Дядо Коледа мина и замина, на прага ни е Новата година!

• 31 250
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
orhid, браво на юнака! Дано скоро се похвалиш с пълно гърло, че вече ходи стабилно.  Hug
Стискам палци на Вероничка да не се разболее.
Гери, как е Жорко?

# 646
Браво на малкия Боян. Все така бързо да напредва. Hug

# 647
  • София,
Браво на малкия Боян. Все така бързо да напредва. Hug
Браво и от нас!  Hug
А Вероника не е болна или поне аз вече това състояние не го отчитам за болест, но си е с пристъп, лек засега - текат едни воднисти леки секрети и от днес вече кашлюка повече, на инхалации сме и хомеопатия, това е засега, но определено ще си стоим в къщи тези дни.  Tired

# 648
  • Ямбол
''orhid'' много хубави вести ни носиш!Браво на Боянчо! Hug
 Hug и на всички мамчета и техните дечковци!Аз ви чета редовно,но нямам време да пиша.Моят мъник много плачка ,все още невижда(т.е.не посяга към предмети),зъбки му никнат и е много неспокоен и иска все да се гушкаме!  smile3503

# 649
  • София
Орелия, ще съм ти много задължена, ако споделиш за "лудите" хигиенни мерки на лични  Laughing. А и пак ще помоля всички други мами да споделят опит как опазихте дечицата си първите месеци от вируси и настинки, особено ако са били зимни бебчовци. Семирамида, прочетох в една друга тема, че ползваш овлажнител на Авент - доволна ли си от него? Аз много се колебая дали да купувам. Имам 2 термометъра с влагометър вкъщи, обаче мерят влажността с разлика 12-13% и нямам представа кой е верен.
Комикс - продължавам да стискам палци за вас  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Orhid - браво на Боян  Grinning

# 650
  • София,
annie13 по принцип съм доволна и то много, не тече не прави мокри петна и много бързо овлажнява въздуха. НО интересното е че тази година не се е налагало да го ползваме, защото самият въздух отвън е много влажен - даже прекалено влажен и дори и вътре се поддържа една нормална влажност, дори понякога и доста висока  Peace.

# 651
Orhid, много се радвам за Бобчо, а и за теб, мога само да предполагам колко си щастлива  Hug.

Ние сме си вкъщи, кашлицата в неделя стана ужасяваща, дори се наложи да идем на лекар ( естествено в Неото, как ще им се отблагодарявам на тези хора, просто не знам...), оказа се, че е непродуктивна и е с леко зачервено гърло, та ни изписаха капки и ни изпратиха вкъщи с напътствията да отложим операцията с 2-3 дни, чух се тази сутрин и с д-р Георгиев и той каза, че ни иска здрави, и така....дано бързо се оправи дребосъчето, уж не е нещо сериозно.  Tired

Ани, засякохме се с бабата и предполагам дядото на Сами Simple Smile. Виждам, че паниката те е треснала здраво, та искам да ти кажа, че колкото и стерилен се опитваш да поддържаш света му, няма да успееш, а и така не му правиш голяма услуга, дребосъчетата трябва да се адаптират възможно най-скоро. Tired

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 19:25 от комикс

# 652
та искам да ти кажа, че колкото и стерилен се опитваш да поддържаш света му, няма да успееш, а и така не му правиш голяма услуга, дребосъчетата трябва да се адаптират възможно най-скоро. Tired
Ох,вече се притеснявах, че ако го напиша,ще съм единствената която мисли така Hug
Искам да кажа и аз,не правете средата им стерилна,защото това са деца като всички други,та дори и по-борбени.Опитайте да живеете така както сте живяли и преди появата на бебето,защото то е просто още един член на семейството,а не парниково цвете Hug

# 653
та искам да ти кажа, че колкото и стерилен се опитваш да поддържаш света му, няма да успееш, а и така не му правиш голяма услуга, дребосъчетата трябва да се адаптират възможно най-скоро. Tired
Ох,вече се притеснявах, че ако го напиша,ще съм единствената която мисли така Hug
Искам да кажа и аз,не правете средата им стерилна,защото това са деца като всички други,та дори и по-борбени.Опитайте да живеете така както сте живяли и преди появата на бебето,защото то е просто още един член на семейството,а не парниково цвете Hug
Ина ми взе думите. Изобщо не са нужни чак толкова специални мерки, а обикновените - да поддържаш чистота и да не допускаш болни хора при детето. Ако продължиш да го държиш в стерилна среда ще стане по - лошо, защото детето расте ще започне да пипа навсякъде, да излизате навън по градинки, по детски площадки, а тогава какво ще правиш. Няма да е във възможностите ти да стерилизираш всичко.

Комикс Hug бързо да оздравява малката кукла.

# 654
  • варна
 Благодаря ви, честно казано, не мога да се зарадвам още, то толкова усилия и чакане, и още имаме доста докато тръгне хубаво. Embarassed Така ми омръзна да ходим насам - натам по рехабилитации. Обаче още трупам нови методи, крада занаят, както се казва. Mr. Green
 А за стерилното , аз не съм вземала никакви съществени мерки.  Дори не гладех дрехите.
  Даже откакто лази, направо се въргаля в микробите, дори да изчистя сутринта, брат му като си разнесе учебници, и като изяде някоя филия и до обяд вече не е за пред хора вкъщи.
 Комикс, и аз стискам палци да се оправи по-скоро, че да свършите предвиденото и да не го мислиш. Hug

# 655
  • София
Момичета, много благодаря, успокоихте ме  Hug. Преди да родя толкова рано, разбиранията ми бяха точно такива - че детето не трябва да расте в стерилна среда и да има излишни забрани. Все още ми е трудно да преценя къде е "златната среда" сега . А и ми се понатрупаха разни фактори - много сме го чакали, цели 3 години, забременях с инсеминация, имах проблемна бременност, родих преждевременно....Наистина се усещам, че му треперя прекалено още преди да съм го взела  Embarassed. Ще се старая да се поправя Grinning.
Комиксче, и на мен ми мина през ума, че бабата и дядото са се засекли с теб, ама не бях сигурна. Бързо оправяне от кашлицата и успех после  Hug. Орхид, сигурна съм, че ще проходите стабилно, след толкова усилия и на Боян и на теб.

# 656
Здравейте от нас.
Орхид, нека Боян все по-стабилен да става Hug

Галина, глутен започнах да въвеждам съвсем скоро  с пюре на Sunval, ябълки и круши с овес.
Последователността на глутен- съдържащите храни е овес-ръж-ечемик-пшеница.

annie13 , не искам да ти правя мечешка услуга, като ти споделям манийните си пристъпи, като Стефан се роди Crazy  Казали са ти вече, че е излишна тая стерилност, дето така или иначе няма да успееш да постигнеш Hug
Разбирам те, защото и аз бях с дългогодишен стерилитет и Чефко е test tube baby Laughing

Комикс, стискам палци Бо да се оправи възможно най-скоро Hug

Ние бяхме за малко на разходка, опищяхме околностите и безславно се прибрахме - не, че очаквах нещо различно, но тайничко се надявах, че ще му хареса. Хич не е познал обаче, че ще вися в къщи, като грейне и пекне онова ми ти слънце - да реве, не ме интересува, зарекла съм се по цял ден да сме навън. Все ще свикне в проклетата количка.

Спокойна нощ на всички дечица.

# 657

Привет.
Да се разпиша,че сме тук и ви чета редовно.
При нас нищо ново. Мимето беше малко болна(или поне така си мисля),но Слава Богу,вече е добре и пак е на линия в яслата.
В сряда вечерта без видима причина вдигна температура-38,3-38,6 и я поддържаше така до сутринта. Отидохме на преглед и педи изписа капки за уши(имах съмнение ,че я боли ухо) и на обяд вече забравихме за температурата. Педи каза ,че когато една хрема се влачи по-ълго може да удари в ушите. За температурата каза ,че е вирус. Доволна съм ,че този път не ни изписа веднага антибиотик. А и се изненада приятно,че този път дишането й остана чисто. Дано вече сме овладели тези спазми. Даже като я водих на контрола в петък и я питам-мога ли да я отведа на ясла в понеделник- и тя ми каза -разбира се. Което не е много в нейн стил,че тя е върл враг на яслите.
Иначе още говори на китайски понякога. Но все повече се обяснява и нарежда. И повтаря по 100 пъти едно и също,докато не й обърнеш внимание. Командори все повече баща си. Нямам търпние да проговори напълно и да го командваме и двете Mr. Green.
Като ви чета за мерките и внимателното въвеждане на храните направо ме хваща срам.И мен педи ме беше предупредила да внимавам да не я разболея като си я взехме,но без никакви по-специални мерки успях да я опазя. А я взехме месец ддекември. И отгоре на всичко ходехме по лекари.
А за храненто-не въвеждах постепенно. Нямах търпение ,може би. Захраних я късно,но когато започнах-давах смело. Слава Богу всичко се размина без проблем.
Орхид-дано скоро приключите с това обикаляне по лекари. Дай Боже скоро да ни черпиш с питка за ходещите крачета на малкия сладур.
ТАничка-да ти е жива и здрава малката принцеса. Пожелавам ви най-лошото да е зад гърба ви.
Комикс-стискам палци за операцията.
Кики-Рики-честито и на теб. Да се гушкате у дома с малката принцеса и да не се разделяте вече.
Айде ,че се олях.
Лека вечер.

# 658
  • София
orhid, едно тихичко "браво на Боян" Simple Smile

При нас - нищо ново. Веселие от всякъде, а аз съм горе на черешата Simple Smile

# 659
Здравейте!Ние вчера се прибрахме и хоп-пак Т  Shocked Уж беше здрав Rolling Eyes
Всички сме болни 6 човека сме в нас  ooooh! Много се пазете!Ротавирус върлува.Дори ще спират свижданията за да не се разпространява Confused
Комикс,пазете се,че оправия няма.
Деян е от 20 дни болен.Вече е като дрогиран.Последната надежда е САностол.Сега пускаме кръв и урина.Все казва,че го боли коремчето.
Браво на Боянчо!Много се радвам да прочета такива хубави неща!Дущата ми се напълни!Орхид,всичко си има цена!Ето,че дойде и твоят момент на наслада!Толкова грижи полагаш за Боянчо и за други дечица!Не си отказала  съвет на никой!  bouquet  bouquet  bouquet

Нещо ако пропускам,извинете.Четох само последните 2стр. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт