добрата терапия!

# 122
Другарчета, то нали сърце не трае, пък и живеем до болницата, ходих да се отчета с един гинекологичен преглед. Аз там вече съм на абонамент  Mr. Green . В началото беше един млад дежурен доктор, но аз като му обясних всичките си диагнози, той взе че свика цял екип  ooooh! . Гледаха ме отвсякъде. Слава Богу нямам почти никаква лигавица- значи не би трябвало да получа кръвоизлив, от тия, моите. Всичко било спокойно, утре след Золадекса трябвало да спре.
Наде,аз съм след четвърти золадекс,без тамоксифен и  ми казаха, че не би трябвало да го има това кървене, но да не го мисля.Като между другото обсъдихме и моя любим проект- да се орежа тотално.Утре смятам за пореден път да го обсъдя и с химиотерапевта. Писна ми вече от тая матка. Ще разпитам кога най-скоро мога да се оперирам.(Е, сега очаквам пак да ми скокнете! hahaha)

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 21:17 от Trixyy

# 123
........................................................,аз съм след четвърти золадекс,без тамоксифен и  ми казаха, че не би трябвало да го има това кървене, но да не го мисля.Като между другото обсъдихме и моя любим проект- да се орежа тотално.Утре смятам за пореден път да го обсъдя и с химиотерапевта. Писна ми вече от тая матка. Ще разпитам кога най-скоро мога да се оперирам.(Е, сега очаквам пак да ми скокнете! hahaha)

Заради Тамоксифена понякога могат да се образуват функционални кисти на яйчниците- фоликули , които не са се пукнали. Зацапването ти може да се дължи на пукането на такава киста.

Хората са открили топлата вода, но  щом толкова искаш да се връщаш в каменната ера кой може да те спре?

# 124
Заради Тамоксифена понякога могат да се образуват функционални кисти на яйчниците- фоликули , които не са се пукнали. Зацапването ти може да се дължи на пукането на такава киста.

Аз не пия тамоксифен. Плюс това изобщо не съм ви занимавала с разкази какво съм преживяла последните три години, точно благодарение на тия, дето са открили топлата вода.

Лелеее, напоследък много скачам, май шА мА напъдите от форума. Вече ставам кротка Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 22:22 от Trixyy

# 125
  • София
Здравейте милички!!!
Настроението ми все още е празнично, макар че днес в София беше истински кошмар, поради това че валя няколко часа сняг и града беше блокиран! Буквално се пътуваше на къси разстояния с часове, което страшно беше изнервило хората! Sick
По отношение на конкурса, искам да ви кажа, че без да се замислям гласувах за Ина и малката Вики! Може би някои от нас не са разбрали целта на конкурса! Тук не става въпрос за това кой е по- нещастен, повярвайте ми! Между нас виждате ли да има такива хора! Ние сме по-силни и много по-щастливи от останалите хора, защото умеем да ценим малките ежедневни радости в живота!
Вижте как всяка една минута от нашето ежедневие ни доставя удоволствие - факта че сме живи, дишаме, смеем се, работим, гледаме семействата си, доставяме радост на най-близките си същества - това е то щастие! А Инка изживява много повече радостни моменти и от нас, защото тя всеки ден вижда положителната промяна в малката Вики което искренно вярвам, че е най голямата награда за нея! А коя мама не се гордее с детето си? Та за това става въпрос милички! Не за нещастие говорим, а за щастливите мигове които изживява Инка и нейната хубава и специална Вики!  Hug Ина пише в есето си точно за тези щастливи мигове!!!!!

# 126
  • София
Трикси, чудех се кой от постовете ти да цитирам?
Решението е твое.
Аз обаче бих и както и преди мнооооого години направих, се скопих  Wink
По мое решение и по съвет на МОЯТА докторка. Бях на 38, имах две деца и сметнах, че не искам да имам проблеми.
Така и стана  Peace
Апропо, преди няколко дни я посетих. Заведох при нея една моя племенница с подобен проблем.
Бях щастлива да я видя, а и тя мен.
Тя ме наряза като коледна елхичка, но на нея дължа всичките тези 17 години ...

# 127
margi4 ,ти си разбрала за какво пиша аз и съм го публикувала в интернет,в портал за контакти.По добре от теб ,и аз едва ли бих се изразила Hug Hug Hug
Конкурса е проформа,номера е да покажеш как се справяш и то не със стреса Трикси,аз не мога да кажа ,че преживявам стрес,напротив,изживявам щастие,по-голямо от всеки друг.Това да гледаш малките-големи постижения на детето си,онези които всеки друг приема за даденост Peace
Изживях стрес,но първите два месеца от живота на детето си,после беше хъс,ярост и нужда да приема нещата,а после да ги променя и до една степен успях Peace
Извинявам се че разводнявам темата,но това са важни неща ,които касаят и вас,вие също сте борещи се и мисля че стреса е последното нещо,което трябва да ви съпътства,поне не дълго.Наблегнете на хъса Hug

# 128
Нито хъс , нито стрес, а по скоро гледам да пазя душевно равновесие. Не смятам че съм разбрала повърхностно надцакването, обаче егати веселата предновогодишна тема в   която първото нещо което прочетох беше :".... нямам бъбрек, ....или.... нямам   жлъчка или  .... мъжът ми изгуби палеца си с пиратка. " Ако ще и златни картини да раздават предпочитам поне по празниците да изляза в парка на чист въздух отколкото да продължавам да чета. Има ли човек който да е 100% щастлив и да няма нещо с което да се бори?
Всъшност влизам в тази тема за борба с рака не за да изпитвам нервната си система или да чета когато някой споделя за физиологичното си неразположение, а защото понякога между  всичко изпсано  наистина се обменя  полезна информация.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 00:12 от Vivir

# 129
  • София
Доколкото помня веселата предновогодишна наша тема беше за секса и ползата от него Joy Спретнахме си мила и приятна срещичка, във форума готвихме и много се веселяхме Laughing Laughing Laughing
Ако някой е чел /гледал/ откъси от филми на ужасите си е за негова сметка #2gunfire
Всяка една от нас влиза в темата и пише доброволно, което е факт! Извода какъв е, че изпитва необходимост да го прави,- причини много и различни. Сигурна съм в едно обаче - нито една от нас не го прави за да изпитва състоянието на нервната си система!
А пък мила Вивир да ти кажа тези момичета от темата които лично съм виждала и съм контактувала с тях изглеждат много мили, усмихнати и спокойни!!!!!!! Hug Може би отдавна си си дала отговор на въпроса който задаваш - ако има такъв човек, то той според мен няма да има стимул да живее!!!!!!
Всъщност най-добре е да не спорим, защото всеки човек има своята истина за живота. И тази истина ни дава възможността свободно да определяме нашата индивидуалност, което ни прави и толкова различни!

# 130
Ние не спорим, а просто чувството ни за хумор е различно. Сигурно нещо съм позагубила своето. Sad

# 131
   Утро дами, никой не слага кафето днес?!

# 132
можете ли да ми кажете дали мамографията има странични нежелани явления?
дали е безвредна?

# 133
Няма да ви казвам добро утро... Crossing Arms
Аааааааааааа,това на нищо не прилича...
Летят тенджери,капаци,стрели,куршуми...
Ай стига де...
Мислех си,че нашата тема е различна от другите-клюкарски и заядливи...
С чисто сърце ви наричам мои приятелки...
А вие започнахте ръкопашен бой...
Вземете се стегнете...
Пиша в темата за да получа съвет,да чуя добра дума,да се похваля с нещо ,което ме е зарадвало...
До сега ми действахте като антидепресант...
Моля ви,не ми разваляйте доброто впечатление и чувство...
Всички имаме проблеми,но нали за това пишем-да се съветваме и дори да ги обръщаме на шега...
Защото в крайна сметка,когато имам проблем трябва да си го решавам сама... От вас очаквам да дадете едно рамо ,да ме погалите по главичката,да ме смъмрите,когато много съм се оклюмала,а не да ми пускате зъби... Mr. Green
Ядосах се...
Вземете се опомнете,преди да сме си сОсипалИ темата ...
И все пак,защото ви обичам ще ви пожелая лек и спокоен ден!
Днес е Богоявление ! Нека всички се почувстваме по-силни и пречистени,сякаш току що сме били кръстени във водите на река Йордан...
Бъдете здрави!

# 134
Няма да ви казвам добро утро... Crossing Arms

АААА, стига деееее, аз пък искам да ми казваш добро утро... smile3533 smile3533 smile3534

Честит ви Йорданов ден..

Днес при нас е официален празник. Та съм си в къщи... newsm44.

Сис, можеш да намекнеш и на твоя шеф (знаш че си му слабост) Mr. Green, че е грехота днес да се работи... hahaha

Та, мили дами днес е празник, да не си разваляме сърцата и да с тровим душите....

Общи условия

Активация на акаунт