Секс в Новогодишната нощ?? :)

• 11 845
  • 167
  •   1
Отговори
# 75
Аз мисля, че сексът все пак е по-важен от трапезното освинване. Ще ми е гадно да се натъпча до такава степен, все едно не съм яла цяла година. Нова година е време за купонясване, на колко години сте, че не ви се палува?

# 76
  • София
Вече трета Нова година ми се пада с гости от Червен бряг Close Sick Много ме ядосвате с тази тема, много, никви приятелки не сте Crossing Arms

# 77
Вече трета Нова година ми се пада с гости от Червен бряг Close Sick Много ме ядосвате с тази тема, много, никви приятелки не сте Crossing Arms

Аз съм ти приятелка бе  Laughing И аз съм на сухо, а даже гости нямам  Mr. Green

# 78

А какво ще кажете за св. Валентин? Или може би Трифон Зарезан? Секс до скъсване или отрязване като талпи, а? Задълже ли е сексът на деня на влюбените?

Зависи от човекът които е до мен, навремето съм празнувала св. Валентин, още когато не беше нашумял в бг.. Откакто се ожених за екса празнувах Трифон Зарезан, та се отрязвах яко и забравях за празникът на влюбените, по скоро се влюбвах в чашката, да не кажа в бутилката. hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 12:14 от gueri

# 79
Аз вече го направих!
Най - обичам да хванат флангово и в тил , когато не очаквам ! И е най - хубаво! Wink

# 80
Случвало ми се е и на Дунавско хоро, на нова година.

Ама, Вълчо, в смисъл движенията бяха в ритъма на Дунавското хоро или как?  Whistling

# 81
В 00.00 ч след словото на др. Т. Живков, "да ви е честита новата илядадеветстотин ...",  засвирваше Дунавско хоро по телевизията. Не съм обърнал внимание, дали е било синхронно. Темпото е подходящо.

# 82
При мен пост! ooooh!

# 83
Абе и на мен ми дойдоха гости от Червен бряг!Нова тема:"Коя от нас е в цикъл на 31.12.?" hahaha

# 84
Аз не планирам. С пътуващ партньор няма как да се запланува такова нещо. Ей сега за тази вечер нищо не съм намислила, пък да видим...

# 85
Аз не планирам. С пътуващ партньор няма как да се запланува такова нещо. Ей сега за тази вечер нищо не съм намислила, пък да видим...
Ами така де, те неочакваните неща най-сладки са винаги   Party  Hug

Абе и на мен ми дойдоха гости от Червен бряг!Нова тема:"Коя от нас е в цикъл на 31.12.?" hahaha
Пускайте да се записвам и аз там  Mr. Green
Може да се формулира и така: "С гости от Червен бряг ще посрещам Новата година, ами сега секс дали ще има?!"  Joy

# 86
Ами така де, те неочакваните неща най-сладки са винаги   Party  Hug

Пускайте да се записвам и аз там  Mr. Green
Може да се формулира и така: "С гости от Червен бряг ще посрещам Новата година, ами сега секс дали ще има?!"  Joy

Добрите моряци и в Червено море навлизат  Laughing

# 87
Добрите моряци и в Червено море навлизат  Laughing

Хъммм моя обикновено има страх от морска болест...ще го видим довечера  Laughing

# 88
Много е весело в тази тема!  Mr. Green
Преди години сме посрещали с бившия НГ у тях сами и в леглото само по шампанско, инициативата беше изцяло моя  Simple Smile Не помня след това годината да ми е била по-добра или по-лоша от предишните  Grinning
За съжаление 2010-та никак не ми се очертава полово-активна  Mr. Green Милото учи магистратура зад граница, така че докъм юни-юли вместо червено бельо май е по-добре расо да нося  Laughing

# 89
Алоу, къде избегахте всички от темата, да не сте почнали от сега с Кекса  newsm66

Хайде и от мен до догодина! Hug

Желая ви весело изпращане на старата
и посрещане на Новата 2010 година!
Бъдете здрави, бъдете щастливи,
обичайте се и правете много любов!
  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт