Секс в Новогодишната нощ?? :)

• 11 867
  • 167
  •   1
Отговори
# 30
  • Талант на 2012,2013 г.
Я има, я няма кой да го дигне от пиене и плюскане!  Joy Joy Joy

Аз предполагам, че ние ще летим докато другите звучно мляскат някоя луканка или салата, и няма да забележат, че ни няма...  Mr. Green

Якоооо....Това ми хареса!!!  bouquet

# 31
  • ул. "Мечтание"
 newsm62

# 32
Винаги,но си идва естествено
Гушнати след купона  Mr. Green

# 33
Хм, че аз по Нова Година винаги съм била с родителите си.
Очевидният отговор е не  Laughing
Тази година няма да съм с тях, ще видим какво ще се случи Whistling

# 34
Хм, че аз по Нова Година винаги съм била с родителите си.
Очевидният отговор е не  Laughing
Тази година няма да съм с тях, ще видим какво ще се случи Whistling

За всеки случай си купи червено бельо...  tooth

# 35
 Crazy
E ся тичам до Мола  Twisted Evil
Пълен комплект или само червени прашки стигат Thinking

# 36
Crazy
E ся тичам до Мола  Twisted Evil
Пълен комплект или само червени прашки стигат Thinking

Ами ако искаш може и комплект на Снежанка....  Mr. Green
Аз направих един тур по магазините и не можах да с е върна с пълен комплект. След малко излизам на втора обиколка и ако не намеря нещо секси, и аз ще заложа само на прашката....
В крайна сметка в този студ (в Балкана) май само нея ще видим....  Joy

# 37
Не, иначе си преебавам годината. Mr. Green
Хахаха....   rotfImbo развесели ме много  Joy

# 38
                             Това е една от темите, които съжалявам, че прочетох. Винаги съм смятала, че всички правят новогодишен секс. Не го планирам три месеца, но държа на него, много ми е важен. И ако не се случи се депресирам ужасно. Или ако не е съвършен. Всъщност което и да е от нещата, които правя обикновено ако не се случи както идеално си го представям все се депресирам.

Леле, направо не ти завиждам с тези очаквания. Не дай си Боже някой от вас да е болен с Т, големи драми ще станат  Joy

# 39
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз като изключително суеверна (от днес до утре) вече изприпках до магазина за бельо и вече съм оборудвана за новогодишната нощ със червено бельо. Ще видим дали ще имам възможност да го демонстрирам подобаващо на НГ, но ако няма как (самолета не лети, а каца поради обясними причини) ще започна да вярвам в поверието, че ако се прави секс на нова година ще си прееба годината.  Mr. Green

# 40
Е, те тва поверие ми беше неизвестно!Нямам спомен да съм правила секс точно на Нова година.Няма как да стане след като все сме някъде.Вижте за 1 ви със сигурност ще има  Wink

# 41
В Новогодишната нощ се разцепвам от танци и за друго не остава сила. Laughing

# 42
Е как не. Даже детето направихме на една Нова година.

# 43
  • Талант на 2012,2013 г.
Ама чакай сега, може ли да се пробваме без да създаваме поколение? Кво ше кажеш? Joy

# 44
В това за преебаването има нещо вярно,да ви кажа!Една Нова Година,докато бяхме още бездетни,се любихме цяла нощ!Е,не ми вървеше особено през последвалата година,дали да не го отдам на този разюздан новогодишен секс newsm78?Утре вечер ще прескочим,за по-сигурно Whistling!

Общи условия

Активация на акаунт