Дядо Коледа мина и замина, на прага ни е Новата година!

• 31 247
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от мен!ние сме малко болни но педи каза да не се притесняваме не е нищо сериозно малко кащлюка но ние сме виновни че май я прегряхме от старание да е топло,но вече сме по-добре
Комикс Praynig
браво на малкия Боян Hug
целувки на всички дечица Hug

# 661
Момичета, благодаря ви за поздравите и хубавите пожелания  Hug

Браво на Боянчо, ех, че се радвам.... все така да продължава  Hug.
Ние за сега сме в лек застой, ама то и на рехабилитация не сме ходили от декември, но аз вкъщи й правя упр-ята. Тази седмица ни дойде редът и трябваше да ходим, но понеже майчинството ми свърши, се върнах на работа за десет дни - за да може да ми актуализират зарплатата и после ще си пусна полагаемите ми се отпуски, а после ..... ще се гледаме вкъщи. Няма да се връщам пак на работа. Всъщност има нещо, което скоро се научихме да правим - от няколко дни Ели сама слиза от спалнята или ъгловите легла в детската. Обръща се по корем и бавно-бавно се приплъзва назад докато стъпи на крачета. Това за нас си е голяяяямо постижение  Simple Smile и ме изпълва с голяма радост - представям си, ако някой ден проходи или проговори, сигурно курбан ще направя  Grinning.
Комикс, дано Бо по-скоро се оправи и при вас всичко да бъде наред  Hug.
Бързо оздравяване и на всички други болни дечица.

# 662
  • София
Тани, браво на Ели  Hug
Алекс се научи... след като падна няколко пъти на глава. Даже мислех да му купувам каска.

Аз за себе си се съмнявам да почна работа. Алекс непрекъснато пада надолу в списъците за градина. И не знам дали и в градина ще го приемат. За ясла мисля, че също няма шанс.
С моя никакъв трудов стаж ще работя до преклонна възраст Simple Smile

# 663
  • варна
 Танита, това е много хубаво постижение, и показва добра координация. И ти ще даваш курбан, не се тревожи.
 Боян днес още повече върви, явно усети че може -  стои прав насред стаята и върви до мен на 2-3 метра - към 10 крачки
  Ходихме във Виница на рехабилитация днес,  и ми казаха, че си е за питка. В събота ще правим. Не мога да повярвам още че, може да стои прав без да пада Embarassed

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 21:51 от orhid

# 664
  • София
Милата  Hug
И аз направих питката след като Алекс направи първите си 10тина крачки. Някъде по темите бях писала как го пускахме м/у мен и мъж ми в началото. Прави три крачки и полита.
Лятото на бургаската гара реши, че може да ходи. Аз подскачам до него, уж клип правя и пищя на Джони "ходи, ходи" Simple Smile Аз по принцип бях решила да правя кръщене и прощъпулник заедно. И Алекс реши да покаже, че и той мисли така Simple Smile Е, на прощъпулника реши да се държи за пръста на мама де Simple Smile

# 665
  • София
Много се радвам за Боян и Ели. Heart Eyes
Помня Ради когато се отпусна сам да ходи бях го завела на стадиона и на тревата ревах от щастие,а колко пъти после гледах клипа и казвах на мъжа ми"Виж той ходи"Пожелавам го на всички тези сълзи бяха най сладките. Hug

# 666
  • София
Ива, права си, тези сълзи са най-сладки.
И не само те. Всяко първо нещо, всеки малък успех.
Пожелавам на Боян да разплаче мама, в добрия смисъл  Heart Eyes

# 667
Здравейте HugНие с Жорко си ходихме на село ,за това  не съм писала.
Тани ,забравила съм за рД на Ели ooooh!
Нека ви е  здравичка ,и да ви изненадва все повече Hugрадвам се ,че напредвате.

Orhid Hugбраво на боян.Толкова се радвам.

Ние във Варна ще ходим ,на 9 март.Господ ,да е с Жоро.Дано, няма нещо лошо.

# 668
Orhid много много се радвам за Боян. Ще чакаме питка. Hug
Браво и на Ели, дано и тя се отпусне скоро да ходи, за да зарадва мама. Hug
Гери стискам палци. Praynig Всичко ще бъде наред.

# 669
Гери-радвам се ,че се разписа.
Стискам палци Praynig. Сигурна съм,че всичко ще е наред. Hug

# 670
  • Варна
Mid4ka, честит рожден ден!
Желая ти да си много обичана, уважавана и щастлива!   bouquet

Танита, браво на Еличка.  Hug
Много ме радват постиженията им - на Ели и Боян! Ще видите, че ще има още много поводи за хвалби!
Хелче, как сте?

# 671
Mid4ka, Хелче, честит празник Wink
Пожелавам ви всичко най-, най-хубаво!Много позитивни емоции, обич от любимите хора, удовлетворение от всичко, с което се захващате  Hug

ПС: Редактирах си първоначално публикувания пост, с извинение, че забравих едната рожденничка  Embarassed

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:44 от ivanah

# 672
  • София
О, рожденичките ни са две Simple Smile

Хелче, Мидичка желая ви да се сбъдне това, за което най-много мечтаете Simple Smile
Весел празник с много приятни емоции   bouquet

Ози ме забравиха днес. Обадих се на Джони да тича за пюрета. Че аз разбира се нямам нищо сготвено Simple Smile

# 673

момичета, бъдете здрави!
Hellche, Hug
мидичка Hug
Весел Празник  bouquet  bouquet  bouquet

# 674
Честит рожден ден Хелче!   newsm67

Честит рожден ден , Мидичка! nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт