Ние сме на after party, тежка вечер беше

После ще ходим да си видим детето, може да си го вземем, ако не ходим на имен ден довечера.
Честит имен ден на имениците! За мъжа на Дю се сещам

,пред блока с комшии..Днес минахме през баща ми че именник и сега реанимираме

Толкова празнуваме при наличи 2 деца, не мога да си представя без деца...всъщност спомням си годините преди да се появят чаветата, по 4 дни празнуване. Ама сега докато не обръгнат още малко няма..Мале, като циганите сме.
Аз 2 не виждам, а сега чакаме част от компанията да дойде вкъщи. Но аз ще се катурна при Криско, а Калин да се оправя с тях.
Аз само надникнах и се прибрах. Нашите поседяха 5 минутки и се връщат с едни чифт близнаци под ръка. После се изсипаха всички-младежи, около 10 броя. Пиха по 3 водки на екс
Другата събота наш приятел има РД, пак сме на същото място, следващата седмица сме на друг рд на едно момиче от компанията.
На Калин пътешествие. 

-събуждаме се,пак заспиваме и така до сега..
.Искаше ми се в същото време да бъдем и на площада да гледаме Горан Брегович,но нищо-друг път!
.

.Тук времето се влошава и незнам дали ще можем да отидем.А и татито ни още не е добре.Благодаря ти все пак

Не,че не е за ах момчето де
ие празнувахме с моя приятелка,дъщеря й колкото Алекс и бебето на 6 месеца.Тия деца без прекъсване стояха до 03.00 часа
Голямо щастие,много се кефя.Въртят се сега всички снимки на секцията в хола е. Голямо папане,храната още не можем да я изядем.Ама така е,като не пием,поне пък папкаме
Не,че не е за ах момчето де
Но с оглед на фигурата, която така старателно отглеждам никой няма да се загледа по моята особа, какво остава за Владо.