Секс в Новогодишната нощ?? :)

• 11 848
  • 167
  •   1
Отговори
# 60
Хаха! Laughing Не. Naughty

# 61
                             Това е една от темите, които съжалявам, че прочетох. Винаги съм смятала, че всички правят новогодишен секс. Не го планирам три месеца, но държа на него, много ми е важен. И ако не се случи се депресирам ужасно.
Господи, Пинокио била жена. Вместо да се депресираш, се обади. Нещата са поправими.

# 62
Вълк, недей!

# 63
ооо, и аз извадих червения комплект - корсет с прашки. Ще кажа на милото после да благодари на вас.  Laughing

# 64
не се ли изтърка това червеното  Sunglasses на всеки празник - червени гащи Tired

# 65
С екса съм правила, много досадно. Вместо да се веселя, то какво излиза, усамотявам се и какво тъпня. Нова Година си е Нова Година и предпочитам якия купон, а не секс. Пииване хапване пак като се наспя може и на сеска да му дойде времето.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 08:26 от gueri

# 66
Не знам дали ще се прави секс,но след страшното ядене и пиене всеки гледа да се дотътри до леглото и едва ли си помисля за секс.
Но има и хора с други мераци,та са се и подготвили-материално/с червени прашки/,па и психически-да правят секс.Желая ви да се сбъдне,че иначе разочарованието било голямо. Simple Smile
НИе си залагаме на купона,па каквото дойде накрая. Heart Eyes
Пожелавам на всички желаещи ако не друго,то поне секс на екс,та да не останат пас точно за Новата година.

# 67
Няма значение... Laughing
Важното е да го има през останалото време, баш в Новогодишната не държа.

П.П Някои слагат червени прашки, други имат гости от Червен бряг... Май червеният цвят е по-често срещан в Новогодишната нощ от секса  Joy

# 68
Ама вие колко ядете и пиете, че да не може да правите секс  Shocked
Аз си хапвам нормално и пия съвсем малко, щото не мога да пия и съм си ок за секс Thinking

# 69
Ама вие колко ядете и пиете, че да не може да правите секс  Shocked
Аз си хапвам нормално и пия съвсем малко, щото не мога да пия и съм си ок за секс Thinking

Ми бая си пийвам и си хапвам май като за последно Embarassed Embarassed Embarassed. Едно е хубавото тази нова година, че екса нито ще ми брои чашите нито ще ме тормози да правим секс. hahaha hahaha hahaha

# 70
Ама вие колко ядете и пиете, че да не може да правите секс  Shocked

Достатъчно ,че да не ми е до кекс. Това е последното нещо за което се сещам!
Е ,но явно други ги избива на секс . LaughingМоже би пък това да е единственото време в което им се отваря парашута Wink

# 71
както дойде Laughing

# 72
Не, иначе си преебавам годината. Mr. Green

Joy Joy Joy

Ще го запомня.  Peace

# 73
Мразя предварително планиран секс. До половин, един час - иди дойди, но за повече, недоумявам. Никога не ми се случва както трябва, Прегарям. Навярно има двойки, които в новогодишната нощ си заграждат в кръгче на календара датите за секс през следващата година. Или в предбрачните им договори пише: сряда и петък - дни за секс.
Това не е за мен. Когато ми се отвори парашута, тогава. Случвало ми се е и на Дунавско хоро, на нова година.

# 74
Ами, Вълчо, женският календар определено изглежда малко по-различно от този на мъжете. Има едни белязани в червено дати, освен онези за празниците, с които се налага да се съобразяваш поне докато си в детеродна възраст и те някак си натрапчиво започват да направляват мислите и действията. Отделно жените имат нужда от повече време за подготовка. Прическа, ново еротично бельо Mr. Green, епилация достатъчно навреме, за да не избуиш баш в пиковия момент, сложна работа....Аз също никак не обичам да планирам, защото обикновено се пренавивам и изгубвам най-хубавото на момента, но желанието за план понякога е по-силно от мен. За Нова Година по принцип се радвам, ако изобщо изкараме деня безпрепятствено, защо е имало и години, когато се е налагало да работя на този ден и ми е било адски напрегнато. С толкоз пиян народ, включително и гаджетата си е трябвало да се разправям, че само съм се молила да не стане някой сакатлък. Сега е малко по-различно, но наистина нямам особено големи очаквания към 31.12., та въпросът дали ще има или няма секс не ми е толкова важен, но пък ако се случи - няма лошо. Един добър секс винаги е чудесен завършек на вечерта, за разлика от пиянските напъни все пак да има някакъв секс.
А какво ще кажете за св. Валентин? Или може би Трифон Зарезан? Секс до скъсване или отрязване като талпи, а? Задълже ли е сексът на деня на влюбените?

Общи условия

Активация на акаунт