Банята! - 12та тема

• 105 991
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
@Петинка можеш ли да ми кажеш с коя програма са правени тези визуализации Simple Smile и те и проекта изглеждат много добре и ми се иска да си поиграя малко на тема бъдещата ни баня  Laughing

Нямам идея честно казано, но в стари теми помня,че някой беше посочвал програма. Дано някой друг се сети, аз нямам идея. Затова отидох в магазин, понеже не мога сама да си направя проект.  Blush

На пръв поглед ми харесва. Шкафче няма ли да имаш, рафтче, лира или някакви тръби? Напомням ,защото се случва понякога да недогледаме тези подробности  Peace

Да, ще имам шкаф под мивката и дълга колона между мивката и тоалетната (има място, въпреки че на проекта изглежда тясно). А лирата ще е зад вратата.

Не знам, 1050 лв ми е офертата само за плочките.. Thinking

# 661
Тези шкафчета рафтчета и всякакви неща дето се монтират по стените... предварително ли се дават точните им места на майстора или вече на наредена баня могат да се надупчат плочките където е нужно?

После се дупчат. Simple Smile

# 662
  • Пловдив
 Hug Благодаря, че ме ориентирате, че нямам никакви наблюдения как се дества по съвременно време  Mr. Green
Сега имам умувания относно бойлерите. До сега сме с 50л вертикален. И все съм предполагала, че хоризонталните са по-удачни и по-прибрани. Нашите и те правят бани и нещо не са очаровани от тях  Rolling Eyes Ама като не съм им стъпвала на обекта от много време, нямам визуална предсъава за какво ми говорят. Нещо с начина, по който им излизат изводите за тръбите... Rolling Eyes

За визуализация на нареждането на плочките... аз се мъчих с няколко програми. И след като има отделих доволно много време, без да постигна нищо, се хванах на листчета си разчертах стените в мащаб. Направих и разграфяването на плочките, оцветих, и накрая залепих стените една за друга и се получи горе-долу  Mr. Green
Ми... мислех, че се справям с разните му програми, ама се оказа, че с хартичка е по-лесно  Mr. Green

# 663
Hug Благодаря, че ме ориентирате, че нямам никакви наблюдения как се дества по съвременно време  Mr. Green
Сега имам умувания относно бойлерите. До сега сме с 50л вертикален. И все съм предполагала, че хоризонталните са по-удачни и по-прибрани. Нашите и те правят бани и нещо не са очаровани от тях  Rolling Eyes Ама като не съм им стъпвала на обекта от много време, нямам визуална предсъава за какво ми говорят. Нещо с начина, по който им излизат изводите за тръбите... Rolling Eyes

Бенита, водата във вертикалните бойлери изстива по-бавно и от гледна точка на енергийната ефективност е в пъти по-добре. Помисли и за този вариант  Peace Ние сме с вертикален 120 литра и сме супер доволни, както от към вода, така и от към сметки  Peace Бойлерът седи в тоалетната, над пералнята. На мен лично не ми пречи. Ако искаш, мога да ти направя снимка, за да видиш как седи.

# 664
  • Пловдив
 Mr. Green Снимай, снимай  Mr. Green
Такова голямо чудо да го видя как се вписва.
Искаше ми се да си освободя малко пространството на ниво поглед, ама... има за умуване още

# 665
@Петинка можеш ли да ми кажеш с коя програма са правени тези визуализации Simple Smile и те и проекта изглеждат много добре и ми се иска да си поиграя малко на тема бъдещата ни баня  Laughing

Повечето, които са си правили проекта сами са използвали kitchendrow. Аз също пробвах с нея и успях да направя нещо, но поради липса на свободно време да се занимавам, поръчах да ми я направят в магазина, от който ще си купя плочките. Повечето ги правят безплатно, а тези срещу заплащане струват около 50 лв и обикновено ако си купиш плочките от тях, ти приспадат парите за проекта.

# 666

Тоя много ми харесва, но не мога да разбера как мога да си го поръчам, след като не се предлага за България.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 07:00 от zorrytta

# 667
  • София
Вчера и днес бях на Стройкото. Гардероб, кухня, плочки, смесители и и т.н. Надявах се да си избера плочки за банята, но нещо....., нищо не харесах. Вие ходихте ли? Чудя се аз ли съм пропоснала плочките или наистина тази година е много бедно Thinking
 Търся нещо в кафявата гама светло/тъмно около 30-40лв. Ако някой може нещо да ми препоръча, ще му бъда благодарна  newsm51

# 668
  • Пловдив
 Mr. Green Някой да има бели подови плочки, или нещо много светло, близо до бялото?  Blush
Да каже, ако може как е положението, като мине първия месец Crazy

# 669
  • София и там където не се пуши
Старата ми баня пода е с бели плочки, още си съществува17 год и нищо и няма. Гледам, че душ коритото ли да го нарека е за смяна. Не съм чистофайничка, но нямам проблем с поддържането им.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 08:49 от Dorothy

# 670

Тоя много ми харесва, но не мога да разбера как мога да си го поръчам, след като не се предлага за България.
Виж в тези теми http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482456.0;topicseen  и http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482068.0;topicseen

# 671

Виж в тези теми http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482456.0;topicseen  и http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482068.0;topicseen

Благодаря! Simple Smile

# 672
Mr. Green Някой да има бели подови плочки, или нещо много светло, близо до бялото?  Blush

Проблема са фугите, не плочките  Laughing Въвеждаш у вас един график за почистване с участието на всички, и гледаш да се лъска веднъж-дваж седмично, това е  Peace

# 673
  • Пловдив
Фугите знам, че са проблемни  Mr. Green
Аз се опасявах от разни стъпки по пода... ако е капнала някъде вода и минеш отгоре с чехли, то все остават някакъв прахоляци по подметките... та, предположих, че ще иска бърсане след всяко влизане  Blush Mr. Green

# 674

Аз имам. Няма никакви проблеми.
Стъпки остават, само ако си с мокри и мръсни обувки (или лапи както става при нас). Но така или иначе мием поне по два пъти на ден, не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт