Секс в Новогодишната нощ?? :)

• 11 885
  • 167
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Купувате бельо, правите планове, а самолетът да не вземе да кацне на резервно летище....

Тотално се побъркахте.

# 46
  • В събота
В това за преебаването има нещо вярно,да ви кажа!Една Нова Година,докато бяхме още бездетни,се любихме цяла нощ!Е,не ми вървеше особено през последвалата година,дали да не го отдам на този разюздан новогодишен секс newsm78?Утре вечер ще прескочим,за по-сигурно Whistling!
Ами тогава, за още по-сигурно, като нас - на 31 сутринта и на 1 вечерта  Grinning  На мен обикновено така ми върви през годината  Mr. Green
За червеното бельо не го знаех, ама си имам едно комплектче, трябва да го приготвя утре ...

# 47
# 48
Секс след няколко чаши червено вино и препълнен стомах?!
Не!

# 49
Секс след няколко чаши червено вино и препълнен стомах?!
Не!

Ама ако е само след няколко чашки вино..... smile3521 tooth

# 50
Ох тая тема много ме кефи и весели  Mr. Green

# 51
Ясна е работата. ЩА нахлузвам червените ми секси-гащи и ще вардя пилота да не се натаралянка и преяде...
и ще поработим върху късмета си.  Mr. Green
Само ме притеснява, че и деца ставали на тази дата, а аз вече родих на една нова година.... Rolling Eyes

# 52
  • Linz
Как ли пък не! Нова година е за купон- пиене, плюскане, танци. Секс- не преди 2-ри Naughty

# 53
Ние утре ще пътуваме
Обезателно ще отбием в някоя горичка, иначе рискуваме да стигнем навреме

# 54
Не, обикновено сме преяли или много изморени Mr. Green,
а и идва 14 февруари все пак Mr. Green

# 55
Докато съм млада ще наблягам на купона, а не на секса Laughing
Като се пенсионирам ще чакам с нетърпение да го правя в Новогодишната нощ - по-лесно се помни, кога за последно е било Rolling Eyes

# 56
Не виждам основателна причина да правя секс точно на Нова Година ! Naughty
Секса може да си го практикувам всеки ден ама Новата Година е една ,затова мисля да се отдам на алкохална любовна забрава и най много да ме избие на стрийптиз Mr. Green. Ама секс нееее.... Naughty

# 57
е то какво ти пречи да си пиеш всеки ден  newsm78

# 58
е то какво ти пречи да си пиеш всеки ден  newsm78

Е то това избива на алкохолизъм  Mr. Green
Аз тая НГ не бих отказала, ма ей на късмет - милУтУ изчезна баш кога най ми трябва  Whistling

# 59
Не се знае. На гости съм извън града... романтика... пък може и да стане нещо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт