Секс в Новогодишната нощ?? :)

• 11 849
  • 167
  •   1
Отговори
# 15
Аз на миУото по офиц.празници съм му обещала пълна програма от-до без забранени зони, през останалото време се правя на луда за някои негови щения. Та в раницата като стягам багажа задължително ще присъстват-чорапи, жартиери и стенен шал   Mr. Green Sunglasses Mr. Green

# 16
Абе как вдигате самолета след толкова много алкохол в новогодишната нощ  Joy Joy Joy Joy
Ех, младост, младост..................

# 17
  • Пловдив / София
Не, иначе си преебавам годината. Mr. Green

# 18
  • Страната на чудесата
Не, иначе си преебавам годината. Mr. Green

Кефиш Mr. Green
И аз не, ама не знаех причината newsm78 досега.
Веднъж на високосна обаче ми се случва, ама не с това мило Crossing Arms

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 13:10 от Lucky Plam

# 19
Аз пък три години наред почвам новата година с гости от "Червен бряг",но таз година може да се уредя с новогодишен секс.

# 20
Какъв ти секс?!?С мъжът ми се разминаваме на работа.На 31-ви и 1-ви аз съм дневна смяна,а той нощна,ще се видим чак на 2-ри януари  SadГолям късмет тази година...

# 21
Зависи. Ако е като тази година да сме с детето в една стая - разбира се, че не.

Аз пък три години наред почвам новата година с гости от "Червен бряг",но таз година може да се уредя с новогодишен секс.

Те в Червен бряг да не мислиш, че не правят секс  Laughing

# 22
Аз на миУото по офиц.празници съм му обещала пълна програма от-до без забранени зони, през останалото време се правя на луда за някои негови щения. Та в раницата като стягам багажа задължително ще присъстват-чорапи, жартиери и стенен шал   Mr. Green Sunglasses Mr. Green

а какво е  стенен шал, извинете?

# 23
сАтенен е явно, но от емоции яде букви  Laughing

# 24
сАтенен е явно, но от емоции яде букви  Laughing

Що пък да не е шал дето те завързват за стената  Crazy Шалчето и да прикове с 2 пирончета - колко му е  Mr. Green

# 25
ъх, не е интересно  Laughing но разбирам това с емоциите - очаква празнична атака на личната й ивица газа  Sunglasses

# 26
                             Това е една от темите, които съжалявам, че прочетох. Винаги съм смятала, че всички правят новогодишен секс. Не го планирам три месеца, но държа на него, много ми е важен. И ако не се случи се депресирам ужасно. Или ако не е съвършен. Всъщност което и да е от нещата, които правя обикновено ако не се случи както идеално си го представям все се депресирам.

# 27
  • София
Точно тая НГ ще мина без секса,и без пиенето(за сефте)-май само ще плюскам...

# 28
  • ул. "Мечтание"
Я има, я няма кой да го дигне от пиене и плюскане!  Joy Joy Joy

# 29
Я има, я няма кой да го дигне от пиене и плюскане!  Joy Joy Joy

Аз предполагам, че ние ще летим докато другите звучно мляскат някоя луканка или салата, и няма да забележат, че ни няма...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт