Банята! - 12та тема

• 106 092
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
По снимка това е смесител за "кацнала" мивка, а не за кухненска! newsm78
Вижда се как има височина от плота до ръба на мивката ,но това все пак е дизайнерско хрумване и избор на клиената! Peace

Аз търсих то4но такова решение  Peace

# 526
Kölsches Mädel , къде ти ги карат тез хубави нещица? В бг ли?

# 527
Kölsches Mädel , къде ти ги карат тез хубави нещица? В бг ли?

Да, има фирми посредници, които ти карат нещата от Англия до Бг. Има отделна тема в На пазар за Ибей.Може там да про4етеш допълнителна информация.

Майсторите влизат в понеделник. Ще правят не само банята, а и коридора и хола. Надявам се да свършат по-бързо и да поместя снимки с резултата. Живи, умрели оба4е на 1 май влизаме в апартамента. В деня на труда ще впрегнем приятелите да помагат за местенето . Mr. Green

# 528
Ще успеете,ние влезнахме точно за 2месеца откак ни дадоха ключа. Бяхме впрегнали всички приятели да носят и все пак ми се стори,че изнесохме света,накрая вече ми беше кошмарно като видя чанти и кашони. ooooh!
Аз  установих защо пръска кухненския смесител-няма решетка на края на чучура и водата се разлива ,не тече в струя.Сега се чудя откъде да си издиря решетка такава правоъгълна?!Някакви идеи?! Смесителят е този,който Kölsches Mädel  е показала,че и тя си е взела за кухнята!

# 529
yaya , питай в магазина, откъдето си купила батерията. Мисля, 4е би трябвало да ти осигурят такава решетка. Още пове4е дори ми е 4удно, защо изобщо липсва. Не трябва ли да е вклю4ена в комплекта като си я купувала ?!

# 530
Взех я от Турция заедно с батерията за банята,другата си е супер ,с решетка,тече си в струя,тази няма. Няма начин да отида пак до Турция заради една решетка  Tired ! Ще потърся тук из железариите освен! Кажи като дойде твоята дали има или този модел са си по принцип без решетки!  Rolling Eyes

# 531
Задължително ще докладвам като ми ги доставят!  Hug

# 532
Когато търсех смесител за нашата кухня и аз бях харесала квадратен/правоъгълен, но в магазина ми обясниха, че тези модели са без филтър/решетка и затова се отказах! Може и да не е така за всички модели, но така ми казаха! Confused

# 533
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Нашите плочки за тоалетната са такива.
http://www.siko.bg/serie/19.html

До 2-3 седмици очаквам майсторът да се заеме с банята – тя е в оранжево и бяло.
http://petyach.snimka.bg/other/apartament-ideyiki.406796.13938429
Понеже помещението е много малко, се спряхме на параван, като ще направим нещо подобно:
http://petyach.snimka.bg/other/apartament-ideyiki.406796.17705284

# 534
плс някой виждал ли е (онлайн) такива други плочки в повече цветове: тънки и дълги, като последните на страницата Hug

# 535
PEPABS ,много интересни шкафчета Peace
В зелено ли е банята? Simple Smile

# 536
  • Бургас
Да,банята ми е в зелено,а шкафчетата са от пластмаса и са купени преди около 6 години.По магазините съм виждала вече и по-практични модели. Отгоре  са с цяла мивка върху шкафа за разлика от нашата ,където не се налага периодична смяна на силикона.Но преди това се предлагаше пък и човек цял живот се учи.

# 537
Доколкото знам са стандартни. Казаха ми, че вградената система може да се наглася според размера на тоал. чиния.

# 538
много добри предложения. благодаря ! и аз в момента обикалям да си избирам плочи и обзавеждане за една баня. тези идейки определено ще са ми полезни. А относно проектите, на доста места предлагат да ти напратявят такъв, когато си закупиш плочите, ти го приспадат от цената. намерих си доста интересни неща. от всички обиколки много ми допаднаха едни плочи при хикови /варна/, които между другото ката цена са също ок - около 18 лв бяха. още се колебая, но сигурно ще си поръчам проект. наистина ми харесаха. и на други места срещнах сравнително добри цени, но честно казано малко бях разочарована от обслужване и отношение. Confused

# 539
http://www.siko.bg/serie/6.html

ето като тези, не съм постнала линка  ooooh!
а така се надявах вече да имам съвети Hug

Общи условия

Активация на акаунт